Asen_77 Публикувано Юни 20, 2018 Сподели Публикувано Юни 20, 2018 Това е задачата на бетата за да изчиства бъгове и най-нормалното нещо е да се появяват и отстраняват нови бъгове. Поне този за сега изглежда е отстранен! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Юни 20, 2018 Сподели Публикувано Юни 20, 2018 След ъпдейта освен, че вече го няма бъга със затварянето на разговора, след като се натисне червената слушалка доста бързо изчезва. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 20, 2018 Сподели Публикувано Юни 20, 2018 Live wallpaper проработи ли на lock screan? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Юни 20, 2018 Сподели Публикувано Юни 20, 2018 Имаме си нов бъг, телефона е изключен от зарядно а горе остава индикацията, че се зарежда. Оправя се само с рестарт. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Donchew Публикувано Юни 20, 2018 Сподели Публикувано Юни 20, 2018 (редактирано) При входящо обаждане като натиснеш на Remind me, връща на хоум/лок скрийн и позволява да ползваш телефона докато все още звъни, без да затваря или известява човека отсреща. Редактирано Юни 20, 2018 от Donchew 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 20, 2018 Сподели Публикувано Юни 20, 2018 Personal Hotspot все още не работи коректно ,този бъг беше и в бета 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 20, 2018 Сподели Публикувано Юни 20, 2018 При мен Personal Hotspot работи нормално. Ползвам го доста често. iPhone 5s с iOS 12 beta 2. Оператор Виваком. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 20, 2018 Сподели Публикувано Юни 20, 2018 За различните модели апарати са различни бъговете колега. Почнаха на ново да ми крашват приложенията от AppStore. Нито едно не мога да отворя. Това е някакъв кошмар. Връщам на 11.4Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Юни 20, 2018 Сподели Публикувано Юни 20, 2018 С бета 1 съм на Айпада и мисля да остана с нея до финалната версия и да не рискувам с други бети, тъй-като съм изключително доволен от производителността, батерията и като цяло жестовете от iPhone X са добре дошли и на айпада за мен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Юни 21, 2018 Автор Сподели Публикувано Юни 21, 2018 Тези, които обичат да наблюдават нивата на батерията, ще влезнат в дълбок размисъл с IOS 12 и новите графики. 2 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Юни 21, 2018 Сподели Публикувано Юни 21, 2018 Бета 2 - телефона ми загрява като се зарежда, и се зарежда изключително бавно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Юни 21, 2018 Сподели Публикувано Юни 21, 2018 При мен много интересно нещо се получава на 11.4, телефона спира да зарежда около 86 процента, пък показва че е на зарядно?Рестартирам и процентите се качват....после пак стои на едно ниво, рестартирам и пак се качват?С iPhone 8 съм.Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 21, 2018 Сподели Публикувано Юни 21, 2018 преди 23 часа, venelin111111 написа: Почнаха на ново да ми крашват приложенията от AppStore. Нито едно не мога да отворя. Това е някакъв кошмар. Връщам на 11.4 Sent from my iPhone using Tapatalk Колеги ,дайте акъл как да го игнорирам проблема.Защото пак ще кача бета 2 и ако пак крашват прилженията отново трябва да мина на 11.4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Юни 21, 2018 Сподели Публикувано Юни 21, 2018 Никъде не прочетох из нета подобно нещо, според мен има някакъв проблем при теб!Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 21, 2018 Сподели Публикувано Юни 21, 2018 Профила не е кракнат , регистрирано UDiD. Просто не знам.Не помня вече колко бети съм тествал през годините, такъв проблем не е имало. Чудя се дали да не инсталирам кракнат профил и пак да пробвам. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 22, 2018 Сподели Публикувано Юни 22, 2018 Ми от apple е не е от Гугъл където го теглят много потребителиSent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 22, 2018 Сподели Публикувано Юни 22, 2018 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 22, 2018 Сподели Публикувано Юни 22, 2018 (редактирано) На iPad-а не мога да отворя App Store с новата бета. Просто не го зарежда. Пробвах рестарт на устройството, зареждане на магазина с мобилния нет, търсих как да му изчистя кеша, но не намерих; пробвах и да се логаутна и пак да вляза. Нищо не помага. Интересното е, че не видях някой друг из нета да се оплаква от този проблем. Докладвах им проблема, пък да видим дали е само в моя телевизор. ? Edit: ресет на мрежовите настройки оправи проблема. Редактирано Юни 22, 2018 от kal1ch Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Panov Публикувано Юни 23, 2018 Сподели Публикувано Юни 23, 2018 И при мен е така с аппстора,айпад мини 2.... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 23, 2018 Сподели Публикувано Юни 23, 2018 Както написах в предния си пост - Reset Network Settings го оправя. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Юни 24, 2018 Сподели Публикувано Юни 24, 2018 Друг интересен бъг, който до момента само в бета 2 съм го забелязал. Телефона звъни, а седи на лок скрийн, нито можеш да затвориш, нито да заглушиш. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Юни 24, 2018 Автор Сподели Публикувано Юни 24, 2018 Това не е бъг, а огромен проблем! Случва ти се и си стоиш на 12? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Юни 24, 2018 Сподели Публикувано Юни 24, 2018 Тука така май нещо не е ОК Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 24, 2018 Сподели Публикувано Юни 24, 2018 (редактирано) Тоя скрийншот го постваш за стотен път. Всичко си е както трябва. Ако започнеш да цъкаш отделните резултати, ще видиш че са различни, а не еднакви както твърдиш всеки път. Първия ще те отведе в Settings - Do Not Disturb. Втория ще те вкара пак там, но ще светне опцията Do Not Disturb While Driving. И прочее. Това, че секция в менюто и опция в тази секция са именувани по един и същи начин не означава, че търсачката работи грешно. А случайно ако говориш за Do Nothing - тук вече съм съгласен, че не е както трябва. ? Редактирано Юни 24, 2018 от kal1ch 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Юни 24, 2018 Сподели Публикувано Юни 24, 2018 Точно за Do nothing говоря Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.