kal1ch Публикувано Юни 10, 2018 Сподели Публикувано Юни 10, 2018 Само на Lock Screen. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 10, 2018 Сподели Публикувано Юни 10, 2018 При мен не работят и за това попитах. Явно нещо се е объркало. Иначе да , по принцип само на заключен екран работят. Аз съм задал въпроса не правилно. Благодаря ти за отговора.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 11, 2018 Сподели Публикувано Юни 11, 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 11, 2018 Сподели Публикувано Юни 11, 2018 И при мен не работят на 12-ката. Току що пробвах. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Юни 11, 2018 Сподели Публикувано Юни 11, 2018 Излезе бета 2 за всички операционни системи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Юни 11, 2018 Сподели Публикувано Юни 11, 2018 Споделяйте как се държи ?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 11, 2018 Сподели Публикувано Юни 11, 2018 Това, което излезе днес: iOS 11.4.1 beta 2 tvOS 11.4.1 beta 2 macOS High Sierra 10.13.6 beta 2 watchOS 5 beta 1 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Юни 11, 2018 Сподели Публикувано Юни 11, 2018 Моя грешка... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 12, 2018 Сподели Публикувано Юни 12, 2018 Само да попитам колеги с iPhone X ios 12:Когато телефона е заключен и го отключите с парола , а не с face time анимацията цикли ли? Не ми дава да направя видео клип с за да придобиете ясна представа. Просто отключва , но бави и има едно притреперване . Знам , бета 1 е и не го вземам при сърце , но все пак? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Юни 12, 2018 Сподели Публикувано Юни 12, 2018 Отключва мигновенно. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Юни 12, 2018 Сподели Публикувано Юни 12, 2018 Само при мен ли при приключване на разговор по телефона ми остава екрана от разговора в Appswitcher-a? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 12, 2018 Сподели Публикувано Юни 12, 2018 И при мен го прави , рестартирам и се оправя. Досадно.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MacIlian Публикувано Юни 12, 2018 Сподели Публикувано Юни 12, 2018 И при мен на 6S го прави от време на време, избирам някакъв номер и прекъсвам връзката веднага и изчезва от Appswitcher-a. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 12, 2018 Сподели Публикувано Юни 12, 2018 При мен на 5s го има от първия ден с iOS 12 beta. Оправя се само с набиране на друг номер и затваряне. Иначе забило по този начин не може да се премахне от Appswitcher-a! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MacIlian Публикувано Юни 13, 2018 Сподели Публикувано Юни 13, 2018 Днес, някой да е имал проблем с изпращането на СМС-и в мрежата на А1 в София? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Юни 13, 2018 Сподели Публикувано Юни 13, 2018 Пращам СМС-и ежедневно и не съм имал проблем с изпращането и днес към нито една мрежа. Иначе съм на А1. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MacIlian Публикувано Юни 13, 2018 Сподели Публикувано Юни 13, 2018 (редактирано) Имах проблем днес след обяд исках да платя синя зона и не изпрати смс-а, и при колегата също, даже завалията са му закопчали колата за няма и 5 мин, намерих тема в нета за този проблем, който май не е много често срещан. При мен се оправи с ресет на мрежовите настройки, рестарт на телефона с изваждане и поставяна на сим картата, след което в настройките на Messages, появи отметка пред тел. номер, която преди това беше въртящо се кръгче, явно нещо с верификацията на мобилния номер се беше омазало. Редактирано Юни 13, 2018 от MacIlian Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Юни 13, 2018 Сподели Публикувано Юни 13, 2018 Опс, сори, сега обърнах внимание коя е темата. Аз не съм с 12-ката, извинявай! Просто отговорих без да погледна къде е питането... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Юни 14, 2018 Автор Сподели Публикувано Юни 14, 2018 С комбинация Workflow + Siri shortcut стават чудесни неща. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
skpavlov Публикувано Юни 15, 2018 Сподели Публикувано Юни 15, 2018 (редактирано) В 12 бета не ми работи една екстра която много ми харесваше от IOS11. При входящо повикване, като погледна телефона се намаляваше звука на звънене. Или се активира от някъде? Намерих го /attention aware features/ включено е. Ама не работи. Редактирано Юни 15, 2018 от skpavlov Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 15, 2018 Сподели Публикувано Юни 15, 2018 Само това не ми се не случвало , в гр.София съм в момента. Отворих стокивото приложение за времето което рефрешва чрез gps и: Даже не знам къде се намира. Евала на бета 1 Спрях локацията рестарт на телефона и после греда: Ресет от seatings и е ОК Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Юни 19, 2018 Автор Сподели Публикувано Юни 19, 2018 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 20, 2018 Сподели Публикувано Юни 20, 2018 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 20, 2018 Сподели Публикувано Юни 20, 2018 С бета 2 качена преди няколко часа и проведени разговори, не виждам проблема със забиването на Phone App след разговор и невъзможността му да се изключи. Прилагам снимката на момчето от предишен пост, за да е нагледно за кой проблем споменавам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 20, 2018 Сподели Публикувано Юни 20, 2018 Разцъкай 2-3 дни и ще лъснат ако не този то др.бъгове, спокойно.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.