Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Аз съм с XR от началото на Ноември и също е на 100 % Батерията. Ползва се нормално и се зарежда обикновенно на два дни. Закупен от А1.

Публикувано

С XR съм от 26.10 (тоест от първият в ден, в който го пуснаха). Работя през него, управлявам фейсбук страница, разговори и снимки. И съм на 98 процента. 

Направи ми впечатление, че когато колегите казваха тук, че им падат процентите аз проверявах същият ден и при мене падаха. Тоест, когато на някой му падне и на другите също. Това е малко странно. Имам предвид как е възможно по едно и също време, в един и същи ден да ни падат процентите на доста хора??? 

Но въпреки всичко, телефонът е БОМБА и не го оставям. 

Публикувано

Моя макс е от 22.10.18 г. мачкам го жестоко и рядко издържа два дена, а батерито и на 100. Няма много логика. Може би Деси има право с партидите.

Публикувано

Обърнете внимание на модела. Ставаше въпрос само за XS!

Публикувано

Сега събрах 2+2   оня ден когато ъпгрейтнах  на 12.1.3   през тел.  и на другия ден погледнах просто така и тогава видях ,че е станала на 97% батерията...преди си беше на 98%...Като се върна назад  винаги когато излезе ъпгрейтвам без да се замислям защото си мисля,че е за добро. Моята приятелка,която не е  ъпгрейтвала откакто го е купила миналата година е с 100%. Моля тези с XS ,които са с 100%  да кажат дали са ъпгрейтвали до последно 12.1.3??? Шантава работа ,почвам под вола теле да търся защото не мога да си го обясня това бързо падане.

Публикувано

На мен от 100 падна на 98 изведнъж и сега е на 99 пак :)

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro!

Публикувано
преди 4 часа, simba4 написа:

На мен от 100 падна на 98 изведнъж и сега е на 99 пак :)

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro!

А ъпгрейтвате ли го всеки път?

Публикувано

Софтуерен алгоритъм някакъв. Според мен не пада процента от тормозене на апарата, а повече ако го оставяш без заряд. Имам предвид да се остави батврията на минимум до пълното гасене на телефона. 

С една дума, не ми обръщайте внимание

Публикувано

Добре де, според вас не е ли нормално качеството на батерията да пада с времето? 2-3% за няколко месеца ми звучи напълно допустимо и в нормата. Ако погледнете в перспектива, след 2 години батерията ви ще има 80% от първоначалния си капацитет. 

Успокойте се и спрете да се товарите за такива глупости. 

Публикувано

Да,нормално е да пада качеството на батерията с времето.Но как тогава на SE-то ми,точно за две години батерията беше паднала само със 7% и беше на 93%?!

Публикувано

Различни модели, различни батерии, разлики в хардуера и начина на разреждане на батериите.. можем само да гадаем. Според мен си изкарал късмет със SE-то. 

По принцип има много фактори, които оказват влияние върху батериите - дори и атмосферните условия и резки температурни промени се отразяват негативно.

Да те питам колко години смяташ да го ползваш телефона? 

Не мислиш ли, че с оглед по-големия капацитет на батерията на XS, дори и когато качеството й се понижи, тя пак ще издържа цял ден? 

А пък ако е толкова сериозен проблем, връщайте ги телефоните докато са в гаранция. Барем спите спокойно. 

Публикувано

Въпреки спада на процентите си пише отдолу “normal peak performance” 

аз го разбирам така- проверката на хардуера е ОК, но заради начина на ползване или друго някакъв софтуер пише проценти. Така е и при колите, които изчисляват интервал за смяна на масло. 

Публикувано

Процентите ги пише, защото като паднат под 80 се включва софтуерното забавяне и бутонът отдолу става активен, за да можеш да го изключиш на собствена отговорност.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Щом е така, това означава само едно. С миналогодишното намаление за смяна на батерии ни подготвят за бъдещето. Тоест това е консуматив, който трябва да се сменя редовно. Сравнението ми с колите вече има все по-голям резон :)

Публикувано

Да споделя ,че батерията винаги е била консуматив. Лично аз не всяка ,но през година сменям модела(личен избор) и нямам проблем с батерията на настоящия модел. Ако се наложи и аз бих сменил батерия...С тия % в iOS само ни карат да се вглеждаме..

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано

И аз така мисля, да го махат само психосват хората...Лично аз така че си го ползвам защото нямам проблеми с батерията кара си при мен по три дена...само тези проценти дразнят....

Публикувано

Колегата който се оплакваше от страничния шум на max-а....има ли някакво развитие? Ако може и други колеги да споделят мнение. Заглеждам двусимовия макс...ама направо ме е страх.

Публикувано

И да я смениш, пускат някой ъпдейт и прецакват всичко.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Да. Защото автоматично се бутна. Пожелавам на тази "велика" компания час по скоро да фалира. И всички като нея. Монополисти.

Публикувано

Колеги , не се карайте , по този начин нищо не се решава.
Лека вечер.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано

Фалит за лакомниците. Майкрософт затова не можеха да си развият мобилната версия на windows , защото се правеха на лакомници и на потребителите им писна. Ще ги видим и тоя тарикати. 65 лева на вятъра. Така ли?

Публикувано
Колегата който се оплакваше от страничния шум на max-а....има ли някакво развитие? Ако може и други колеги да споделят мнение. Заглеждам двусимовия макс...ама направо ме е страх.

Какво те е страх от него , бре? Аз съм с него и съм много доволен!

Sent from my iPhone XS Max Dual using Tapatalk Pro
Публикувано

Относно апарата с две физически сим карти - още един плюс и от мен.
Абсолютно никакви генерални грижи и ядове, а малките не ги броим.
В Англия сина е с Е-сим и в добавка с втора карта физическа сим - до момента също никакви ядове вече над два месеца.

Публикувано
на ‎02‎.‎02‎.‎2019 at 10:58, hgeorgiev написа:

Привет!

След като си продадох телефона, купих си нов от друг магази и установих, че има същия 'проблем" с околния шум просто спрях да се занимавам. Реших, че или съм най-големия карък или просто всичко си е нормално с телефона, а аз не съм. В Събота обаче се видях с приятел, който също е с МАКС. Реших да направя тест и с неговия. При него също се чуваше околния шум от телевизора, но леко заглушен, докато при мен си се чува една идея по ясно. Разликата е буквално минимална. В този момент ми светна лампичката, че той е на Теленор, а аз на А1. Разменихме картите и ВОАЛА, вече на неговия (с моята карта) се чуваше по ясно околния шум, а при мен (с неговата) беше леко по-заглушен. Оказа се, че главния виновник е просто картата/мрежата на А1. Демек продадох един напълно здрав телефон с голяма загуба, но това е друга тема. :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...