Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Само в добавка, ако си с windows, трябва да махнеш отметката на "hide extensions for known file types"

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Пиши ми на лично. Знам как се случват нещата. Не искам да пиша тук, рискувам отново да ме критикуват!

Публикувано

Кой за какво ще те критикува? Това е форум не е нечия бащиния и тн , точно защото е форум трябва да споделиш за да могат и други потребители които срещнат такъв проблем, да могат намерят разрешение.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ок. Ако не ви е спешно довечера ще кача клип.

Публикувано

Алекс е прав, както винаги. И понеже наистина е много сложно, пък и гледам някои се засягат, ето за около минута как става...

7ad824bf08c596984d5f2e695f4bdbbc.jpg

Публикувано

Едно към едно, и не става .....

Махнал съм всички рестрикции на пц-то , ма****та му .

edit: Стана, едно недовиждане в настройките имаше .

Публикувано

Айде сега понеже е форум, сподели "за да могат и други потребители които срещнат такъв проблем, да могат намерят разрешение."

B)

Публикувано

Правилно!
"Authorized this computer"

Публикувано

От m4a в m4r става само със смяна на разирението, както е казал Alexx.
Правено е десетки пъти и винаги е ставало.

Публикувано
преди 11 часа, JmeLche написа:

[mention=4686]Alxx[/mention] от теб най-малко очаквах такъв отговор, забелязвам в последно време, че избиването на комплекси и некадърност ви прави някак щастливи пред това да обясните или да помогнете!

Помагам на всички, без подбор. Обръщането на проблем в закачка, с цел стимулиране на мисленето не ме прави комплексар, макар, че имам такива както и всички останали. Хората са ме оценили подобаващо за доброволния труд тук, рейтинга не съм си го писал аз, макар, че ми е все тая и евала не очаквам от никого. Да спрем дотук и продължим "по предназначение"?

Публикувано

За който иска без ITunes ,става с тази програмка която е спомената по-назад в темата- Sincios.

Само се избира коя част да отреже и тя автоматично сменя формата ,и качва в телефона.

Ако някой от модераторите му се занимава да пробва и да качи описание,би било полезно за всички на които не им се занимава с ITunes.

Публикувано

Писането на теми и ръководства не е запазена територия за никого ;) Имаш умения и желание - пишеш и публикуваш.

Публикувано
преди 22 часа, Fatalizr написа:

За който иска без ITunes ,става с тази програмка която е спомената по-назад в темата- Sincios.

Само се избира коя част да отреже и тя автоматично сменя формата ,и качва в телефона.

Ако някой от модераторите му се занимава да пробва и да качи описание,би било полезно за всички на които не им се занимава с ITunes.

Това с избирането на на часта ,как точно става , защото при мен няма такава опция в тази програма ,но иначе след смяна на формата става ,но при мен поне качи цялата песен :-)

Публикувано
Публикувано

Супер , само , където тези опции ги няма във версията за MAC, а нямам  windows под ръка ...

Публикувано

Ето една апликация, която конвертира през телефона и е адски удобна

https://itunes.apple.com/bg/app/converter-convert-video-audio-formats/id1131988817?mt=8

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Някой да има проблем с качването на мелодии през iTunes?

С Syncios и iMazing става с iTunes не

Обаче след преинсталиране на телефона и добавяне като ново у-во iTunes работи без проблем, обаче ако е след бекъп и тн , не работи!

5060e9cf8b40fddc3320cea77daa5fc6.png

https://youtu.be/j_8_5vJlQp8

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Публикувано

Изтрий ringtones.plist файла в iTunes папката на телефона и тогава ще можеш да си слагаш мелодии!

Публикувано

Не става самбо

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Публикувано

Сети ли се да провериш дали си отметнал ръчно управление на музика и видео?

Публикувано

Ама като изтриеш plist файла, изтри и рингтоновете(не през iTunes, през файл мениджъра), рестарт и пробвай пак!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...