JmeLche Публикувано Септември 17, 2018 Сподели Публикувано Септември 17, 2018 Струва ми се, че тази операционна система ще е толкова проблематична , колкото беше и предишната. Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Струва ми се редно е коментари да дават само тези, които са направили чист рестор. Много ясно, че директно ъпдейтналите OTA няма да са доволни. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Прав си, въпреки че аз съм си доволна, просто констатирам какво забелязвам. Може би ще ресторна, ще видим как се държи като цяло, знам че е по-добре, ама мързела е голяма работа, а и си имам доста проблеми в момента и ми остава малко време за компютъра и телефона... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 За пореден път Хапъл доказаха, че са номер 1!!! Сложих iOS 12 на iPhone X, 7, 5s и iPad mini 2 чрез ОТА и всичките летят, работят без проблем и без бъгове! iPhone 5s е на 5 години, а новата ios 12 му вдъхна нов живот, коя друга марка може да се похвали с такова нещо? 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Снощи в полунощ съм изключил апарата от зарядното, а в 6.00 беше на 96% батерията. Сефте от доста години ми се случва да не е и сутринта на 100%, но да видим все пак след 1-2 заряда дали пак ще е така. пп. Знам, знам, че трябва да пишат тези, които са направили чист рестор след ъпдейта, но от няколко години това ще е първият път, в който ще ми се наложи да ресторвам след ъпдейт (може би). Да видим, де... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Е нали се индексират файлове след ъпдейта, сигурно затова е хапнал батерия, ще видим наистина дали ще се променят нещата, аз на моята седмица даже и не проверих колко беше снощи процента. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Няма да ти се наложи 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 18, 2018 Автор Сподели Публикувано Септември 18, 2018 За пореден път Хапъл доказаха, че са номер 1!!! Сложих iOS 12 на iPhone X, 7, 5s и iPad mini 2 чрез ОТА и всичките летят, работят без проблем и без бъгове! iPhone 5s е на 5 години, а новата ios 12 му вдъхна нов живот, коя друга маркадругата може да се похвали с такова нещо? Много бързо направи изводите.Да не качвам пак клипове! Иначе другата марка е Xiaomi! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6e Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Рестор на чисто,set as new,инсталиране наново на приложенията без възстановявания от бакъп - никакви забележки към момента. От снощи 21 часа го оставих на 84% батерия и тази сутрин в 6 беше на 82%. За сега съм доволен.Иконка на блутуута няма. Виджета за времето си работи нормално.Лагове никакви. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 @gogi6, това е iOS, не Android. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 18, 2018 Автор Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Така е да, но да няма пак “Това как се оправя?” Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Идеалкаааа е! Остава да мине малко време да видя как е батерията... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rooibos Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Чиста инсталация през iTunes на 7-ца. Няма блутут икона, не групира нотификациите на заключен екран. Ще има други неща, но като за начало това. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Блутут иконка вече няма , лошо е , че не ти групира съобщенията. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Групирането само iOS си знае по какви критерии го прави. Има опция винаги да групира известията по приложение в Settings > Notifications > Приложението > Notification Grouping > By App. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turganay Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Рестор с туньо iPhone X, set as new, леки лагове при отваряне и затваряне на приложенията. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Ясно е ,че новата ios е ок ,да пишем при проблем ,а не 12-ката е супер. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Рестор с туньо iPhone X, set as new, леки лагове при отваряне и затваряне на приложенията.Чудесно е, че сподели този факт! Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Simchoy Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Screen off - 0 мин. Това бъг ли е или не ? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MagicNAS Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 (редактирано) Ако искате да си спирате WIFI с един клик може да си направите шоркът. Редактирано Септември 18, 2018 от MagicNAS 8 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 18, 2018 Автор Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Ето някои полезни функции 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Ето за какво е полезна Сашка(Siri)Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Преди малко са пуснали 12.1 бета 1 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turganay Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 преди 7 часа, MagicNAS написа: Ако искате да си спирате WIFI с един клик може да си направите шоркът. Как се прави това ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 И аз мигах на парцали одеве като видях поста, рових из настройките и къде ли не из апарата и накрая любезни съфорумци ме светнаха, че се правело с приложението Shortcuts от Appstore. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.