Mel Публикувано Април 12, 2018 Публикувано Април 12, 2018 Здравейте, Опитах да изтегля pdf file от един сайт,но когато ме пита къде да запамети ми позволява само в icloud drive . Искам да ги запиша в on my iphone ,но когато цъкна не ми позволява да запаметя там,бутона save е неактивен. С iphone 7 128 gb съм,ако някой може да помогне ще съм благодарна. Хибав ден! Цитирай
0 gogi6 Публикувано Април 12, 2018 Публикувано Април 12, 2018 PDF може да запаметиш в iBooks или Pages примерно! Open with iBooks(Pages) и трябва да стане. Цитирай
0 Mel Публикувано Април 12, 2018 Автор Публикувано Април 12, 2018 А какво мога да свалям в on my iphone понеже моя правеше проблем и ми го смениха,но имам спомен ,че свалях на стария разни неща там и не ми е бил така неактивен.. Цитирай
0 andondragov Публикувано Април 12, 2018 Публикувано Април 12, 2018 Другият ти вариант за запис във вътрешното хранилище е да си инсталираш някоя от епълските офис програми, примерно Pages. Тогава това приложение ще си направи папка във вътрешното хранилище и ти ще можеш да си правиш твои папки в тази папка. Ако приложението не ти трябва, после можеш да му дадеш offload, за да не ти заема място, но да си запази папката.Успех! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Въпрос
Mel
Здравейте,
Опитах да изтегля pdf file от един сайт,но когато ме пита къде да запамети ми позволява само в icloud drive .
Искам да ги запиша в on my iphone ,но когато цъкна не ми позволява да запаметя там,бутона save е неактивен.
С iphone 7 128 gb съм,ако някой може да помогне ще съм благодарна.
Хибав ден!
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.