Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 12

Recommended Posts

Публикувано

Струва ми се, че тази операционна система ще е толкова проблематична , колкото беше и предишната.

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

• Отговори 843
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• venelin111111

112

• gogi6

100

• simba4

62

• Asen_77

49

Публикувано

Струва ми се редно е коментари да дават само тези, които са направили чист рестор. Много ясно, че директно ъпдейтналите OTA няма да са доволни.

Публикувано

Прав си, въпреки че аз съм си доволна, просто констатирам какво забелязвам. Може би ще ресторна, ще видим как се държи като цяло, знам че е по-добре, ама мързела е голяма работа, а и си имам доста проблеми в момента и ми остава малко време за компютъра и телефона...

Публикувано

За пореден път Хапъл доказаха, че са номер 1!!!

Сложих iOS 12 на iPhone X, 7, 5s и iPad mini 2 чрез ОТА и всичките летят, работят без проблем и без бъгове!

iPhone 5s е на 5 години, а новата ios 12 му вдъхна нов живот, коя друга марка може да се похвали с такова нещо?

Публикувано

Снощи в полунощ съм изключил апарата от зарядното, а в 6.00 беше на 96% батерията.
Сефте от доста години ми се случва да не е и сутринта на 100%, но да видим все пак след 1-2 заряда дали пак ще е така.

пп. Знам, знам, че трябва да пишат тези, които са направили чист рестор след ъпдейта, но от няколко години това ще е първият път, в който ще ми се наложи да ресторвам след ъпдейт (може би).
Да видим, де...

Публикувано

Е нали се индексират файлове след ъпдейта, сигурно затова е хапнал батерия, ще видим наистина дали ще се променят нещата, аз на моята седмица даже и не проверих колко беше снощи процента.

Публикувано

Няма да ти се наложи ;) 

Публикувано
За пореден път Хапъл доказаха, че са номер 1!!! Сложих iOS 12 на iPhone X, 7, 5s и iPad mini 2 чрез ОТА и всичките летят, работят без проблем и без бъгове!

iPhone 5s е на 5 години, а новата ios 12 му вдъхна нов живот, коя друга маркадругата може да се похвали с такова нещо?

Много бързо направи изводите.Да не качвам пак клипове! Иначе другата марка е Xiaomi!

Публикувано

Рестор на чисто,set as new,инсталиране наново на приложенията без възстановявания от бакъп - никакви забележки към момента. От снощи 21 часа го оставих на 84% батерия и тази сутрин в 6 беше на 82%. За сега съм доволен.Иконка на блутуута няма. Виджета за времето си работи нормално.Лагове никакви.

Публикувано

@gogi6, това е iOS, не Android. 

Публикувано

Така е да, но да няма пак “Това как се оправя?”

Публикувано

Идеалкаааа е! Остава да мине малко време да видя как е батерията...

Публикувано

Чиста инсталация през iTunes на 7-ца. Няма блутут икона, не групира нотификациите на заключен екран. Ще има други неща, но като за начало това.

Публикувано

Блутут иконка вече няма , лошо е , че не ти групира съобщенията.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Групирането само iOS си знае по какви критерии го прави.

Има опция винаги да групира известията по приложение в Settings > Notifications > Приложението > Notification Grouping > By App.

Публикувано

Рестор с туньо iPhone X, set as new, леки лагове при отваряне и затваряне на приложенията.

Публикувано

Ясно е ,че новата ios е ок ,да пишем при проблем ,а не 12-ката е супер.

Публикувано
Рестор с туньо iPhone X, set as new, леки лагове при отваряне и затваряне на приложенията.

Чудесно е, че сподели този факт!

Публикувано (редактирано)

Ако искате да си спирате WIFI с един клик може да си направите шоркът.

52xej7ag.png

ENZqT23tfUfEhaSiS0Ax_y50tbxMUUsOAUcAeWDy-d0.jpg

Редактирано от MagicNAS
Публикувано

Ето някои полезни функции

Публикувано

Ето за какво е полезна Сашка(Siri)
c41801b271e0c478a7190fa0adbd282f.png

Публикувано

Преди малко са пуснали 12.1 бета 1 :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
преди 7 часа, MagicNAS написа:

Ако искате да си спирате WIFI с един клик може да си направите шоркът.

Как се прави това ?

Публикувано

И аз мигах на парцали одеве като видях поста, рових из настройките и къде ли не из апарата и накрая любезни съфорумци ме светнаха, че се правело с приложението Shortcuts от Appstore. :scratch:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...