gogi6 Публикувано Октомври 27, 2018 Публикувано Октомври 27, 2018 Трябва ти зарядно за бързо зареждане. Ако ти е важно, може да потърсиш такова. Избора е твой! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 27, 2018 Публикувано Октомври 27, 2018 Освен quick charge адаптер, ще ти трябва и оригинален епълски USB-C to lightning кабел. С никой друг не става. Т. е. и адаптера трябва да е с USB-C, но не е задължително да е епълски. Аз имам един от Али експрес. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
algor Публикувано Октомври 28, 2018 Публикувано Октомври 28, 2018 Днес го разцепих Макс-а и на първо четене съм доволен. Към 10 и нещо го свалих от зарядното и към 17.30 резултата беше този. В интерес на истината през тези часове апарата не ми е слязъл от ръката и не е останал (почти) с изгасен екран. 2 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 4, 2018 Публикувано Ноември 4, 2018 Пристигна най сетне и моя макс. Опасенията ми бяха напразни. Още ден два и ще свикна с размера. Отказвам се да го сменям за малкия ? 5 Цитирай
algor Публикувано Ноември 4, 2018 Публикувано Ноември 4, 2018 Честитка, бацко и със здраве да си го ползваш! И по темата: не знам дали от 12.1 или отпреди това е бил този...проблем, да речем, но забелязвам осезаемо от 3-4 дни, че дори да е на последна степен намален апарата за звънене, то нотификациите (примепно Уатцап) яко трещи като сила на звука. При някой друг има ли го този проблем? 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 4, 2018 Публикувано Ноември 4, 2018 Трябва да си пуснал за звука сет уит батънс от настройки. След всяка промяна на нивото се налага да ресваш с двата бутона, щото Епъл са решили тия настройки да се пишат в nvram на телефона, които съответно се четат/ресетват след такъв рестарт. Тъпо, но функционално. "Проблемът" е от същия чешит като оня, за който ти звънях. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 7, 2018 Публикувано Ноември 7, 2018 Нещо странно се случва с моя телефон, не иска да се зарежда. Сутринта беше на 20% (между другото последните дни наблюдавам доста голяма нощна консумация от около 15-20%) и го сложих на зарядно, отичта, но стигна до 84% и не мърда нагоре, рестартирах го, но ефект не виждам, нямам идея какво да правя повече.... Цитирай
simba4 Публикувано Ноември 7, 2018 Публикувано Ноември 7, 2018 Пише го в спецификациите на производителя!Когато батерията е загряла много, обикновено се случва около 80 процента, телефона спира да зарежда докато се охлади и после всичко е ок!Случвало се е и на мен и затова проверих!Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 7, 2018 Публикувано Ноември 7, 2018 Не беше ми се случвало до сега и се постреснах, иначе често говоря докато е на зарядно, или правя нещо и да, загрял е, не мога да преценя дали е много, ще го оставя в покой да се нормализира, мерси много за инфото! 1 Цитирай
simba4 Публикувано Ноември 7, 2018 Публикувано Ноември 7, 2018 Ето и точно инфо Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 7, 2018 Публикувано Ноември 7, 2018 Някъде в предните мнения пише, че не загряват тези апарати. Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 7, 2018 Публикувано Ноември 7, 2018 Честно казано наистина не загряват, или поне не така като металните, но два пъти ми се случи да го хвана топличък, като уточнявам, че моето ползване е терор, играя, говоря с часове, по съвместителство следя социалните мрежи, въобще непрекъснато ми и в ръцете телефона. Тек искам да отбележа и, че много ми харесва усещането за стъкло и масивност, просто ми е кеф да си държа телефона и заради това няма и гръбче още Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 4 Цитирай
mirror Публикувано Ноември 7, 2018 Публикувано Ноември 7, 2018 Най-вредното нещо за батерията е, когато се ползва докато се зарежда апарата, особено при разговор. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 7, 2018 Публикувано Ноември 7, 2018 Вредно или не, не мога да робувам на батерия, когато говоря, говоря, а напоследък не мога да зареждам нощем заради кученце и го правя сутрин, когато и основно говоря. Няма да се женя за тоя телефон, като се скапе батерията, скапе, не е нещо ново. Седмицата ми на почит две години я дадох на малката на 82%, трябва да смогна до декември да й сменя батерията на тънката цена, но мисля, че за това време с последните проблеми със системата си е добре запазена. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 7, 2018 Публикувано Ноември 7, 2018 Абсолютно не робувай. Ползвай както ти е кеф, само помни, че всичко има цена. Аз "робувам" и имам 80% батерия на пет годишен телефон. Мен ме устройва. Ти си преценяваш за себе си. 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 8, 2018 Публикувано Ноември 8, 2018 Да, така е, но аз не смятам да стоя с един и същ телефон 5 години, до сега максимум две години съм чакала за ъпгрейд, като причината не е в самия телефон, а в това, че искам новия хардуер и функции. Наистина всеки си преценява сам 1 Цитирай
