Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Bloomberg посочи потенциално възможните места за бъдещия кампус на Apple


dessyteneva

Recommended Posts

apple-park.jpg.38adfd79a04b03751de8098eccea3efa.jpg

По-рано през януари, Apple подробно разясни своите планове, относно укрепване на американската икономика, което включваше и потвърждение за изграждане на четвърти кампус със седалище в САЩ. Тогава компанията заяви, че новият кампус първоначално ще има техническа поддръжка за клиенти и няма да се намира в Калифорния или Тексас, но не уточни местоположеинето му.

Вчера Bloomberg публикува нов доклад, теоритизиращ потенциалните местоположения за бъдещия комплекс. Чрез Moody's тя е получила данни за 15-те най-добри за данъчно стимулиране и бизнес града в САЩ, 15т-е такива за обучение на работна сила и човешки капитал и 15-те с най-добър обществен транспорт. Анализирайки тези данни и включвайки текущите седалища на компанията, центровете за данни, ремонтните центрове, по-малките корпоративни офиси и основните доставчици на части, Bloomberg твърди, че може да посочи няколко района, от които Apple се интересува и това са на североизток Пенсилвания, Масачузетс или Ню Йорк, на югоизток Северна Калифорния и Флорида и в Средния запад Илинойс и Уисконсин. Източното крайбрежие има едно очевидно предимство – способността да осигури на клиентите поддръжка в съществуващите телефонни центрове в Тексас и Калифорния, както и близостта да стотици доставчици. Гигантът може да разгледа и северозапад, където има няколко офиса, както и център за научноизследователска и развойна дейност за облачни ,слуги в Сиатъл и няколко доставчици.

Статистиката на Moody's е основен критерий при планирането на четвъртия кампус, защото посочените в нея градове могат да предоставят на компанията стимули, в замяна на инвестицията, като талантливи и обучени служители, добра инфраструктура и близост до летища. Apple вече посочи Кристина Рас като нов вицепрезидент за глобалните недвижими имоти и съоръжения този месец, а градовете, които са изразили интерес да се превърнат в дом на четвъртия й кампус са Сидни, небраска и Орландо, Флорида, но гигантът заяви, че няма да потвърди местоположението му за сега.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...