algor Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Сори, Владимирнн, не съм модератор и нямам правата да го правя, ама вземи си оправи инфото в профила, като търсиш съвети. Аз давам съвет на базата на това, което виждам, че пише като използван апарат, а ти си бил със 7-ца... Дразнещо е малко, така...и неуважително към хората, които питаш. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Аз със седмица изкарах от началото с 11 и не съм имала оплаквания, поне не нещо сериозно, въпрос на виждане е може би. А за номера, още не се е инсталирала, за да видя, иначе съм на Теленор 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Аз съм от 2 дена с 12. Кой номер ви интересува? Telenor BG 33.0 ? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Готов съм аз. Към 20 и няколко минути отне целия процес и мисля, че няма какво повече да се желае като бързина. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 GM и официалнта са еднакви релийзи -16А366, не чакайте друг ъпдейт . Триете профилите и чакате 12.1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 12.0.1 може би още утре или вдругиден. До два часа ще лъснат първите проблеми Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Някой да ми каже колко е часът... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sarmak Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 И при мен целия ъпдейт заедно с инсталацията беше около 26-28 минути Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sarmak Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Часовника си е ОК при мен 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Някой да ми каже колко е часът...21:03 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 17, 2018 Автор Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Рестора е препоръчителен. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Мдам, прав си и като гледам края на седмицата ще го прасна. пп. От рестарта или евалиго от кво, ама като чу апарата, че ще го ресторвам и се уплаши, та намести бързо часа и даже вече се вижда 21.10ч. ? 2 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Какви са новите функции на 12та , че не ги забелязвам?Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Новите неща са на заключения екран вече опциите са повече и повече инфо излиза, като показва и скрийн тайм и кое колко си ползвал. Другото, което забелязах е, че в аймесиджите вече можеш да ползваш емотикони от всички приложения и игри в апарата ти, които ползваш. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Как се слага точка или запетая в Helth app, някой има ли идея? Точката е неактивна, поне при мен. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Ти пак си добре - имаш и е неактивна, а при мен изобщо липсва. ? 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Иконката за блутуут не се появява горе като е включенSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Дори като е кънектнът не се появява отказали са се от нея.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Иконката за блутуут не се появява горе като е включен Sent from my iPhone using Tapatalk ProДа, така е и при мен!Също и иконата за локацията се вижда постоянно! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Ти пак си добре - имаш и е неактивна, а при мен изобщо липсва. Явно ще го караме на кръгли стойности Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 17, 2018 Автор Сподели Публикувано Септември 17, 2018 преди 8 минути, simba4 написа: Да, така е и при мен! Също и иконата за локацията се вижда постоянно! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro За локацията трябва да пипнеш тук там. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 До вчера всичко беше наред, днес пак простотии!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 И уиджета за времето естествено пак заби на едни градуси...явно ще се прави рестор, ама нямам нерви сега точноSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Преинсталирай апликацията, защо телефона! Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 И ти си прав, ама аз рестор не съм му правила от почти две години, май му е време. Иначе с уиджета вече свикнах, не е като да му е за пръв път, сега рефрешва когато му е кеф, ще видим утре. Само като инфо, не че ме трогва много Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.