vencislav Публикувано Август 31, 2018 Сподели Публикувано Август 31, 2018 И при мен е постоянно от вчера. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
niksan1973 Публикувано Август 31, 2018 Сподели Публикувано Август 31, 2018 И при мен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
linkinpark79 Публикувано Август 31, 2018 Сподели Публикувано Август 31, 2018 И при мен е така.Решение?!? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Август 31, 2018 Автор Сподели Публикувано Август 31, 2018 Единствено смяна на датата. Това води до други проблеми и не е за препоръчване. Дори Nesstool не помага Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Август 31, 2018 Сподели Публикувано Август 31, 2018 На 12-ти септември ще излезе официалната версия. До тогава е напълно възможно да излезне следваща бета, която да коригира този проблем. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Август 31, 2018 Сподели Публикувано Август 31, 2018 При всяко едно отключване на телефона излиза тая простотия, вече започнах да изпадам в нервна криза. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Август 31, 2018 Автор Сподели Публикувано Август 31, 2018 На 12-ти септември ще излезе официалната версия. До тогава е напълно възможно да излезне следваща бета, която да коригира този проблем.Предпочитам да е днес! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Август 31, 2018 Сподели Публикувано Август 31, 2018 Тъкмо да снимам нещо , отварям и това пльок..... неам нерви! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Август 31, 2018 Сподели Публикувано Август 31, 2018 преди 28 минути, gogi6 написа: Предпочитам да е днес! Пиша веднага на Тим. Чакаме го да се събуди и да реагира. Ако беше Стив, вече щеше да е отремонтирано. Все пак не забравяйте, че е бета версия. Досадно е това, но хората са предупредили за всякакви непредвидени проблеми с работата на телефона! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Август 31, 2018 Сподели Публикувано Август 31, 2018 Силно се надявам тая вечер да пуснат ъпдейт с корекция. И не просто да са сменили датата отзад, така че да не се появи повече... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Август 31, 2018 Сподели Публикувано Август 31, 2018 Май ви пуснаха следващата бета, тестващите да проверят, ако искат 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
linkinpark79 Публикувано Август 31, 2018 Сподели Публикувано Август 31, 2018 Дааааааа....много ти благодаря Деси [emoji4] Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Август 31, 2018 Сподели Публикувано Август 31, 2018 Няма за какво, видях, че има проблем и я чакате и понеже преглеждам често за новини, като пуснаха в туитър писах Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Август 31, 2018 Автор Сподели Публикувано Август 31, 2018 Асен е писал. Иначе се знаеше, че ще е днес Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Август 31, 2018 Сподели Публикувано Август 31, 2018 Ех, ако можеше да пише и телефоните по-скоро да пуснат...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Август 31, 2018 Сподели Публикувано Август 31, 2018 Сега стои единица на сетингс и не изчезва Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 1, 2018 Сподели Публикувано Септември 1, 2018 Пиша на Кук за телефоните, ама последно каза, че на 12-ти ще ги представят и от 14 ще приемат преордъри. Най-вероятно 21 септ ще се продават 5.8 и 6.5 инча. За 6.1 ще изчакаме малко, да продадат 3-4 милиона 6.5 и после ще пуснат през октомври и 6.1 инча за търпеливите. П.С. При мен след този последен ъпдейт от снощи ми изчезна баджа 1 от Сетингс. Да не ти е от нещо друго? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 1, 2018 Сподели Публикувано Септември 1, 2018 Няма друго, проверих всичко. Аз с предната бета го нямах. На тази се появи след като ъпдейтнах Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
linkinpark79 Публикувано Септември 1, 2018 Сподели Публикувано Септември 1, 2018 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kalas_x Публикувано Септември 7, 2018 Сподели Публикувано Септември 7, 2018 Привет колеги! Някой може ли да сподели впечатления от бетата откъм батерията. Интересно ми е дали се усеща промяната спрямо миналата година и iOS 11. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Септември 7, 2018 Сподели Публикувано Септември 7, 2018 Чакаме Apple да направи разяснение,как точно да тълкуваме показателите на батерията при iOS 12. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6e Публикувано Септември 7, 2018 Сподели Публикувано Септември 7, 2018 И без разяснение от Apple батерията определено си е зле при мен на 12-та.Без значение коя бета е... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 7, 2018 Сподели Публикувано Септември 7, 2018 Има голямо значение ако си ползвал същия телефон преди една година и сега. Батерията е с една година по-стара и с да речем 250 заряда повече. Нормално е да не държи същото време като бетите на 11. Общото мнение в нета е, че тези бети са много по-добре ... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kalas_x Публикувано Септември 13, 2018 Сподели Публикувано Септември 13, 2018 Тъй като не ми се чакаше признавам си, снощи сложих Golden Master-a на iOS 12 и на моята машина. Към момента я намирам супер смуут и всичко изглежда и върви изключително плавно и добре. Опцията за скриване на повече от 1 нотификация за дадено приложение е супер! Откъм батерия също наблюдавам леко подобрение, но за подобни тестове ще трябва да се изчака “официалният релийз” Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 13, 2018 Автор Сподели Публикувано Септември 13, 2018 “So smooth and great battery life”? 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.