venelin111111 Публикувано Септември 23, 2018 Сподели Публикувано Септември 23, 2018 Точно след 10- на зареждания ще стане на 93%, спокойно и при мен бе индентична ситуацията. Може би първоначално се трият някакви файлове със статистиката и по-късно всичко си идва на мястото. Не му забелязвай.Изпратено от iPhone Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 23, 2018 Сподели Публикувано Септември 23, 2018 Приятелю 3 месеца ползвах Note 8 който продадох преди 3 дни с 500лв надолу само и само да го разкарам. Няма по-бозаво нещо от който и да е андроид телефон ако ще и 10бона да струва. За 3 месеца получих 3 ъпдейта след които трябваше задължително да преинсталирам всичко от 0 за да работи телефона. Още като взех Х в сряда го ъпдейтнах ОТА и всичко лети. Така, че за айфон всяка цена си заслужава.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 23, 2018 Сподели Публикувано Септември 23, 2018 А? Че не са свет не са, ама моля те, не намесвай андроида. Недей Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 23, 2018 Сподели Публикувано Септември 23, 2018 Баце, ако охладиш малко страстите и зададеш правилните въпроси ще е по-добре за теб откъдето и да го погледнеш. Болшинството от хората по света и у нас се хвалят колко добър ъпдейт е това (особено за по-старите апарати), но това не значи, че някой и друг апарат няма проблеми. Успокой малко, прасни един "хард ресет" (както обичат да казват андроид феновете), рестор без да връщаш бакъп и виж дали пак ще е така. Брийт, брийт братко и си повтаряй: аз съм ябълка, нахапана ябълка, 12-тата нахапана ябълка... омммммммм... 5 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Септември 24, 2018 Сподели Публикувано Септември 24, 2018 Снощи си играх с телефона и го свалих до 3% батерия, нямаше дерт с рестартиране. Явно се е бъгнало при ъпдейта. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PeTk0FF Публикувано Септември 24, 2018 Сподели Публикувано Септември 24, 2018 Моята 6-ца я ъпдейтнах от 11.4.1 на 12 и започнаха страшни ядове. Батерията падаше за отрицателно време а на приложения и игри телефона ставаше врял. Направих й рестор обратно на 11.4.1, но пък не искаше да ми върне бекъпа заради по-високата версия на 12-ката и сложих наново 12 с чиста инсталация и пак си върнах бекъпа. Сега вече се закрепи и работи сравнително добре като и батерията се стабилизира. Знам, че телефона е стар и т.н. и няма как да станат чудеса с него, но пък си ми харесва. Липсва ми Хоум бутона на новите устройства. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 24, 2018 Сподели Публикувано Септември 24, 2018 С оглед качване на 12-ката на каквото и да е устройство, дайте време ден-два-три самия iOS да се "намести, нагоди, оптимизира" на устройството ви и ще се изненадате от това, което ще видите. Просто не се паникьосвайте и не отписвайте веднага устройството си. И да не забравя - всички ъпдейти на приложения ги правете веднага, защото ще са много. 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
linkinpark79 Публикувано Септември 26, 2018 Сподели Публикувано Септември 26, 2018 Някой да е забелязал че няма вече ограничение от 150 мб за теглене/ъпдейтване на приложения през мобилния нет..?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 28, 2018 Сподели Публикувано Септември 28, 2018 Не е много за тук, ама няма къде. За iOS няма ъпдейт. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 28, 2018 Сподели Публикувано Септември 28, 2018 на 26.09.2018 г. at 14:32, linkinpark79 написа: Някой да е забелязал че няма вече ограничение от 150 мб за теглене/ъпдейтване на приложения през мобилния нет..? Sent from my iPhone using Tapatalk Имам два апарата на 6.1.3, един на 9.3 и един на 12. При първите три ограничението липсва от около година. Забелязах го, когато вайбър прескочи границата и се ъпдейтва без проблем. Включително при триене и теглене наново. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 30, 2018 Сподели Публикувано Септември 30, 2018 Ново двайсет - уиджета за времето ми показва Китай... имам някакъв спомен, че и преди се беше случвало, но въобще не помня как се оправяше, търсих, но не намерих в старите теми. Някой помни ли “лекарството”?