Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И при мен няма!

Infinity

Публикувано

Ужас, голяма драма. Бих писал даже на гугъл как може такова нещо..

Публикувано

Всички приложения на Google и Facebook са 1 огромен A/B тест. Ще получите тъмната тема, когато преценят те - без значение на коя версия сте.

Публикувано

Speedtest на ookla също има dark theme.

Публикувано (редактирано)

А някой би ли могъл да ме просветли :D каква е точно истерията с тези тъмни теми ? Аз например гледам всичко да ми е беличко, светличко, приятно за окото ...

Има едни отвратителни модерни протектори- privacy им викат- не се вижда от страни какво става на дисплея, те правят всичко да е в dark mode :D :D 

Слагате по един и сте готови 

Редактирано от kawabiker
Публикувано

От името на всички не мога да говоря, но ще кажа за себе си, въпреки ехидните подмятания по-горе.
Моя милост в последните 10-ина години бавно и полека качва диоптрите, в добавка един приличен астигматизъм. (за който не ме познава и не знае, аз съм с очила от години)
В контекста на горното, всяко едно бяло (особено по дисплеите на телефоните и компютрите), направо ме смазва и след 30-ина минути работа с компютър или телефон(и в частност youtube в работен аспект), след като стана от компютъра или като затворя телефона ми трябват около 20-ина минути, за да ми се изчисти размазаното пред очите и да фокусирам като хората.
Та в контекста на това, всеки по-тъмен цвят ми носи капка удоволствие на очите и доза успокоение.

Благодаря, че изчетохте тъпите ми обяснения, които дори не знам защо ги написах.

Радвайте се на бялото и светличкото, за което ви завиждам благодродно!

Публикувано

Ето затова е добре да има избор! Не да се чудите хората защо си джейлват устройствата и се радват на dark, red, blu, purple и незнам си какъв моуд от 5-6 години. Не да чакате някой нещастник да ви го спусне

Публикувано
преди 2 часа, gorgior написа:

E как каква е бре, Венко.  От край време dark mode  е на мода в този форум. Аз със него ставам, с него лягам. На времето  между  останалите модовете  имахме един "дарк мод" , с много мъжки никнеим "уомото".  Той малко джендър си падаше и гледам бая народ е заразил. Защо го махнаха ? Такова умно момче беше. А и често ме банваше, както някои други джендери!

Това вероятно е единствения екземпляр, който ако е късметлия да срещна околайн, така доволен ще остане, че дарк мода ще му се види, като светла пролет .

П.С.

Саше не го приемай лично. Ти си един с причина, а другите 101 не казаха защо. Аз не го разбирам категорично , но пък Гогиша е прав-има джейл правиш както си го искаш, няма джейл купуваш това, което най ти пасва .

Публикувано

13.04.7 ...нищо

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
на 1/29/2018 at 14:36, kal1ch написа:

Всички приложения на Google и Facebook са 1 огромен A/B тест. Ще получите тъмната тема, когато преценят те - без значение на коя версия сте.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

af6a4114e42712f8dcc657e9584485a9.jpg

Би трябвало да е активен при всички от днес, като отворите приложението, издърпайте надолу за рефреш и се появява

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Не мога да си го обясня. Ползвам ютюб кажи-речи всеки ден. Активен съм, пиша коментари и тн. Ама тъмна тема нема. По каква логика се разпространява постепенно тази опция ми е непонятно.

Публикувано

При мен я има темата - най-обикновения ютуб и ми излезе като предложение за новата черна тема на екрана още при пускането. Беше отдолу върху клиповете. С американски стор съм. Може би това има някаква връзка.

Публикувано

И аз съм с US store,появи се преди няколко ъпдейта на тубата в “настройки”.

Публикувано

При мен дойде вчера!

Infinity

Публикувано

Прочетох на няколко места вече, че от днес се сийдва дарк темата за iOS. При мен се появи.

Публикувано

Акко не ви се появи тъмната тема, рестартирайте и сте готови

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Разгеле, появи се и при мен (в настройките, не на началния екран като промпт). От месеци го чакам пустия тъмен режим..

Публикувано

При мен няма!

a893de89c832d7d03bfd84588a6ef395.jpg

Едит : появи след рестарт!

becb3d7af4b825a3067826da1fb211b1.jpg

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано

Рестарт на кое? Аз рестартирах всичко, дори климатика и пак я няма.

Публикувано

При мен се появи само като издърпах надолу първоначалния екран на приложението, за да се рефрешне.

Публикувано

И на трите апарата дърпах :), плъзгах и само след рестарт се появиха.

Публикувано

Заповядай!

Sent from my iPhone X using Tapatalk
Публикувано

Force quit при мен свърши работа и веднага се появи. Не махане от мултитаскинга, а с shutdown screen-a и задържане на home (power при Х), докато се рестартира приложението.

Публикувано

Или отваряш settings, задържаш power buton докато се появи слайдъра за изключване, пускаш го и задържаш хоум бутона докато проблесне екрана. На Х става с виртуален хоум бутон.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...