batipej4o Публикувано Януари 28, 2018 Публикувано Януари 28, 2018 Здравейте.Понеже незнам къде да задам въпросите си,пиша тук.Да не пълня форума със спам? Преди време си закупих една 4s /64 GB/9.3.5(13G36).Целта ми беше да се ползва,като mp3,фотоапарат и телефон. Да попитам как мога да качвам клипове и музика?Къде да прочета,че да ми стане ясно това действие?Имам на предвид да качвам подбрана от мен музика и клипове на телефона. Второто питане е следното.Може ли Лнукс да го свържа с телефона? Нямам опит с IOS.Благодаря предварително.
Русев Публикувано Януари 28, 2018 Публикувано Януари 28, 2018 Аз ползвам това приложение: File Manager & Browser by TapMedia Ltd https://itunes.apple.com/bg/app/file-manager-browser/id479295290?mt=8 Може през iTunes да му качваш каквито си искаш файлове, а може и да ги качваш директно на телефона през wireless мрежата. Неудобното на втория вариант е че файловете се качват един по един, но аз съм му намерил цаката като архивирам папките които искам да кача и после ги разархивирам на устройството. Sent from my iPhone using Tapatalk
baronbg Публикувано Януари 28, 2018 Публикувано Януари 28, 2018 Отговорите на въпросите са в раздела “нов съм...”Още повече че наистина си нов и както сам казваш, нямаш опит с iOS. Ще научиш много полезни неща, а и ще можеш да задаваш точните въпроси.
batipej4o Публикувано Февруари 3, 2018 Автор Публикувано Февруари 3, 2018 (редактирано) Здравейте.Благодаря на всички отговорили.Следваштата седмица ще споделя как се справям. Редактирано Февруари 3, 2018 от arm11
batipej4o Публикувано Февруари 18, 2018 Автор Публикувано Февруари 18, 2018 (редактирано) Здравейте.Прочетох това онова,но не ми стана ясно какъв „wireless мрежата''използва колегата Русев за прехвърляне на файлове.Някъде прочетох,че Bluetooth не сработва с Айфона.Ако може малко по подробно описание.Още какъв формат трябва да са файловете?Прочетох нещо за „m4v,mp4 и .mov , но не ми стана ясно.Моята цел е да кача на Айфона мп3 музика от компа .Прочетох и това „mp3 to m4r''.Питането ми е мога ли да си кача музика на телефона директно от компа или трябва да зкупя някакво приложение за целта?Благодаря предварително. Редактирано Февруари 18, 2018 от batipej4o
Alxx® Публикувано Февруари 18, 2018 Публикувано Февруари 18, 2018 Сваляш iTunes. За твоя телефон стига и версия 11, интерфейсът й е по-ясен за твоите цели. Пускаш го, цъкаш хелп и четеш инструкции за употреба. Толкоз. Стари версии има във файлхипо.ком
Recommended Posts