anych Публикувано Септември 19, 2018 Сподели Публикувано Септември 19, 2018 Не е обновено. С 11.4.1 съм. Но още ми е пресен спомена за 11-ката, като излезна, за това ме интересуваше какво мислят хората, които вече са ъпдейтнали Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 19, 2018 Сподели Публикувано Септември 19, 2018 (редактирано) Мислим, че си струва и особено за по-старата генерация апарати, като вашия, чета навсякъде само добри отзиви. Е, някой взривен и някой със спраскан дисплей от минал отгоре му Камаз се среща чат-пат, ама това е в границите на допустимото, все пак. Едит: тази потребителка е ъпдейтнала току-що своя 6S с iOS12 и споделя положителни емоции с новата 12-ка на апарата и. Като и гледаме физиономията явно ще да е адски щастлива от това свое решение- тоест ъпдейтавйте смело. Редактирано Септември 19, 2018 от algor 4 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Септември 19, 2018 Сподели Публикувано Септември 19, 2018 Колега anych, въпрос на избор е ъпдейта.Обнових 6 S до 12 ios и телефона е ок.Ти си решаваш.Какво конкретно искаш да знаеш за 12-ката? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Simchoy Публикувано Септември 20, 2018 Сподели Публикувано Септември 20, 2018 Днеска забелязах че, Screen Time - ма ми се е рестарирал тоест статистиката за 17.09 и 18.09 я няма Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 20, 2018 Сподели Публикувано Септември 20, 2018 (редактирано) на 19.09.2018 г. at 11:40, Mich написа: Още един подобен цитат и то с огромна снимка и ще има наказание!!! Не си потребител от вчера, че да знаеш, кое е редно и кое не! Колега би ли шернал шорткъта за спиране и пускане на wifi Sent from my iPhone X using Tapatalk Редактирано Септември 20, 2018 от arm11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
linkinpark79 Публикувано Септември 20, 2018 Сподели Публикувано Септември 20, 2018 http:// https://www.icloud.com/shortcuts/e3f33020c20f4f85bef22e338f259747Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 20, 2018 Сподели Публикувано Септември 20, 2018 Всеки път, когато се опитвам да ъпдейтна през iTunes ми изписва, че сесията ми е изтекла (грешка 3259). Някой с подобен проблем? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PeTk0FF Публикувано Септември 20, 2018 Сподели Публикувано Септември 20, 2018 (редактирано) Като стана дума за стари телефони /моя е 6-ца/ и с 12 Ос май не вървят нещата. Дрейна на батерията е ужасен. Вярно върви една идея по-добре но е съвсем малко по-добре. На повечето приложения телефона почна да ври а преди го нямаше този ефект. Май ще връщам на 11.4 дорде е време. Редактирано Септември 20, 2018 от PeTk0FF Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MagicNAS Публикувано Септември 21, 2018 Сподели Публикувано Септември 21, 2018 Аз също съм със 6 и си работи усезаемо по бързо, батерията е същата като 11, то така ли иначе всяка вечер е на зарядно, аз минах през рестор и set as new. Интересна нова функция в 12 е BedTime, харесва ми. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 21, 2018 Сподели Публикувано Септември 21, 2018 Това good morning не излиза при мен?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 21, 2018 Сподели Публикувано Септември 21, 2018 Bed time го има и в 11 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MagicNAS Публикувано Септември 21, 2018 Сподели Публикувано Септември 21, 2018 Bed time го има и в 11Моя грешка, сега го забелязах и си мислех че е ново в 12.Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 21, 2018 Сподели Публикувано Септември 21, 2018 Вчера по някаква причина ми изчезнаха бутоните за камера и фенерче на заключения екран. След известно цъкане където трябваше да са бутоните, сами се появиха... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Септември 21, 2018 Сподели Публикувано Септември 21, 2018 Това good morning не излиза при мен?Sent from my iPhone using Tapatalk ProВ локация пусни времето да е на “винаги” да се обновява, в Do Not Disturb пусни Bedtime да е активно.