RedBull Публикувано Март 12, 2018 Публикувано Март 12, 2018 Здравейте, гледах преди, че някой беше написал, че звъни на някакъв номер, казва си IMЕI-a. Те влизат в телефона му в Diagnostics менюто и го проверяват дали е ок. Може ли да ми дадете телефона. Поздрави, Цитирай
0 RedBull Публикувано Март 12, 2018 Автор Публикувано Март 12, 2018 (редактирано) Добре, някой има ли човек в Creative Bulgaria? Телефонът ми със сигурност има проблеми с батерията. Но никой не иска ма и обърне внимание. Сега пак мисля да го пусна за ремонт, но явно по български, не получавам нужното внимание. Ще си платя , стига да ми се обърне внимание и телефона ми да стане възможно най-бързо. Не е нормално така да ми пада телефона...разберете. Не си въобразявам, не искам вашето внимание. Просто искам телефона ми да работи така, както си работеше преди онези измислени ъпдейти. Редактирано Март 12, 2018 от RedBull n/a Цитирай
0 gogi6 Публикувано Март 12, 2018 Публикувано Март 12, 2018 Лично аз ти предложих помощ. Абсолютно безвъзмездно. Да направя аз рестор. Нали на теб беше? Друго какво очакваш? Пускай жалба в КЗП, след като си в гаранция и не обръщат внимание! Има технически характеристики на апарата! Ако мислиш, че не отговаря, действай! Или си смени батерията. Цитирай
0 RedBull Публикувано Март 12, 2018 Автор Публикувано Март 12, 2018 Да, предложи ми, но аз го ресторнах вече 5 пъти. Защо да те занимавам, като виждам че има проблем? Цитирай
Въпрос
RedBull
Здравейте, гледах преди, че някой беше написал, че звъни на някакъв номер, казва си IMЕI-a. Те влизат в телефона му в Diagnostics менюто и го проверяват дали е ок.
Може ли да ми дадете телефона. Поздрави,
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.