Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Следващият iPhone с 6.1 инчов LCD дисплей отново ще бъде по-продаван от OLED моделите


dessyteneva

Recommended Posts

iPhone.jpg.4b25b75d223d06f006890141e7ff8264.jpg

Анализаторът Минг-Чи Куо прогнозира, че търсенето на 6.1 инчовият модел iPhone с LCD екран отново ще надхвърли това на двата OLED варианта по-късно тази година. В своите бележки към инвеститорите, Куо посочва, че очакванията за тазгодишните модели не са розови по отношение на LCD екраните, но според слуховете, 6.1 инчовият може да доведе до преосмисляне на тази теория. Изтеглянето на поръчки за доставка на LCD през последната година е довело до известна загриженост по веригата за доставки, но ако Apple пусне 6.1 инчов LCD модел с екран от край до край, както твърдят слуховете, потенциалът за ръст на продажбите ще се отрази положително върху доставчиците като Japan Display например. Това ще доведе и до увеличение на доставките на алуминиеви рамки, произвеждани от дългогодишния партньор на Apple, Catcher, за който анализаторът наскоро прогнозира, че ще достаяв стоманените рамки за тазгодишните модели, но ролята на компанията очевидно ще се промени в полза на тези, предназначени за LCD варианта.

Apple най-вероятно ще добави два OLED мадела към гамата си тази есен, единият от които 5.8 инчов, наследник на iPhone X, а вторият – 6.5 инчов Plus вариант, с панел произведен от LG, ако компанията успее да отговори на изискванията на гиганта за стандарти и количества в срок.

Тези бележки на Куо потвърждават предишните, в които анализаторът твърдеше, че очаква 6.1 инчоивят модел да представлява около 50% от доставките през тази година. Накрая Куо посочва, че и трите модела ще могат да се похвалят с SLP платки, използвани за пръв път миналата година, ще имат дисплей от край до край и функцията Face ID. Що се отнася до спецификациите, той вярва, че производителите ще предприемат следващата стъпка към 28-30 nm, като част от усилията за намаляване на PCB и подобряване на енергийната ефективност. Анализаторът прогнозира, че Umimcron, ZDT и Ibiden ще изигряат голяма роля в тазгодишните поръчки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...