tanysha Публикувано Април 7, 2018 Публикувано Април 7, 2018 Здравейте, имам 8+ от декември месец и до сега съм сменила 6 бр. протекторни стъкла. Постоянно се отлепят от едно и също място, писна ми все да го гледам с отлепен протектор, но пък и не искам без защита да е стъклото. Какъв съвет ще ми дадете? Цитирай
0 algor Публикувано Април 7, 2018 Публикувано Април 7, 2018 Здравейте! При мен с Х-ката от октомври е идентичен случая и до февруари смених 3-4 стъкла - по-евтини, по-скъпи, поставени от мен или поставени в реномирани и не толкова магазини (вкл. и Dice)...все тая. Преди около месец и половина се нервирах и ми поставиха обикновено, прозрачно фолио на екрана и нямам грижи към момента. Знам, че защитата не е надеждна, особено при изпускане, но не мисля си струва да се дават луди пари и стъкла. Така поне от драскане е предпазен екрана, което е все нещо. 2 Цитирай
0 tanysha Публикувано Април 8, 2018 Автор Публикувано Април 8, 2018 Съгласна съм и аз поисках накрая фолио, но човекът ми отговори, че вече не произвеждали за новите модели. Явно не е толкова запознат и ще търся на други места! Благодаря ! Цитирай
0 Ангел Петков Публикувано Април 15, 2018 Публикувано Април 15, 2018 И на мен наскоро ми сложиха протектор за 6 плюс, а моя модел е 7 плюс. Продавачката ми каза, че масово се предпочитали стъклени и 3д и затова не зареждали от най-простите, с фолио. Което е тъпо, понеже аз не мога да понасям да ми стърчи някакъв грозен стъклен протектор. Цитирай
0 skpavlov Публикувано Април 16, 2018 Публикувано Април 16, 2018 Е това си поръчах https://www.aliexpress.com/item/ZNP-3D-Curved-Soft-Screen-Protector-For-iphone-6-6s-7-8-Plus-X-Soft-Full/32852808224.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.KEOX1R ще пиша като го монтирам. Цитирай
Въпрос
tanysha
Здравейте, имам 8+ от декември месец и до сега съм сменила 6 бр. протекторни стъкла. Постоянно се отлепят от едно и също място, писна ми все да го гледам с отлепен протектор, но пък и не искам без защита да е стъклото. Какъв съвет ще ми дадете?
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.