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 30, 2018 Сподели Публикувано Септември 30, 2018 Отиваш в Китай и ще ти показва София ??? пп. Деси, извън майтапа странни проблеми репортваш тук или поне при мен не са се появявали повечето. Което не значи, че ги няма, разбира се, а просто отбелязвам. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 30, 2018 Автор Сподели Публикувано Септември 30, 2018 Лекарството е reset all settings. Ако не ти се ресторва, това е задължително след OTA update! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 30, 2018 Сподели Публикувано Септември 30, 2018 От ъпдейта мина доста време, до сега не беше го правило. Наистина са странни проблемите и още по-странно се лекуват, включих WiFi и ресетнах кеша само със задържане на бутона и после хоум вместо изключване (как го обясних сама не се разбирам). Винаги съм правила ОТА ъпдейтите, нищо че знам как и по-добре Sent from my iPhone using Tapatalk ProПП между другото става и с ресет ва локейшъна. Трябва да го махна тоя уиджет, 90% от времето нещо не му е наред. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 30, 2018 Автор Сподели Публикувано Септември 30, 2018 Хем търсиш лекарство, хем знаеш как трябва, хем изпитан съвет ти дават... и пак твоето знаеш! Женска работа Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rooibos Публикувано Септември 30, 2018 Сподели Публикувано Септември 30, 2018 Аке не бъркам с това: "само със задържане на бутона и после хоум вместо изключване" правиш ресет на RAM-a. Не вярвам да ти реши проблемите. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kracode Публикувано Септември 30, 2018 Сподели Публикувано Септември 30, 2018 (редактирано) Днес бях на гости в Попово и сутринта като станах за моя изненада ми показа за първи път КОНГО? и си го снимах за спомен.Следобяд като се прибрах всичко си дойде на мястото ,показва Велико Търново и всичко е нормално. Редактирано Октомври 1, 2018 от kracode 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Октомври 1, 2018 Сподели Публикувано Октомври 1, 2018 Някой да е забелязал че няма вече ограничение от 150 мб за теглене/ъпдейтване на приложения през мобилния нет..?Sent from my iPhone using TapatalkТова е от преди минута. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
linkinpark79 Публикувано Октомври 1, 2018 Сподели Публикувано Октомври 1, 2018 Странна работа,когато ъпдейтвам приложения през мобилния нямам ограничение.За теглене обаче го имам......луда работа... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
skpavlov Публикувано Октомври 1, 2018 Сподели Публикувано Октомври 1, 2018 (редактирано) Странно, излиза ми ъпдейт за Xplore TV, а никога не съм го инсталирал. p.s. Това било mtel now Да не е напразно поста, в 12-ката как разбирате колко е време е използвано устройството. Редактирано Октомври 1, 2018 от skpavlov Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
linkinpark79 Публикувано Октомври 1, 2018 Сподели Публикувано Октомври 1, 2018 Ето от преди малко,ъпдейтвам без проблем 434.5 мб.......Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Октомври 1, 2018 Сподели Публикувано Октомври 1, 2018 Днес ми се сортираха нотификациите, бях забравил, че я "има" тази екстра. Горе-долу от когато пуснаха 12-ката 2-3 пъти сработи. тц тц Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MagicNAS Публикувано Октомври 2, 2018 Сподели Публикувано Октомври 2, 2018 За да работи постоянно, трябва да минеш през всички приложения в Notifications да им дадеш в Notification Grouping ot Auto на By App. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Октомври 2, 2018 Сподели Публикувано Октомври 2, 2018 Интересно, явно и 7 Plus вече има Face ID. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Октомври 2, 2018 Сподели Публикувано Октомври 2, 2018 преди 10 часа, MagicNAS написа: И на ауто и на by app пак си ги групира когато си иска, определено му трябва фикс. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.