turganay Публикувано Ноември 8, 2018 Публикувано Ноември 8, 2018 Здравейте, не знам какво имате предвид греене но онзи ден жена ми ме попита това нормално ли е и като го взех в ръката си то направо пареше. Апарата е макс а играта е сода, мода, краш, тръш Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 8, 2018 Публикувано Ноември 8, 2018 Това, че не загряват е от митове и легенди във форума! Иначе е съвсем нормално. 1 Цитирай
algor Публикувано Ноември 8, 2018 Публикувано Ноември 8, 2018 преди 10 часа, turganay написа: Здравейте, не знам какво имате предвид греене но онзи ден жена ми ме попита това нормално ли е и като го взех в ръката си то направо пареше. Апарата е макс а играта е сода, мода, краш, тръш От близо година и повече, в месеца веднъж се случва и у нас и е нормално. Лапето сваля някоя игра, започва да я кърти и от 5-8 игри при някоя започва да грее. Ако от 5 игри (примерно игри...за тях стана дума) при 4 грее, бих се съгласил, че апарата е дърво и има нещо недодялано като цяло. Но не съм съгласен с "митовете и легендите", при положение, че от 7-8 игри я при една се случи, я не. Кой разработчик какво оптимизира, колко от тях получават репорти за бъгове, крашове и прочие няма нужда да си го изясняваме отново, мисля. При тези т.нар. игри за най-малките как детето да прецени кое загрява, кое лагва и т.н., че и да пише репорти? А като няма репорти, как разработчика да си оптимизира приложението/играта?!?! Това е лично мое мнение и не ангажира никой с него, но за мен Макс-а и преди него Х-ката са си чудни в процесите на липса на...да кажем сериозно греене. А при натоварване как няма да грее и апарат с 200 гиги рам и процесор от 549-то поколение? Айде моля ви се, плочата се изтърка. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 9, 2018 Публикувано Ноември 9, 2018 Ако изключим игрите, какво значи натоварване? Нещо приблизително? Устройствата на Apple са жестоки и в комбинация с операционната система са ненадминати, но твърденията, че не загряват и не им са нужни рестарти са си митове и легенди! 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 9, 2018 Публикувано Ноември 9, 2018 Може би именно заради "жестоката" комбинация от софтуер и хардуер, не усеща мнужда от рестарт, правя го само в случаи като този със странната консумация на батерията и то по стар навик. Колкото до загряването, още помня първия ми iPhone 5, който ми пареше на ухото докато говорех, но в поста си по-горе имах предвид този, стъкления, при който усещането е различно и наистина не се чувства толкова, ако загрее в повечето случаи. Митовете и легендите произлизат от сравненията с конкурентната система, която без периодични рестарти просто не може да бъде пълноценна може би.. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 9, 2018 Публикувано Ноември 9, 2018 То хубаво, но това е bgiphone форум и конкурентни системи не ме интересуват! Добре е да не се подвеждат хората с неверни твърдения. Всички сме имали проблеми с работещ процес, при който usage\standbay са равни и дори някой път обикновен рестарт не е достатъчен! На това "стар навик" ли му се казва? Да чуем какво значи "натоварване"! Това ще изясни всичко. Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 9, 2018 Публикувано Ноември 9, 2018 Ами натоварване най-лесно може да се наблюдава с бенчмарк тест, който е създаден специално за това, аз поне това бих дала за пример. Иначе естествено, че всеки използва телефона си различно и няма как да се степенува натоварването при различните потребители. Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 9, 2018 Публикувано Ноември 9, 2018 Исках само да добия представа, какво имат предвид под "натоварване". Прав си, примера на Деси няма нищо общо. Нещо друго натоварващо в ежедневието? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.