blackmore Публикувано Октомври 3, 2018 Сподели Публикувано Октомври 3, 2018 Мисля че ги групира само когато са 4+ notifications от един аpp. Aко са 2, няма grouping. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Октомври 3, 2018 Сподели Публикувано Октомври 3, 2018 Няма такова нещо. Групира и когато са две нотификации. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Октомври 3, 2018 Сподели Публикувано Октомври 3, 2018 Демек е тотала щета, поне при мен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 4, 2018 Сподели Публикувано Октомври 4, 2018 При мен групира всичко. Може би при OTA ъпдейт по подразбиране взема, че не трябва да групира като при 11-ката. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Октомври 4, 2018 Сподели Публикувано Октомври 4, 2018 На жена ми 6S е обновен до iOS 12 чрез OTA и въпреки това нотификациите се групират. Мисля , че ресет all seatings ще оправи нещата при колегата. Изпратено от iPhone Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Октомври 4, 2018 Сподели Публикувано Октомври 4, 2018 И моят 7 плюс си ги групира. Само ОТА ъпдейтвам и връщам бекъпи. А е минал и през сто бети. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 5, 2018 Сподели Публикувано Октомври 5, 2018 Едно бързо оплакване да направя, като предполагам, че е за тази тема. От 3-4 дни (е, хайде и 5-6 да са), Х-ката ми започна да прави дребни, но досадни проблемчета, които в даден момент дразнят много. При слайдване да отключа екрана застива или на изцяло бял или на изцяло черен екран и трябва да повторя операцията за да прихване правилно. В даден момент power бутона при звънене го натискам веднъж, за да мютна звъненето, а той влиза в ролята на червена слушалка и отказва обаждането (без второто натискане) - при рестарт се оправя до...следващия ден. Едноцветния екран се проявява и при отваряне на камерата, но по-радко се случва. От днес и Телеграм ми прави тъпи номера - отварям го по обяд да напиша нещо и ми се изсипват 20-30 реплики, писани в последните 3-4 часа. Следобяд се повтори това, а никога не ми е го е правило до този момент. Уатцапа и той - започва да ми звъни и гледам един контакт ми звъни, а друг е на изчакване (при Уатцап няма такава функция, знаете). Приемам обаждането, говоря и после влизам да набера второто обаждане и гледам, че няма пропуснато. Звъня на човека и питам дали ми е звънял - не, не ми е. Спирам до тук, че само като описвам се изнервям... Адски досадно и не знам как изведнъж от няколко дни се появи всичко това. Предполагам, че е от 12-ката, ама защо пък сега се появи всичко изведнъж, а н еоще от самата инсталация се чудя...?!?! пп. Не съм хард или софт ресетвал, след качване на 12-ката и съм на А1, ако е важно. Това само като инфо го пиша, за да не ме пита някой. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
OXYGEN Публикувано Октомври 5, 2018 Сподели Публикувано Октомври 5, 2018 Телеграма на мен периодично ми прави номера. Или не идват нотификаци, или като отворя приложението идват наведнъж, както описваш.Ама си мисля, че в по-скоро омазване от отворена уеб версия на компа.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 5, 2018 Автор Сподели Публикувано Октомври 5, 2018 Няма да копирам целия пост, но се отнася за проблемите на algor...та, става ясно, че това което сме говорили за рестор или поне reset all settings след ъпдейт е имало смисъл. Не налагам мнение, но доста опит понатрупахме в годините. Неприятно е да, но системата винаги се омазва. Винаги ресетвам настройките след OTA update и после пускам нотификациите на всяко желано приложение. Поне това правете!За тези които не знаятTelegram X by Telegram Messenger LLP https://itunes.apple.com/bg/app/telegram-x/id898228810?mt=8 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 5, 2018 Сподели Публикувано Октомври 5, 2018 Аз не мисля, че има някой, който да отрича добрия вариант с рестора и то не само след ъпдейт. Сам съм го препоръчал поне 200 пъти на различни хора с проблеми, но честно казано до сега не ми се е налагало да го правя. По-скоро се чудя как извество време апарата работи на 6, без грам проблем и забележка и изведнъж се започват на 3-4 различни проблеми, каквито се сетиш. Както и да е. Изброих нещата по-горе ивформативно повече, отколкото с очакване някой да даде отговор от какво са предизвикани. В същото време си мисля, че има голяма доза истина в тези думи: Цитат Ама си мисля, че в по-скоро омазване от отворена уеб версия на компа. Още повече, моят Мак вече е аут ъф ъпдейтс - тоест остаря си, въпреки, че работи брилянтно. Не казвам, че има връзка, но точно тези две апликации при мен имат и десктоп версия (Вайбър също, но аз не обичам тази апликация и я имам, но рядко я ползвам пълноценно като другите). Ще си поиграя малко, пък да видим. