jonsnow27 Публикувано Април 22, 2018 Публикувано Април 22, 2018 На петия месец след закупуването на айфон Х, дисплеят внезапно спря да работи, пробвах всякакви методи, но след 8 часа опити не помръдна (оставях батерията да падне, после се зареди до 100% и ........). Всичко се случи непосредствено преди пътуване в чужбина, когато го се прибрах миналата сряда го оставих в Теленор. От там нямаха друг телефон за временно ползване и ми дадоха пълна бръкма хуявей, което ми причинява изключително неудобство. Предстои ми повторно пътуване в четвъртък. Някой изпадал ли е в подобна ситуация и знае ли как и в какви срокове процедират? На следващия ден получих СМС, че е в техен сервиз и после нищо. Цитирай
profusion Публикувано Април 22, 2018 Публикувано Април 22, 2018 (редактирано) Моята 6-ца едно време я замениха с нова за около 3 седмици някъде. Редактирано Април 22, 2018 от profusion Цитирай
thebest1978 Публикувано Април 23, 2018 Публикувано Април 23, 2018 Трябваше директно в Криейтив да го занесеш.Сега от Теленор докато се наканят да го пратят към тях... Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 23, 2018 Публикувано Април 23, 2018 Там, където отиваш няма ли магазин на Apple, да го занесеш директно там за замяна, аз поне така бих направила, иначе срокът за сервизиране по закон е един месец. Цитирай
gogi6 Публикувано Април 23, 2018 Публикувано Април 23, 2018 Трябваше директно в Криейтив да го занесеш.Сега от Теленор докато се наканят да го пратят към тях... Теленор не пращат към Криейтив! 1 Цитирай
jonsnow27 Публикувано Април 23, 2018 Автор Публикувано Април 23, 2018 ''Устройството Ви ще бъде изпратено във външен сервизен център на производителя'', това получих днес като СМС, има ли някой по-запознат? Цитирай
jonsnow27 Публикувано Април 23, 2018 Автор Публикувано Април 23, 2018 (редактирано) Ако пуснат нов телефон, в кутия ли го пращат или само устройството? Редактирано Април 23, 2018 от jonsnow27 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 23, 2018 Публикувано Април 23, 2018 В пликче от Кауфланд. Естествено, че в кутия, обаче от рециклиран картон без надписи и аксесоари. 3 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.