Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 12

Recommended Posts

Публикувано

И при мен е постоянно от вчера.

• Отговори 843
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• venelin111111

112

• gogi6

100

• simba4

62

• Asen_77

49

Публикувано

И при мен.

Публикувано

И при мен е така.Решение?!?

Публикувано

Единствено смяна на датата. Това води до други проблеми и не е за препоръчване. Дори Nesstool не помага

Публикувано

На 12-ти септември ще излезе официалната версия. До тогава е напълно възможно да излезне следваща бета, която да коригира този проблем.

Публикувано

При всяко едно отключване на телефона излиза тая простотия, вече започнах да изпадам в нервна криза.

Публикувано
На 12-ти септември ще излезе официалната версия. До тогава е напълно възможно да излезне следваща бета, която да коригира този проблем.

Предпочитам да е днес!
Публикувано

Тъкмо да снимам нещо , отварям и това пльок..... неам нерви!

Публикувано
преди 28 минути, gogi6 написа:

Предпочитам да е днес!

Пиша веднага на Тим. Чакаме го да се събуди и да реагира. Ако беше Стив, вече щеше да е отремонтирано.

Все пак не забравяйте, че е бета версия. Досадно е това, но хората са предупредили за всякакви непредвидени проблеми с работата на телефона!

Публикувано

Силно се надявам тая вечер да пуснат ъпдейт с корекция. И не просто да са сменили датата отзад, така че да не се появи повече...

Публикувано

Май ви пуснаха следващата бета, тестващите да проверят, ако искат

Публикувано

Дааааааа....много ти благодаря Деси [emfdf96985dca504a29b9bff6d17554132.pngoji4]

Публикувано

Няма за какво, видях, че има проблем и я чакате и понеже преглеждам често за новини, като пуснаха в туитър писах default_smile.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Асен е писал. Иначе се знаеше, че ще е днес

Публикувано

Ех, ако можеше да пише и телефоните по-скоро да пуснат...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Сега стои единица на сетингс и не изчезва :)3bd85bc11694844409095a71e1e6ba84.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Пиша на Кук за телефоните, ама последно каза, че на 12-ти ще ги представят и от 14 ще приемат преордъри. Най-вероятно 21 септ ще се продават 5.8 и 6.5 инча. За 6.1 ще изчакаме малко, да продадат 3-4 милиона 6.5 и после ще пуснат през октомври и 6.1 инча за търпеливите. 

П.С. При мен след този последен ъпдейт от снощи ми изчезна баджа 1 от Сетингс. Да не ти е от нещо друго?

Публикувано

Няма друго, проверих всичко. Аз с предната бета го нямах. На тази се появи след като ъпдейтнах

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
Публикувано

Привет колеги!

Някой може ли да сподели впечатления от бетата откъм батерията. Интересно ми е дали се усеща промяната спрямо миналата година и iOS 11.

Публикувано

Чакаме Apple да направи разяснение,как точно да тълкуваме показателите на батерията при iOS 12.

Публикувано

И без разяснение от Apple батерията определено си е зле при мен на 12-та.Без значение коя бета е...

Публикувано

Има голямо значение ако си ползвал същия телефон преди една година и сега. Батерията е с една година по-стара и с да речем 250 заряда повече. Нормално е да не държи същото време като бетите на 11. Общото мнение в нета е, че тези бети са много по-добре ...

Публикувано

Тъй като не ми се чакаше признавам си, снощи сложих Golden Master-a на iOS 12 и на моята машина. Към момента я намирам супер смуут и всичко изглежда и върви изключително плавно и добре. Опцията за скриване на повече от 1 нотификация за дадено приложение е супер!

Откъм батерия също наблюдавам леко подобрение, но за подобни тестове ще трябва да се изчака “официалният релийз”

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk

Публикувано

“So smooth and great battery life”?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...