kalas_x Публикувано Септември 13, 2018 Сподели Публикувано Септември 13, 2018 Йеп, засега поне да Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Кога излиза официално? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
linkinpark79 Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Днес !!!!!! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stangen Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 20:00 часа българско време Ако правилно съм изчислил. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
linkinpark79 Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Да,ама ще бъде голяма лудница.Най добре към полунощ. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Някой, който тества бетата на 12 използва ли cydia impactor или ipastore за уин? Важно е да знам дали работи някой от сервизите за подписване преди ъпдейта довечера. Съжалявам, че дублирам въпроса със старата тема. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 IPASTORE работи перфектно на GM!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Платената версия, или тази за уиндоус, която е безплатна? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Платената, Про!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Ще има ли нова версия на тюнса? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 То вече има още сутринта ми излезе, провери ръчно Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 преди 4 часа, linkinpark79 написа: Да,ама ще бъде голяма лудница.Най добре към полунощ. В последните 2 - 3 години все пробвам към 20.15 - 20.30 и няма грам забавяне, забиване и прекъсвания с ъпдейтите. Лудницата и прекъсванията отдавна са в историята (имам предвид при наличие на нормален интернет, все пак). 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Хайде налазвайте. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 И моите впечатления са такива. Най-доброто време за ъпдейт е веднага малко след 20 ч. Иначе после чак на следващия ден. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Дано се свали до утре Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kalas_x Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Тъй като бях качил iOS 12 GM през бета профила на Епъл, сега го изтрих и проверих за ъпдейт но не ми излиза.. та от мен ли е проблема Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Калас, от мен е проблема. ? 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Stefan53 Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Аз като съм с GM версията има ли смисъл да го актуализирам и изобщо ще ми излезе ли ъпдейта ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 От GM няма да Ви излезе ъпдейт. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Много мудно се сваля Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
vladimirnn Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Моля за мнение, все още си стоя на 10.3.3. Реших да пропусна IOS 11. Да слагам ли 12 или да си стоя без да ъпдейтвам? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 (редактирано) Моя се свали, ама сега подготвя ъпдейта още по-бавно, чакаме, то цял свят сваля сега... Аз бих ъпдейтнала, ама всеки си знае себе си, 12 е оптимизирана за по-стари устройства, но решението е твое. Редактирано Септември 17, 2018 от dessyteneva Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 преди 1 минута, vladimirnn написа: Моля за мнение, все още си стоя на 10.3.3. Реших да пропусна IOS 11. Да слагам ли 12 или да си стоя без да ъодейтвам? Sent from my iPhone using Tapatalk Интересен въпрос задаваш и ти в момент, в който всички сваляме официалния ъпдейт. Стоял си толкова време на 10.3.3, та аз ако съм на теб ще изчакам няколко дни да се съберат вече мнения на ползватели и ако всичко е ок, края на седмицата бих ъпнал. Ако има проблеми, изчакваш, разбира се, да бъдат оправени. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
vladimirnn Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Аз съм със седмица, следейки коментарите от IOS 11 си имаше оплаквания до последно. Сега от 12 като цяло гледам позитивни мнения и затова се колебая. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bobolino Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Някой с Теленор, може ли да каже, какъв номер е carrier settings? Мерси. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.