Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 12

Recommended Posts

Публикувано

Това е задачата на бетата за да изчиства бъгове и най-нормалното нещо е да се появяват и отстраняват нови бъгове. Поне този за сега изглежда е отстранен!

• Отговори 843
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• venelin111111

112

• gogi6

100

• simba4

62

• Asen_77

49

Публикувано

След ъпдейта освен, че вече го няма бъга със затварянето на разговора, след като се натисне червената слушалка доста бързо изчезва.

Публикувано

Live wallpaper проработи ли на  lock screan?

Публикувано

Имаме си нов бъг, телефона е изключен от зарядно а горе остава индикацията, че се зарежда. Оправя се само с рестарт. :D
93cab2ac479461a233a502b164e92529.png

Публикувано (редактирано)

При входящо обаждане като натиснеш на Remind me, връща на хоум/лок скрийн и позволява да ползваш телефона докато все още звъни, без да затваря или известява човека отсреща.

Редактирано от Donchew
Публикувано

Personal Hotspot все още не работи коректно ,този бъг беше и в бета 1

Публикувано

При мен Personal Hotspot работи нормално. Ползвам го доста често. iPhone 5s с iOS 12 beta 2. Оператор Виваком.

Публикувано

За различните модели апарати са различни бъговете колега. Почнаха на ново да ми крашват приложенията от AppStore. Нито едно не мога да отворя. Това е някакъв кошмар. Връщам на 11.4

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

С бета 1 съм на Айпада и мисля да остана с нея до финалната версия и да не рискувам с други бети, тъй-като съм изключително доволен от производителността, батерията и като цяло жестовете от iPhone X са добре дошли и на айпада за мен. 

Публикувано

Тези, които обичат   да наблюдават нивата на батерията, ще влезнат в дълбок размисъл с IOS 12 и новите графики.

Публикувано

Бета 2 - телефона ми загрява като се зарежда, и се зарежда изключително бавно.

Публикувано

При мен много интересно нещо се получава на 11.4, телефона спира да зарежда около 86 процента, пък показва че е на зарядно?
Рестартирам и процентите се качват....после пак стои на едно ниво, рестартирам и пак се качват?
С iPhone 8 съм.

Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro

Публикувано
преди 23 часа, venelin111111 написа:

Почнаха на ново да ми крашват приложенията от AppStore. Нито едно не мога да отворя. Това е някакъв кошмар. Връщам на 11.4

Колеги ,дайте акъл как да го игнорирам проблема.Защото пак ще кача бета 2 и ако пак крашват прилженията отново трябва да мина на 11.4 

Публикувано

Никъде не прочетох из нета подобно нещо, според мен има някакъв проблем при теб!

Публикувано

Профила не е кракнат , регистрирано UDiD. Просто не знам.Не помня вече колко бети съм тествал през годините, такъв проблем не е имало. Чудя се дали да не инсталирам кракнат профил и пак да пробвам.

Публикувано

Ми от apple е не е от Гугъл където го теглят много потребители

Публикувано

На iPad-а не мога да отворя App Store с новата бета. Просто не го зарежда. Пробвах рестарт на устройството, зареждане на магазина с мобилния нет, търсих как да му изчистя кеша, но не намерих; пробвах и да се логаутна и пак да вляза. Нищо не помага. 

Интересното е, че не видях някой друг из нета да се оплаква от този проблем. Докладвах им проблема, пък да видим дали е само в моя телевизор. ?

Edit: ресет на мрежовите настройки оправи проблема. 

Редактирано от kal1ch
Публикувано

И при мен е така с аппстора,айпад мини 2....

Публикувано

Както написах в предния си пост - Reset Network Settings го оправя. 

Публикувано

Друг интересен бъг, който до момента само в бета 2 съм го забелязал.

Телефона звъни, а седи на лок скрийн, нито можеш да затвориш, нито да заглушиш.

Публикувано

Това не е бъг, а огромен проблем! Случва ти се и си стоиш на 12?

Публикувано

01fb63680f522c6ce78e263a0d9bc68b.png
Тука така май нещо не е ОК :)

Тоя скрийншот го постваш за стотен път. Всичко си е както трябва. Ако започнеш да цъкаш отделните резултати, ще видиш че са различни, а не еднакви както твърдиш всеки път. 

Първия ще те отведе в Settings - Do Not Disturb. Втория ще те вкара пак там, но ще светне опцията Do Not Disturb While Driving. И прочее. 

Това, че секция в менюто и опция в тази секция са именувани по един и същи начин не означава, че търсачката работи грешно. 

А случайно ако говориш за Do Nothing - тук вече съм съгласен, че не е както трябва. ?

Редактирано от kal1ch
Публикувано

Точно за Do nothing говоря :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...