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 6, 2018 Сподели Публикувано Октомври 6, 2018 Това с белия или черен екран съм го виждал и на 11-ката. Не е от новата ОС. А другите бъгни са си от приложенията.При мен: рестор на чисто и сет ес ню - никъкви проблеми, всичко върви мазно, батерията е като с 11. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 6, 2018 Автор Сподели Публикувано Октомври 6, 2018 преди 9 часа, algor написа: Аз не мисля, че има някой, който да отрича добрия вариант с рестора и то не само след ъпдейт. Сам съм го препоръчал поне 200 пъти на различни хора с проблеми, но честно казано до сега не ми се е налагало да го правя. По-скоро се чудя как извество време апарата работи на 6, без грам проблем и забележка и изведнъж се започват на 3-4 различни проблеми, каквито се сетиш. Както и да е. Изброих нещата по-горе ивформативно повече, отколкото с очакване някой да даде отговор от какво са предизвикани. В същото време си мисля, че има голяма доза истина в тези думи: Цитат Ама си мисля, че в по-скоро омазване от отворена уеб версия на компа. Ако някога си се занимавал с отключена IOS( jailbreak), ползвал си iFile и си правил определени неща по папки и файлове, изобщо нямаше да се чудиш. Трупа се огромен кеш от приложенията , който всеки момент може да причини бъгове. Още веднъж казвам, Reset all settings прави чудеса и донякъде изключва рестора. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Октомври 6, 2018 Сподели Публикувано Октомври 6, 2018 Ресета не заменя рестора когато се касае за бъгове. Съгласен съм , че ресета чисти кеш особено от програми като фейсбук , ВК , скайп и подобни. Изпратено от iPhone Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 6, 2018 Сподели Публикувано Октомври 6, 2018 Някой да е чувал за проблем с пуш сървър? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Октомври 6, 2018 Сподели Публикувано Октомври 6, 2018 (редактирано) Аида64 ми ъпгрейдна SE-то edit: Преди малко ъпдейтнаха програмата и пак съм със стария телефон Редактирано Октомври 6, 2018 от penmark 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
surr3a1 Публикувано Октомври 8, 2018 Сподели Публикувано Октомври 8, 2018 Първи истински проблем за мен: автоматичното ъпдейтване на приложенията не работи по никакъв начин. Всичко е активирано дори да ги ъпдейтва през мрежата и пак не работи. Някаква идея има ли някой? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 8, 2018 Сподели Публикувано Октомври 8, 2018 Стар е проблема от много отдавна. Sent from my iPhone XS using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 8, 2018 Автор Сподели Публикувано Октомври 8, 2018 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Октомври 8, 2018 Сподели Публикувано Октомври 8, 2018 ОМГ само на мен ли ми се струва, че с тоя ъпдейт телефона се забърза чувствително?! ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Русев Публикувано Октомври 8, 2018 Сподели Публикувано Октомври 8, 2018 Махнаха ли "ч."-то след часовника?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MagicNAS Публикувано Октомври 8, 2018 Сподели Публикувано Октомври 8, 2018 Там си е ощеSent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 10, 2018 Сподели Публикувано Октомври 10, 2018 Някой знае ли къде изчезна менюто restrictions и по-точно заключване на настройки, като например гпс, мобилен нет и т.н.?Четох, че го заменят със screen time, но там виждам само за отделни приложения, не настройки по системата. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Октомври 10, 2018 Сподели Публикувано Октомври 10, 2018 (редактирано) Ето тук! В screen time. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Октомври 11, 2018 от arm11 Колко пъти трябва да повтaряме едно и също??? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 13, 2018 Автор Сподели Публикувано Октомври 13, 2018 Проблеми имам с бързите отговори при заключен екран. Особенно при бозата наречена Viber. Изобщо не изпраща! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 13, 2018 Сподели Публикувано Октомври 13, 2018 Това означава, че е крайно време да смениш у-вото цинцер! Sent from my iPhone XS Max dual using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.