Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

На петия месец след закупуването на айфон Х, дисплеят внезапно спря да работи, пробвах всякакви методи, но след 8 часа опити не помръдна (оставях батерията да падне, после се зареди до 100% и ........). Всичко се случи непосредствено преди пътуване в чужбина, когато го се прибрах миналата сряда го оставих в Теленор. От там нямаха друг телефон за временно ползване и ми дадоха пълна бръкма хуявей, което ми причинява изключително неудобство. Предстои ми повторно пътуване в четвъртък. Някой изпадал ли е в подобна ситуация и знае ли как и в какви срокове процедират? На следващия ден получих СМС, че е в техен сервиз и после нищо.

Публикувано (редактирано)

Моята 6-ца едно време я замениха с нова за около 3 седмици някъде.

Редактирано от profusion
Публикувано

Трябваше директно в Криейтив да го занесеш.Сега от Теленор докато се наканят да го пратят към тях...

Публикувано

Там, където отиваш няма ли магазин на Apple, да го занесеш директно там за замяна, аз поне така бих направила, иначе срокът за сервизиране по закон е един месец.

Публикувано
Трябваше директно в Криейтив да го занесеш.Сега от Теленор докато се наканят да го пратят към тях...

Теленор не пращат към Криейтив!
Публикувано

''Устройството Ви ще бъде изпратено във външен сервизен център на производителя'', това получих днес като СМС, има ли някой по-запознат?

Публикувано

Ще ти го заменят с нов. Това е.

Публикувано (редактирано)

Ако пуснат нов телефон, в кутия ли го пращат или само устройството?

Редактирано от jonsnow27
Публикувано

В пликче от Кауфланд. Естествено, че в кутия, обаче от рециклиран картон без надписи и аксесоари.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...