marbu Публикувано Март 12, 2018 Публикувано Март 12, 2018 Здравейте, Насочил съм се към покупка на Макбук Про без тъч бар, но се колебая за размера на Рам, дали 8 или 16гб. Ако искам да ползвам лаптопа следващите няколко години 8гб ще ми стигнат ли или да заложа директно на 16, дори и моментно да не ми се налага да я усвоявам цялата? Ако взема 8гб, възможен ли е последващ ъпгрейд? Вторият ми въпрос е колко гб заема самата операционна система, ако избера версия с 128гб ССД? Сегашният ми уиндоус лаптоп е с 128гб и са ми достатъчни. Благодаря предварително ! Цитирай
marbu Публикувано Март 13, 2018 Автор Публикувано Март 13, 2018 Ще се ползва за ежедневни задачи: таблици, документи, презентации, стрийминг . Като цяло нищо кой знае колко специфично от сорта на видео рендеринг или игри. Като цяло сегашният ми уиндоус лаптоп с 4гб рам на моменти усещам, че се задъхва като отоворя повече прозорци едновременно , но то това си е и до ОС и гладният за рам Хром. Цитирай
marbu Публикувано Март 13, 2018 Автор Публикувано Март 13, 2018 Имате ли някакво впечатление от refurbished моделите? Знам , че си имат гаранция от apple, надеждни ли са като цяло? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 14, 2018 Публикувано Март 14, 2018 Абсолютно. Като нови са на външен вид, по-ниска цена, гаранция и добре прегледани от Епъл така че да стават за повторна продажба. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.