killer4o Публикувано Юни 4, 2018 Сподели Публикувано Юни 4, 2018 Мен адски много ме кефят новите мемоджита - супер добри са! To be fair, какво точно очаквахте? Има подобрения по производителността, има подобрения по нотификациите, ако са оправили и бъговете от 11-ката, звучи перфектно ? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Юни 4, 2018 Сподели Публикувано Юни 4, 2018 (редактирано) В новата макОС отпада съпорта на доста машини, като например кам мини 2011 с какъвто съм не стига че не пускат нови модели на минито и на практика им е един и същ от 2011 ами и махат съпорта.... много разочерован, явно хората с плезещи акита са по важни! Аз не виждам какво добавиха толкоз за да не върви пак на същите машини дарк мода ли, какво ли?! Ама като се замисля и без нея ще ми е все едно то няма нищо интересно в тая Мохаве.... MacBook (Early 2015 or newer) MacBook Air (Mid 2012 or newer) MacBook Pro (Mid 2012 or newer) Mac mini (Late 2012 or newer) iMac (Late 2012 or newer) iMac Pro (2017) Mac Pro (Late 2013, plus mid 2010 and mid 2012 models with recommended Metal-capable GPU) Редактирано Юни 4, 2018 от profusion 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Юни 4, 2018 Сподели Публикувано Юни 4, 2018 Тествах на добрия стар Air 2 и разликата е очевадна откъм бързина!!! Предполагам, че с iOS12 ще се опитат да се реваншират за всички мизерии случили се миналата година с iOS11, батериите и забавянето на производителността. А дано! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Юни 4, 2018 Сподели Публикувано Юни 4, 2018 (редактирано) Пичове, нещо май не съм в айфон/епълски форум, а чета андроиден. Какво точно очаквахте, след като от месеци се говори, че 12-ката ще е Snow Leopard-a на iOS? Аз лично и това не очаквах.. Я хубаво прочетете ей тая страничка да видите колко много нови неща има, за които просто нямаше време да се говори на кийноута: https://www.apple.com/ios/ios-12-preview/features/ Аз съм разочарован само от Watch OS 5, очаквах доста повече, а те добавиха Hiking activity и уоки-токи (което на мен ще ми влезе в употреба м/у другото, но всичко зависи от това колко бързо ще работи и с по-старите генерации часовници. EDIT: Първата генерация няма да получи ъпдейта). Искрено съм изненадан колко як ще е следващия macOS, нямам търпение да кача бетата на лаптопа за тест. Имаме и едно Мини (2012) вкъщи, което също ще получи за поредна година ъпдейт, и то с APFS поддръжка. Септември дано има и обновяване на хардура. Редактирано Юни 4, 2018 от DreamcatcheR 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 4, 2018 Сподели Публикувано Юни 4, 2018 Май само Dark Mode липсва. Дано до официалната версия през септември се появи Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Ако някой желае да тества ios 12 може да изгледа видеото и в инфото има линкове за сваляне на бета профил.Правите го на своя отговорност.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Ето и всички нови неща в iOS 12 показани във следващото видео 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Който е с iOS 12 може да направи групово фейстайм обаждане, независимо от версията на отсрешните телефони. На 5s работи осезаемо по-бързо. Явно наистина е оптимизирано за стари устройства. За батерията - направо кърти ще кара поне седмица като го гледам . 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 А по какъв начин го инсталирате, с профила под клипа по-горе или с регистриране на UDID? Щото аз търся някой да ме регистрира ама все няма свободни слотове. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Който е с iOS 12 може да направи групово фейстайм обаждане, независимо от версията на отсрешните телефони. На 5s работи осезаемо по-бързо. Явно наистина е оптимизирано за стари устройства. За батерията - направо кърти ще кара поне седмица като го гледам .Пиши преди да ти свърши батерията ?Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Юни 5, 2018 Автор Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Някой с iPhone 8 да сподели? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 48 minutes ago, WULAS said: А по какъв начин го инсталирате, с профила под клипа по-горе или с регистриране на UDID? Щото аз търся някой да ме регистрира ама все няма свободни слотове. Пиши ми UDID на ЛС и ще ти дам и линк за профила. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Аз ще изчакам public beta да излезе, мен най-много ме кефи, че вече в CarPlay разрешават 3rd party navigation apps. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Айпада си го чувствам като чисто ново устройство, последен модел. Ако тази бързина се запази и до финалната версия ще бъда изумен! Тъкмо се замислях за някой от бюджетните модели, но неламинирания дисплей ме спираше, много се радвам. Твърдо си оставам с AIR 2 ? 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Всички приложения ли работят?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Да, аз активно си го ползвам, а до момента нищо нередно не съм открил. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Въпроса ми е към колегите с iPhone X инсталирали iOS 12 beta 1, батерията как държи и загрява ли се устройството при продължително ползване? Има ли осезаеми лафове и бъгове както бе при бета 1 на iOS 11?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Не знам, но единственото което мога да кажа е, че първата бета на 12 върви по-добре от която и да е версия на 11... 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Въпроса ми е към колегите с iPhone X инсталирали iOS 12 beta 1, батерията как държи и загрява ли се устройството при продължително ползване? Има ли осезаеми лафове и бъгове както бе при бета 1 на iOS 11?Sent from my iPhone using TapatalkУтре ще ти кажа, но като цяло-лети 12та.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 6, 2018 Сподели Публикувано Юни 6, 2018 При мен на 5s до тук имам няколко забивания на Phone App, или по-точно като набирам аз и не ми отговорят и затворя, не ме връща в контактите. Остава на екрана за разговора. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 6, 2018 Сподели Публикувано Юни 6, 2018 Още нови неща в iOS 12 Бързината на iOS 12 сравнена с предишни версии Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 6, 2018 Сподели Публикувано Юни 6, 2018 Има доста подобрения в инверт колорс. Снимките вече не са с обърнати цввтове и по менютата изглежда доста добре. Може би е бъг, но като се направи скрийн шот на екрана и снимката е отново с обърнати цветове А реално на телефона е 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Юни 6, 2018 Автор Сподели Публикувано Юни 6, 2018 Дарк моуд?! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Юни 6, 2018 Сподели Публикувано Юни 6, 2018 Да ама не.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.