Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 12

Recommended Posts

Публикувано

Skype работи ли? Аз свалих 12 бета с онзи хакнатия профил и Skype не работеше. Регистрирах се като бета юзер за скайп и сега съм с бета скайп.

• Отговори 843
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• venelin111111

112

• gogi6

100

• simba4

62

• Asen_77

49

Публикувано

Всичко работии бре! (p_-)

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Публикувано

Ами сега

91D3439D-45C7-451C-B7B5-E99A680B83FD.png

Публикувано

Връщаш 12 бета или не връщаш Бекъп.

Публикувано

Какво бихте направили на мое място - ъпдейт към 12 бета или оставане на 10.3.3 (и в двата случая ще правя set as new, че нещо започнаха проблеми с някои апликации)?
Мерси предварително!
П.С. Телефонът е 6S/64Gb

Публикувано

Аз съм със 7 Plus и минах от ios 11.3.2 към ios 12 към момент (4 дена) нямам оплаквания.Телефона работи чудесно,но всеки сама си решава!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
преди 2 часа, skpavlov написа:

Ами сега

91D3439D-45C7-451C-B7B5-E99A680B83FD.png

Settings > името ти > iCloud > Manage Storage > Backups > намираш бекъпа, който пречи и го триеш. 

Публикувано
Аз съм със 7 Plus и минах от ios 11.3.2 към ios 12 към момент (4 дена) нямам оплаквания.Телефона работи чудесно,но всеки сама си решава!

От 11 и аз нямаше да се замисля за ъпдейт към 12, но въпросът е дали от 10 да ъпдейтвам...
Публикувано

Колеги , моля ако някой от Вас ползват приложения за банкиране да споделят дали работят? При мен всичко работи без ДСК Смарт и УниКредит . Рестартирах, изтрих настройки за свързване , накрая изтрих приложенията и на ново ги инсталирах , но не работят. Само тези две приложения са проблемни всичко друго е ОК .

Публикувано

Грешката е моя от ios 10.3.2 към ios 12. ;)

Публикувано

UMobile на ОББ работи нормално.

Публикувано
преди 20 минути, venelin111111 написа:

Колеги , моля ако някой от Вас ползват приложения за банкиране да споделят дали работят? При мен всичко работи без ДСК Смарт и УниКредит . Рестартирах, изтрих настройки за свързване , накрая изтрих приложенията и на ново ги инсталирах , но не работят. Само тези две приложения са проблемни всичко друго е ОК .

При мен работи ДСК Смарт и на двете устройства. Всъщност, няма приложение, което да не ми работи. 

Публикувано

Благодаря ти за бързия отговор , би ли рискувал да го деинсталираш ДСК приложението, пак да го инсталираш и да пишеш как е? От Х-та примерно?

Публикувано

Току що пробвах. Пак си работи без проблем. 

Влез в Settings > Privacy > Analytics > Analytics Data и потърси файл който започва с DSK Smart. Прехвърли го на компютър и ми го прати на пощата, за да видя дали ще мога да разгадая проблема. 

Публикувано
Публикувано

Всичко проработи при бета 3.

Публикувано

Излезе ли бре?

Публикувано

Само при мен ли не работи позиционирането, когато съм задал адрес, няма намиране и навигациите не работят?

Публикувано

Не съм сигурен какво точно имаш предвид, но мен ме позиционира коректно и google maps работи нормално - не съм забелязал нищо съмнително.

Публикувано

И още един гаден бъг в 12 бета 3

Screen time пак отказа и не работи.

https://youtu.be/xxLeq-BpTzU

Публикувано

Проработи от самосебе си..

Публикувано

Колеги , screen time работи ли при Вас? При мен от сурринта е на една и съща стойност.

Публикувано
Не съм сигурен какво точно имаш предвид, но мен ме позиционира коректно и google maps работи нормално - не съм забелязал нищо съмнително.

Под позициониране имам предвид, че не ме локализира правилно и куп други ядове, но всичко е наред след като ресторнах.

Публикувано

iphone 5s бета 2 работи много по-бързо от 11 единственото което ме дразни е лентата долу на трите икони.
Нз от бетата ли е или се фиксва от настройките но поне аз не го открих от къде се оправя .
За батерията нищо не мога да кажа , зареждам телефона всяка вечер преди лягане както на 11 така и на 12 бета 2.  

fullsizeoutput_48f.jpeg

Публикувано

Какво те дразни док лентата?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...