gogi6 Публикувано Февруари 27, 2020 Автор Публикувано Февруари 27, 2020 Малко разводнихме темата. Ако е необходимо, ще направя нова. Но мисля, че няма смисъл. Та...на андроид AdGuard трябва да работи във фонов режим. Не съм спец, но на дъщеря ми Mi 8 със задържане върху апликацията в мултитаскинга има опция да се заключи. Така винаги работи и реклами няма. Даже и досадните такива в дефолтските приложения! Цитирай
profusion Публикувано Февруари 27, 2020 Публикувано Февруари 27, 2020 Как мога да го сложа на мибокса ръчно без аппа? Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 27, 2020 Автор Публикувано Февруари 27, 2020 Как мога да го сложа на мибокса ръчно без аппа?Филтрите да, но защо без app-a? Цитирай
profusion Публикувано Февруари 27, 2020 Публикувано Февруари 27, 2020 Ами просто да сложа ДНС-а, ап мисля че няма за Андроид ТВ, и трябва мишки чудеса.... Освен това пробвах на Мака, изключвам аппа , пиша ДНС-а в интернет настройките и като пусна замунда примерно и има реклами....а с апа няма нищо! И друго наблюдение с аппа имах преди проблеми с Нетфликс, често изхвърляше от филми. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 27, 2020 Автор Публикувано Февруари 27, 2020 Никакви чудеса. Теглиш апа.apk от сайта им и действаш Цитирай
gogi6 Публикувано Август 30, 2021 Автор Публикувано Август 30, 2021 Прави ми впечатление, че вече не виждам реклами в YouTube. Много рядко между клиповете излизат. Но по време на видеата реклами няма. Цитирай
simba4 Публикувано Август 30, 2021 Публикувано Август 30, 2021 Много добро инфо, щото мисля да махам джейла и да скачам на 15!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! Цитирай
gogi6 Публикувано Август 30, 2021 Автор Публикувано Август 30, 2021 Аз не съм на 15. Но за рекламите съм убеден. Цитирай
ludiamax Публикувано Август 31, 2021 Публикувано Август 31, 2021 YouTube отново работи в пикчър енд пикчър. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 15, 2021 Автор Публикувано Октомври 15, 2021 Този метод би трябвало да работи с DNShttps://adguard.com/en/blog/encrypted-dns-ios-14.html Цитирай
profusion Публикувано Декември 29, 2021 Публикувано Декември 29, 2021 Аз да питам, свършиха ми платените слотове за устройствата за адгард+днс. А каква е разликата ако ползвам безплатния на айпада и си за сафари и си сваля конфигурация за днс-а им от тук https://adguard-dns.com/en/public-dns.html Като гледам пак маха реклами във всички аппове? Тогава къде е разликата в платеното? Цитирай
londongunner Публикувано Януари 20, 2022 Публикувано Януари 20, 2022 От известно време имам следния проблем с adguard Pro , при смяна от wifi на 4/5g и после обратно , ми спира нета и трябва всеки път да включвам и изключвам апа за да се рестартира vpn-a. Пробвах сменях различи DNS -и но засега без резултат , а си е голяма мъка защото спирам да получавам и известия .... Опцията restart protection when network changes е активиранаSent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Януари 20, 2022 Публикувано Януари 20, 2022 И при мен го прави това понякога Цитирай
londongunner Публикувано Януари 20, 2022 Публикувано Януари 20, 2022 Открих решение което за момента се представя прекрасно https://adblockluna.com/Инсталира се само един VPN профил, без нужда от апове.Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Януари 20, 2022 Публикувано Януари 20, 2022 (редактирано) То проблема е точно че минава през ВПН, та и тук ще го има проблема. Това че няма апп е минус, не можеш да къстъмизираш филтри или настройки по страници, а всичко на куп. Защото понякога тия блокери чупят някой страници например при плащания и тн ПП то и Адгарда има подобно ДНС решение което дори не минава през ВПН може да ти свърши работа даже повече, по горе има линк в поста ми. Редактирано Януари 20, 2022 от profusion Цитирай
londongunner Публикувано Януари 20, 2022 Публикувано Януари 20, 2022 Не и с него пробвах пак ставаше така. Предполагам,че проблема е в адгард.Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Януари 20, 2022 Публикувано Януари 20, 2022 Колко често става, при мен 1 път на месец, може би има връзка и с оператора? Цитирай
londongunner Публикувано Януари 20, 2022 Публикувано Януари 20, 2022 На всяка смяна на мрежата , постоянно.Оператора е А1 от 31.12 до тогава бях на Теленор и не съм го имал този проблем никога. Ресторнах дори телефона миналата седмица през dfu за по-сигурно да е чисто но продължава.Днес откакто сложих профила на adblockluna не е правило проблеми, а поне 5 пъти излизах от офиса и минаваше от wifi на 5g и обратно.Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
ludiamax Публикувано Януари 20, 2022 Публикувано Януари 20, 2022 При мен проблема е постоянен, не само при смяна на мрежа. Постои ли малко неактивен и губи интернет. Няма изветия, съобщения и т.н. Трябва да рестартирам впн и тръгва. Отдавна е така, писал съм и преди. Цитирай
profusion Публикувано Януари 22, 2022 Публикувано Януари 22, 2022 На Теленор съм и много рядко имам проблема както споменах. Цитирай
londongunner Публикувано Януари 22, 2022 Публикувано Януари 22, 2022 Дам явно има значение и мрежата. Аз от 2008 до преди 3 седмици основно ползвах Теленор ( технически без забележки , до момента ) имам и служебна Виваком карта и сравнявайки сега с А1 , мога да заявя,че най-качествената мрежа е на Теленор. Проблема с adguard започна откакто минах на А1Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 23, 2022 Публикувано Януари 23, 2022 Споко, проблемът скоро ще се появи и на всички мрежи, само да си боднат ъпдейтите. Цитирай
profusion Публикувано Август 25, 2022 Публикувано Август 25, 2022 Да и при мен стана чест проблема с губенето на нета, някакви фиксове? Другия проблем е, че въпреки че ми са активирани филтрите за тъпите известия за бисквитките (dont care about coockies), се появяват винаги и на пада и на телефона….? Цитирай
londongunner Публикувано Август 25, 2022 Публикувано Август 25, 2022 От няколко месеца разкарах AdBlock въпреки,че ми е платен. Сега използвам adblockluna ( https://adblockluna.com ), пак е VPN блокер , бачка много добре но нещо ъпдейтнаха тубата и сега се показват реклами а до скоро ги блокираше всички.Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.