Изпратено от iPhone Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 21, 2018 Сподели Публикувано Септември 21, 2018 Тази сутрин свалих от зарядното на 100% и сега гледам в Battery, че времето на Screen On продължава да се трупа от преди зареждането, а преди започваше отначало. Така ли е и при вас? Освен това, Screen Off не мога да го разбера. Изписва ми 16 минути? И още един въпрос, който може да ви се стори малко глупав, но има ли нещо общо между тези показатели в Battery и функцията Screen Time? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 21, 2018 Автор Сподели Публикувано Септември 21, 2018 Както предвидих, безсънните нощи започват. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bkristov Публикувано Септември 21, 2018 Сподели Публикувано Септември 21, 2018 Здравейте. Ъпдейтнах 6S-а до ios 12 чрез рестор и set as new. Има нещо в статус бара, което ме озадачава. Гледам, че при някои колеги с 12-а, часовника е в левия край вече, а сигнала за покритието е преместен в десния край, до батерията. При мен си е както при 11-та - часовника е в средата и сигнала за покритието в левия край. Не че ми е проблем, но ми се иска да разбера дали това разположение зависи от модела на iphone-а или от версията на ОС-а? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 21, 2018 Сподели Публикувано Септември 21, 2018 Това е за iPhone X само и за новите модели Xs, Xs Max, заради ноча Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kalas_x Публикувано Септември 22, 2018 Сподели Публикувано Септември 22, 2018 Аз забелязвам значително подобрение на батерията ми след като ъпдейтнах. От ден и половина почти на 2 дена и малко кара, а правя същите неща както при 11ката. Найстина едно голямо браво на Епъл за този ъпдейт, явно можело. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 22, 2018 Сподели Публикувано Септември 22, 2018 (редактирано) Някой друг освен мен има ли проблеми с Universal Clipboard? (копиране на нещо от 1 устройство и пействане на същото нещо от друго устройство) Пробвах да изляза от iCloud и на двете устройства, включвах и изключвах Handoff, рестартирах, но нищо не помага. Още от бета периода го имам този проблем, но все забравях да го докладвам. Редактирано Септември 22, 2018 от kal1ch Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Simchoy Публикувано Септември 22, 2018 Сподели Публикувано Септември 22, 2018 Screen Time на Last 7 Days пак ми бъгна П.П забелязах че, телефона се зареджа една идея по-бавно от преди но после батерията държи повече с ios 12 Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Септември 23, 2018 Сподели Публикувано Септември 23, 2018 (редактирано) Случи ми се на под 20% батерия да ми се рестартира телефона два пъти. Здравето на батерията е 94% и пише Normal peak performance. След това направих рестор, да не би да се е бъгнало нещо от ъпдейта. Дано да е бъг на ъпдейта, че не ми се сменя батерия на 1г. Редактирано Септември 23, 2018 от penmark Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bache_kolio Публикувано Септември 23, 2018 Сподели Публикувано Септември 23, 2018 Струва ми се, че когато пиша и искам да преместя курсора задържайки върху клавиатурата и не става. Има някакъв бъг, преди нямаше никакъв проблем, а сега повечето пъти не иска, или му трябва време докато започне да се мести? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 23, 2018 Сподели Публикувано Септември 23, 2018 на 22.09.2018 г. at 14:50, kal1ch написа: Някой друг освен мен има ли проблеми с Universal Clipboard? (копиране на нещо от 1 устройство и пействане на същото нещо от друго устройство) Пробвах да изляза от iCloud и на двете устройства, включвах и изключвах Handoff, рестартирах, но нищо не помага. Още от бета периода го имам този проблем, но все забравях да го докладвам. Ако някой се сблъска с това - Reset All Settings на всички устройства ми реши проблема. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 23, 2018 Сподели Публикувано Септември 23, 2018 При мен Battery Health беше 94%, след ъпдейт падна на 93. Направих чист рестор и пак се върна на 94. Препоръчвам чист рестор да се измие калта от устройството. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.