Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

iphonex.jpg.81101f457dcfbd92c41941f60117e962.jpg

Според слуховете, тази година Apple ще представи три нови модела iPhone, сред които един с LCD дисплей и два с OLED. Докат анализаторите смятат, че LCD вариантът ще е на конкурентна цена, то докладите по отношение на втората генерация iPhone X са доста противоречиви. Според някои източници, той ще запази ценовата си точка от 1000 долара и дори може да спадне до 900 долара, но в новите си бележки към инвеститорите, Стивън Милунович и Бенджамин Уилсън представят съвсем нова теория, твърдейки че Apple може да повиши цената на iPhone X до 1100 долара. Анализаторите вярват, че след като компанията е създала нова ценова категория, тя ще я поддържа и докато нищо от това не е официално, то съвсем не звучи неправдоподобно.

Със своя 6.1 инчов LCD модел на цена от 700 – 800 долара, Apple може би дава някои ориентири по отношеине на ценообразуването на по-престижния iPhone X, тъй като логиката е, че потребителите, които търсят най-доброто, са готови да платят още няколко стотин долара за OLED екран и по-бърз хардуер. Изследователската бележка добавя, че стратегията на компанията за ценообразуване е в три насоки – нисък, умерено висок и висок ценови диапазон, а LCD моделът, който ще се погрижи за повечето купувачи, ще накара тези от тях, които искат да купят най-доброто, да похарчат повече, без значение каква е цената. В края на краищата, бизнес моделът на Apple е основан главно на продажбата на премиум устройства от високия ценови клас.

Публикувано

Ако информацията се окаже вярна, то според мен от Apple си ги смучат от пръстите вече. Без Стийв Джобс не е същото.

Публикувано

Аз съм ЗА! Даже реално заслужава над 2000! Тук влиза в сила поговорката на Ганьо за кефа...

Публикувано

Според мен, вдигнат ли още цената, никой няма купува.

Infinity

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...