mirror Публикувано Февруари 5, 2019 Публикувано Февруари 5, 2019 А бе и @algor e на А1, а го няма този проблем. Сашо, на кой оператор си последно? Цитирай
skpavlov Публикувано Февруари 5, 2019 Публикувано Февруари 5, 2019 Аз също съм с мах на А1 и не съм забелязал подобен проблем. Но на фейс тайм ако не намаля телевизора не ме чуват от среща. Цитирай
niksan76 Публикувано Февруари 5, 2019 Публикувано Февруари 5, 2019 Странното е, че купувам втори телефон, от друг магазин, тествам и с трети телефон от трето място закупен и трите имат този "проблем". Възможно ли е да съм уцелил три дефектни телефона с един и същ дефект и никой друг да няма подобен проблем? Май нещо изкуквам вече. Определено шума не пречи на разговора по никакъв начин, просто по време на разговор се долавя и звука от телевизора. Нещо което при X и XS не се долавя. А има ли значение, че телефона ми е на 3G, a не на 4G, не мисля? Май наистина изплисках кофата. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 5, 2019 Публикувано Февруари 5, 2019 Ами пробвай и на 4G, пробвай и да смениш картата, знам че се плаща, ама толкова пари набута, поне да се игнорира проблем с по-стар чип, а накрая ще спре и да ти пука май, защото наистина е подлудяващо. 1 Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 5, 2019 Публикувано Февруари 5, 2019 Това с плащането е история! Просто пояснявам. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 5, 2019 Публикувано Февруари 5, 2019 Не знаех, мерси, много отдавна не съм сменяла карта, а и съм на Теленор. Цитирай
Tony Zarambov Публикувано Февруари 5, 2019 Публикувано Февруари 5, 2019 Е аз съм на Теленор ма и при мен се чува телевизора,май проблема е в телевизорите.? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 5, 2019 Публикувано Февруари 5, 2019 Операторът...баси. Имам четири айфона(3GS, 4S, 5S и 7) на виваком и шум има само от 3GS-а Цитирай
niksan76 Публикувано Февруари 5, 2019 Публикувано Февруари 5, 2019 В къщи има 6s, 7, 8 plus, X, XS и XS MAX, всичките на А1.Шум има само по МАКС-а. Деси май е права, че вече наистина му писва на човек. Нямам обяснение. Цитирай
algor Публикувано Февруари 5, 2019 Публикувано Февруари 5, 2019 преди 13 часа, mirror написа: А бе и @algor e на А1, а го няма този проблем. Сашо, на кой оператор си последно? На А1 и на Теленор, но и при двата го нямам този проблем. Цитирай
niksan76 Публикувано Февруари 6, 2019 Публикувано Февруари 6, 2019 Нали помните преди когато имаше лека истерия около чипа на 6s, дали е Самсунг или TSMC? Отивам и си купувам 6s от М-тел и 6s+ от iStyle. Сядам в офиса и решавам да проверя с какви чипове са, не че ми дремеше особено. Преди това се шегувам с всички, че сега ще видят какъв късметлия съм и двата ще са с TSMC. Естествено оказаха се и двата с чип Самсунг, голям смях падна. Разбира се тук шанса ми бе 50/50 и го приех за лека каръщина, но изобщо не ми дремеше. Сега обаче да попадна на нечуван едва ли не проблем с XSMAX, да го продам и да си купя друг, от друго място и той да е със същия проблем, да пробвам и трети телефон от трето място закупен, и той да има същия проблем, е това вече не знам какво е. Идва ми нещо като да пусна три пъти тото и трите пъти шестица. Наистина да беше някой масов проблем, да си кажа, че съм много голям карък, ама сега.......... Не ми се вярва да съм открил често срещан проблем в XS MAX, за който до сега никой не се е замислял. Освем да тръгна по улиците да пробвам на хората МАКС-овете, за друго не се сещам. Най-много си изям боя обаче. Цитирай
gog Публикувано Февруари 6, 2019 Публикувано Февруари 6, 2019 Ако имаш път към Велико Търново звънни да пробваш как е с моя апарат? Ползвам го с карта на Теленор, но не съм срещал такъв проблем за момента. Имам и карта на А1, тези дни ще сложа нея в апарата, защото след всичко, което си написал? ми стана интересно дали проблема е от оператор или наистина става дума за карък. Цитирай
skpavlov Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 Освен че в сетингс имам имей 2, сега забелязвам това в тюнса. Та да попитам по вещите това нормално ли е за xs max. Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 Еми да нали телефона е двусимов, но втората сим карта не е физическа!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! Цитирай
skpavlov Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 (редактирано) Ха така ама телефона е Едносимов А2101 Редактирано Февруари 7, 2019 от skpavlov Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 Dual sim е! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! Цитирай
skpavlov Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 Егати и на кутията има два имея. Телефона е купен за едносимов. Възможно ли е да е наистина двусимов Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 Аз ти казвам, че XS и XS MAX са двусимови!Втората карта е тип esim!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! Цитирай
Русев Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 Двусимов е, но втората карта не е физическа. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 На кое се "израдва", че и напразно? Любопитно ми е, не друго? Цитирай
Alex86 Публикувано Февруари 8, 2019 Публикувано Февруари 8, 2019 Странното е, че купувам втори телефон, от друг магазин, тествам и с трети телефон от трето място закупен и трите имат този "проблем". Възможно ли е да съм уцелил три дефектни телефона с един и същ дефект и никой друг да няма подобен проблем? Май нещо изкуквам вече. Определено шума не пречи на разговора по никакъв начин, просто по време на разговор се долавя и звука от телевизора. Нещо което при X и XS не се долавя. А има ли значение, че телефона ми е на 3G, a не на 4G, не мисля? Май наистина изплисках кофата. Не изкукваш, или не ти е включен noise cenceling, ако ти е включен и пак го има проблема, значи просто отиваш и го сменяш, защото сензора не работи. Когато си сложиш ухото до слушалката тогава се включва noisa ето и снимка да видиш къде се намира. Аз нямам проблем с maxa Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Tony Zarambov Публикувано Февруари 8, 2019 Публикувано Февруари 8, 2019 Сензора май си работи щото екрана изгасва при вдигане до ухото. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 8, 2019 Публикувано Февруари 8, 2019 Говорите за различни неща. Едното е сензор за близост(a.k.a proximity sensor), другото е система от три микрофона, в която единият слуша говора, а другите околния шум и на базата на алгоритъм филтрира всички звуци, различни от говора на потребителя. Цитирай
Alex86 Публикувано Февруари 8, 2019 Публикувано Февруари 8, 2019 " userid="226"] Говорите за различни неща. Едното е сензор за близост(a.k.a proximity sensor), другото е система от три микрофона, в която единият слуша говора, а другите околния шум и на базата на алгоритъм филтрира всички звуци, различни от говора на потребителя.Аз говория точно за това, което колегата не може да разбере, къде е проблема. Стана ми интересно, и аз го тествах, когато се изключи тази функция, и се чува околния звук. Когато го включиш, но го пуснеш на speaker, тогава noisa изчезва, същото става, и когато ухото не е до слушалката...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.