hidalgo Публикувано Януари 29, 2018 Публикувано Януари 29, 2018 Ужас, голяма драма. Бих писал даже на гугъл как може такова нещо.. 1 3 Цитирай
kal1ch Публикувано Януари 29, 2018 Публикувано Януари 29, 2018 Всички приложения на Google и Facebook са 1 огромен A/B тест. Ще получите тъмната тема, когато преценят те - без значение на коя версия сте. 2 Цитирай
Fatalizr Публикувано Януари 29, 2018 Публикувано Януари 29, 2018 Speedtest на ookla също има dark theme. Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 29, 2018 Публикувано Януари 29, 2018 (редактирано) А някой би ли могъл да ме просветли каква е точно истерията с тези тъмни теми ? Аз например гледам всичко да ми е беличко, светличко, приятно за окото ... Има едни отвратителни модерни протектори- privacy им викат- не се вижда от страни какво става на дисплея, те правят всичко да е в dark mode Слагате по един и сте готови Редактирано Януари 29, 2018 от kawabiker Цитирай
algor Публикувано Януари 29, 2018 Публикувано Януари 29, 2018 От името на всички не мога да говоря, но ще кажа за себе си, въпреки ехидните подмятания по-горе. Моя милост в последните 10-ина години бавно и полека качва диоптрите, в добавка един приличен астигматизъм. (за който не ме познава и не знае, аз съм с очила от години) В контекста на горното, всяко едно бяло (особено по дисплеите на телефоните и компютрите), направо ме смазва и след 30-ина минути работа с компютър или телефон(и в частност youtube в работен аспект), след като стана от компютъра или като затворя телефона ми трябват около 20-ина минути, за да ми се изчисти размазаното пред очите и да фокусирам като хората. Та в контекста на това, всеки по-тъмен цвят ми носи капка удоволствие на очите и доза успокоение. Благодаря, че изчетохте тъпите ми обяснения, които дори не знам защо ги написах. Радвайте се на бялото и светличкото, за което ви завиждам благодродно! 10 Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 29, 2018 Публикувано Януари 29, 2018 Ето затова е добре да има избор! Не да се чудите хората защо си джейлват устройствата и се радват на dark, red, blu, purple и незнам си какъв моуд от 5-6 години. Не да чакате някой нещастник да ви го спусне 3 Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 29, 2018 Публикувано Януари 29, 2018 преди 2 часа, gorgior написа: E как каква е бре, Венко. От край време dark mode е на мода в този форум. Аз със него ставам, с него лягам. На времето между останалите модовете имахме един "дарк мод" , с много мъжки никнеим "уомото". Той малко джендър си падаше и гледам бая народ е заразил. Защо го махнаха ? Такова умно момче беше. А и често ме банваше, както някои други джендери! Това вероятно е единствения екземпляр, който ако е късметлия да срещна околайн, така доволен ще остане, че дарк мода ще му се види, като светла пролет . П.С. Саше не го приемай лично. Ти си един с причина, а другите 101 не казаха защо. Аз не го разбирам категорично , но пък Гогиша е прав-има джейл правиш както си го искаш, няма джейл купуваш това, което най ти пасва . 2 1 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Февруари 5, 2018 Публикувано Февруари 5, 2018 13.04.7 ...нищоSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 5, 2018 Публикувано Февруари 5, 2018 на 1/29/2018 at 14:36, kal1ch написа: Всички приложения на Google и Facebook са 1 огромен A/B тест. Ще получите тъмната тема, когато преценят те - без значение на коя версия сте. Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 13, 2018 Автор Публикувано Март 13, 2018 Би трябвало да е активен при всички от днес, като отворите приложението, издърпайте надолу за рефреш и се появяваSent from my iPhone using Tapatalk Pro 3 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 14, 2018 Публикувано Март 14, 2018 Не мога да си го обясня. Ползвам ютюб кажи-речи всеки ден. Активен съм, пиша коментари и тн. Ама тъмна тема нема. По каква логика се разпространява постепенно тази опция ми е непонятно. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 14, 2018 Публикувано Март 14, 2018 При мен я има темата - най-обикновения ютуб и ми излезе като предложение за новата черна тема на екрана още при пускането. Беше отдолу върху клиповете. С американски стор съм. Може би това има някаква връзка. Цитирай
pepo1919 Публикувано Март 14, 2018 Публикувано Март 14, 2018 И аз съм с US store,появи се преди няколко ъпдейта на тубата в “настройки”. Цитирай
mementovivae Публикувано Март 14, 2018 Публикувано Март 14, 2018 При мен дойде вчера!Infinity Цитирай
arm11 Публикувано Март 14, 2018 Публикувано Март 14, 2018 Прочетох на няколко места вече, че от днес се сийдва дарк темата за iOS. При мен се появи. Цитирай
turganay Публикувано Март 14, 2018 Публикувано Март 14, 2018 Акко не ви се появи тъмната тема, рестартирайте и сте готови Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 14, 2018 Публикувано Март 14, 2018 Разгеле, появи се и при мен (в настройките, не на началния екран като промпт). От месеци го чакам пустия тъмен режим.. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Март 14, 2018 Публикувано Март 14, 2018 При мен няма! Едит : появи след рестарт! Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 Рестарт на кое? Аз рестартирах всичко, дори климатика и пак я няма. 1 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 15, 2018 Автор Публикувано Март 15, 2018 При мен се появи само като издърпах надолу първоначалния екран на приложението, за да се рефрешне. Цитирай
turganay Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 И на трите апарата дърпах :), плъзгах и само след рестарт се появиха. Цитирай
JmeLche Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 Заповядай!Sent from my iPhone X using Tapatalk 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 Force quit при мен свърши работа и веднага се появи. Не махане от мултитаскинга, а с shutdown screen-a и задържане на home (power при Х), докато се рестартира приложението. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 Или отваряш settings, задържаш power buton докато се появи слайдъра за изключване, пускаш го и задържаш хоум бутона докато проблесне екрана. На Х става с виртуален хоум бутон. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.