kawabiker Публикувано Октомври 13, 2018 Сподели Публикувано Октомври 13, 2018 Пък аз имам необяснимо усещане, че дисплея на 10ката стана някак по-чувствителен... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 13, 2018 Автор Сподели Публикувано Октомври 13, 2018 преди 2 часа, JmeLche написа: Това означава, че е крайно време да смениш у-вото цинцер! Sent from my iPhone XS Max dual using Tapatalk Чакам у-во с повече сим карти. Да мога да говоря по всички едновременно! И по-голям дисплей. Тези ми малеят. Почти нищо не се вижда! 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 13, 2018 Сподели Публикувано Октомври 13, 2018 Чакай тогава и не се оплаквай! Sent from my iPhone XS Max dual using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Октомври 15, 2018 Сподели Публикувано Октомври 15, 2018 На някой, с по-старо устройство, като iPad Air2, появи ли мy се иконата за включен bluetooth, след ъпдейт към 12.0.1? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trmkr Публикувано Октомври 15, 2018 Сподели Публикувано Октомври 15, 2018 Само при мен ли този прословут screen-time не работи както трябва. Примерно ако е натрупал статистика за 4-5 дни по някое време незнайно защо сам се занулява и предните дни ги губи. При вас как е? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 15, 2018 Сподели Публикувано Октомври 15, 2018 И при мен се е случвалоSent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Октомври 15, 2018 Сподели Публикувано Октомври 15, 2018 Най-редовно се самозанулява. Нещо не е както трябва.Sent from my iPhone Х using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
linkinpark79 Публикувано Октомври 15, 2018 Сподели Публикувано Октомври 15, 2018 Айде на новата бета Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
linkinpark79 Публикувано Октомври 15, 2018 Сподели Публикувано Октомври 15, 2018 Ето и как се тегли през мобиленSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 16, 2018 Сподели Публикувано Октомври 16, 2018 Скрийн тайм се занулява зашото тъпия UIKit на 12 прави респринг без да го забележите Тая "радост" съм я изключил напълно. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Октомври 16, 2018 Сподели Публикувано Октомври 16, 2018 Не знам какво се занулява, ама батерията стана много зле. Първите дни след последния ъпдейт беше добре. От 2 дена не мога да изкарам един ден със същото ползване. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 16, 2018 Сподели Публикувано Октомври 16, 2018 При мен често се респрингва при смяна на тапета. И то с епълските...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 16, 2018 Сподели Публикувано Октомври 16, 2018 преди 3 часа, penmark написа: Не знам какво се занулява, ама батерията стана много зле. Първите дни след последния ъпдейт беше добре. От 2 дена не мога да изкарам един ден със същото ползване. Не знам дали ползвате Вайбър, но по съвет на колега в друг форум (при идентично започнал проблем с точенето на батерията на петия ден след ъпдейта), ето какво пише: Цитат Тръгнах да търся причината за така бързото падане на батерията и ми направи впечатление, че след новия ъпдейт на Viber-a, същата заема второ място по смучене на ток, разрових се в настройите му и в More->Settings->Privacy->Personal Data са вкарали нови точки да точат информация. Аз лично деактивирах опциите, които наистина са вкарани тихомълком... 12 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 17, 2018 Сподели Публикувано Октомври 17, 2018 (редактирано) Най-досадното е при скрийншот като се направи и излиза скрийншота през вайбър, което е много досадно, някой знае ли как се премахва тази ненужна опция? Sent from my iPhone XS Max dual using Tapatalk Редактирано Октомври 18, 2018 от arm11 Колко пъти трябва да повтaряме едно и също??? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Октомври 17, 2018 Сподели Публикувано Октомври 17, 2018 Офтопик:С деинстайл на самия „Вайбър”Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Октомври 17, 2018 Сподели Публикувано Октомври 17, 2018 Ако те разбирам правилно, при мен на 7цата си излиза нормално. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 17, 2018 Сподели Публикувано Октомври 17, 2018 Самият вайбър ти показва на преден план скрийншота+ този на телефона, който е долен ляв ъгъл!Sent from my iPhone XS Max dual using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 18, 2018 Сподели Публикувано Октомври 18, 2018 Явно в 12-ката Епъл са отворили достъп до NFC-то. Направо не можах да повярвам, че успях с едно докосване до камерата да се свържа, а не както досега - пускане wifi от апарата и ръчно избиране на мрежата от телефона. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Октомври 19, 2018 Сподели Публикувано Октомври 19, 2018 Явно е от 12ката, сега го пробвах с iphone 7 plus и си бачка суперSent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Октомври 24, 2018 Сподели Публикувано Октомври 24, 2018 Излиза ли при вас един и същ ъпдейт два пъти? При мен постоянно се случва да ъпдейтна нещо и на следващият ден пак да имам същият ъпдейт. Дразнещо е, особено при по-големи ъпдейти от по 500-1000МБ. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 24, 2018 Сподели Публикувано Октомври 24, 2018 Да не би да си бил на бети преди и да ти вади грешни нотификации за нови бети? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 24, 2018 Автор Сподели Публикувано Октомври 24, 2018 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Октомври 24, 2018 Сподели Публикувано Октомври 24, 2018 Когато излезе приложението, на App Store, му трябва малко време да рефрешне кеша и затова ъпдейтва пак!Нам мен ми се случва доста често!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Октомври 24, 2018 Сподели Публикувано Октомври 24, 2018 (редактирано) Аз пък имам проблем с Фейсбука и Месинджъра. Трупат страшно много време в бекграунд при условие, че съм спрял background app refresh-a от настройките, както и от настройките на самите приложения. Редактирано Октомври 24, 2018 от peppu Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
skpavlov Публикувано Октомври 25, 2018 Сподели Публикувано Октомври 25, 2018 Аз съм с 12.0.1 и през два дена се налага да рестартирам мрежовите настройки за да тръгне мобилния. Някой с подобен проблем? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.