dessyteneva Публикувано Януари 31, 2018 Публикувано Януари 31, 2018 (редактирано) Apple превърна iPhone в една от най-използванит камери, подобрявайки качеството на снимките и видеото през годините и въвеждайки нови и нови функции, позволяващи му да се конкурира с професионалните камери. Уважаваният режисьор и носител на Оскар, Стивън Содърбърг току що завърши снимките на първия си филм, създаден изцяло с iPhone. Unsane е психотрилър, който ще дебютира през март и докато порвият подобен филм е Tangerine, който преди няколко години получи чудесни рецензии в Sundance, беше заснет с iPhone 5 поради финансови причини, то Содърбърг, който е свикнал да работи по многомилионни проекти, твърди, че това не важи за Unsane. Цитат “Мисля, че това е бъдещето“ каза той в интевю за Sundance. “Всеки, който види този филм и няма пердстава за продукцията, няма и да разбере, че е заснет с телефон и това не е част от заблудата“. Като фен на хай-енд камерите, режисьорът твърди още, че е открил несравнимото качество, което предлага iPhone и това за него е било едно от най-освобождаващите преживявания. Редактирано Януари 31, 2018 от dessyteneva 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 31, 2018 Автор Публикувано Януари 31, 2018 Сори, не знам защо така съм си го кръстила, явно много ми се е спало сутринта 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.