venelin111111 Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Някой с такъв проблем!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 18, 2018 Автор Сподели Публикувано Септември 18, 2018 И аз мигах на парцали одеве като видях поста, рових из настройките и къде ли не из апарата и накрая любезни съфорумци ме светнаха, че се правело с приложението Shortcuts от Appstore. Интересно, дали създадените шорткъти ще се запазват след рестор. Така беше при Workflow. И няма ли начин да добавим направените там. Има много интересни неща. Запазих в iCloud, да видим. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Да, запазват се в iCloud!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 (редактирано) преди 11 часа, simba4 написа: Някой с такъв проблем! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 19, 2018 от arm11 при следващ цитат - наказание Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Тъпня, до ония ден Do nothing го нямаше и след официалния релийз, излезе!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
vladimirnn Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 И вечния въпрос батерията как е Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Все още е в телефона. Явно iOS 12 не я изтрелва в космоса. Аман с тоя въпрос за батерията, по-малко от 24 часа след излизането на новата версия. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Siri shortcuts при мен не работят на часовника, ама на хоумпода бачкат... Логвам си вода с waterminder. Може би яко ръчкам телефона за последните 24 часа, ама 2 пъти го зареждам (през нощта 20-100 и през деня 35-90) и сега съм на 68. Не ми се вижда нормално. Рестор йок засега. Телефон на 1 година не трябва да има нужда да се ресторва. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PeTk0FF Публикувано Септември 18, 2018 Сподели Публикувано Септември 18, 2018 Че то въпроса с батерията винаги е бил на 1-во място. От видеото излиза, че от 5S до 7 живота на батериите пада от 3 часа на 2,5часа. Доста им е съкратен живота. Какво очаквах, а какво получих ... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 19, 2018 Сподели Публикувано Септември 19, 2018 Втората нощ след рождението на 12-ката вече всичко е наред: изключвам в полунощ на 100% заряд и сутринта си е пак на толкова. Явно си намести чакрите и се връщаме в руслото на нормалното енергийно ползване, присъщо на Х-ката. ? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dimitrov71 Публикувано Септември 19, 2018 Сподели Публикувано Септември 19, 2018 Само при мен ли с новата операционна система на 20% оставаща батерия вече не показва предупреждаващо съобщение? Преди май показваше... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kalas_x Публикувано Септември 19, 2018 Сподели Публикувано Септември 19, 2018 Честно да си призная не откривам почти никаква разлика откъм скорост при 12ката спрямо 11.4 на 8+ Абсолютно всичко засега върви изключително гладно и плавно и нямам никакви забележки. При батерията също не откривам разлика, като докарвам средно по 5часа и половина screen time. Тук идва момента и че постоянно го ръчкам и самият факт че при вадене от тока сутринта, ползване цял ден с яко Инстаграм,Фб и чат - накрая на денят си лягам на 30% е изключително постижение за мен. Единствено не успях да схвана идеята на новото приложение - Shortcuts 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 19, 2018 Автор Сподели Публикувано Септември 19, 2018 За да схванеш Shortcuts, се разрови за Workflow. Почти същото е.Даже и уиджетите работят. Ето видео за YouTube download. В описанието има линк за уиджета. Open in Shortcuts и готово 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 19, 2018 Сподели Публикувано Септември 19, 2018 Това импортира ли го в Music?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 19, 2018 Автор Сподели Публикувано Септември 19, 2018 Еее, не ставай нахален Във фото лайбърито само.Само тук трябва да се пусне 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 19, 2018 Сподели Публикувано Септември 19, 2018 Бе знам ли, викам да попитам Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6e Публикувано Септември 19, 2018 Сподели Публикувано Септември 19, 2018 (редактирано) преди 2 часа, gogi6 написа: За да схванеш Shortcuts, се разрови за Workflow. Почти същото е. Даже и уиджетите работят. Ето видео за YouTube download. В описанието има линк за уиджета. Open in Shortcuts и готово Гога,не иска да бачка нещо YouTube download-а. Добавих го както си писал,тръгва донякъде и въобще не излиза менюто за избор на формата.Нещо аз ли бъркам? Би ли пробвал при теб работи ли? Редактирано Септември 19, 2018 от Pe6e Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Mich Публикувано Септември 19, 2018 Сподели Публикувано Септември 19, 2018 Благодаря на съфорумника за идеята и насоката за създаване на “пряк път” за wifi!Пп: харесва ми новият ъпдейт, поне няма бъгове за сега, за батерията нямам какво да добавя от по горните коментари, но това “Ч” на часовника направо о...а пайзажа Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 19, 2018 Автор Сподели Публикувано Септември 19, 2018 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turganay Публикувано Септември 19, 2018 Сподели Публикувано Септември 19, 2018 Някой да направи видео на Shortcuts Wifi on/ of , че как ли не опитах и не става . Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 19, 2018 Автор Сподели Публикувано Септември 19, 2018 Ще направя отделна тема. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
anych Публикувано Септември 19, 2018 Сподели Публикувано Септември 19, 2018 Нямам навика да ъпдейтвам веднага след като се появи новия iOS, принципно чакам да чуя отзиви и впечатления, ама нещо много и се чудя на 12-ката. Какво ще ме посъветвате вие? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
anych Публикувано Септември 19, 2018 Сподели Публикувано Септември 19, 2018 Извинете, че търся мнение. Няма и смисъл да се обяснявам защо питах, в полемики с Вас господине не си заслужава да влизам. И все пак ще попитам - какъв ви е проблема с моя въпрос??? Тежко ли ви стана, че го зададох? Или ви пречи по някакъв начи? Ако е така моля някой да ми изтрие въпроса, че човека е възможно инфаркт да получи от него... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 19, 2018 Сподели Публикувано Септември 19, 2018 преди 38 минути, anych написа: Нямам навика да ъпдейтвам веднага след като се появи новия iOS, принципно чакам да чуя отзиви и впечатления, ама нещо много и се чудя на 12-ката. Какво ще ме посъветвате вие? Това, което пише в профила ви, че сте с 10-ка в момента вярно ли е или не е обновен? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.