Alxx® Публикувано Февруари 9, 2019 Публикувано Февруари 9, 2019 Говориш за две различни системи в телефона, макар и с някои взаимно свързани функции. Ама хайде преди да продължиш да говориш, да прочетеш правилата на форума. Цитирай
Alex86 Публикувано Февруари 9, 2019 Публикувано Февруари 9, 2019 " userid="226"] Говориш за две различни системи в телефона, макар и с някои взаимно свързани функции. Ама хайде преди да продължиш да говориш, да прочетеш правилата на форума. Да така е, две системи са, но е свързано с тази функция. Това е.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Февруари 9, 2019 Публикувано Февруари 9, 2019 Колега, не цитирай предишен пост - затова ти казаха да прочетеш правилата. Цитат 1.9. Да се придържа възможно най-близо до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана. Цитиране на пост непосредствено над вашия е ненужно и се счита за СПАМ. 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Февруари 11, 2019 Публикувано Февруари 11, 2019 Пробвах още един XS MAX и при него се чуваше телевизора. Наистина вече не знам какво да си мисля. Цитирай
venelin111111 Публикувано Февруари 11, 2019 Публикувано Февруари 11, 2019 Мисли позитивно , заеби тия шумове , че ще психясаш.Лек денSent from my iPhone X using Tapatalk 2 Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 11, 2019 Публикувано Февруари 11, 2019 Да и аз се примирявам бавно с пращенето в микрофона при разговор, б..сам го вече )) За 2300 лв толкоз! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! 1 Цитирай
krasiem Публикувано Февруари 21, 2019 Публикувано Февруари 21, 2019 Е не е истина моят XS продължава да му падат процентите вече са 96% от края на октомври до сега без да го тормозя.Направо онемях днес като погледнах,бях решила да не му обръщам внимание ама....пак се обадих на Креатив център и ми казаха ,че това е консуматив и нищо не могат да направят освен диагностика ...батерията не се поддържа по гаранция...и само ако искам мога да си платя за да си сложа нова...утре отивам на диагностика и да видя какво ще стане. Цитирай
venelin111111 Публикувано Февруари 21, 2019 Публикувано Февруари 21, 2019 Не разбра ли , че с тия % само се вкарваш в стрес.Нищо ти няма на телефона . На моята Х 9месеца бе на 100% , нормално ли е според теб?Я си ползвай телефона със здраве.Колко ти държи за денонощие? Като започнеш да го зареждаш през 10 часа тогава мисли за диагностики , батерии и др. Тия от Apple се опитват да ни психясат.Лека вечерSent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай
krasiem Публикувано Февруари 22, 2019 Публикувано Февруари 22, 2019 Мерси,май така ще направя...Държи ми по 3дни някой път и повече рекорда ми е 4 дни.. нали ви казах,че не го юркам....ползвам го нормално за мен...Обърнете внимание на часа когато са направени снимките...Последно зареден сряда в 13.21ч. до неделя 13.21ч. 4 дни. Цитирай
JmeLche Публикувано Февруари 22, 2019 Публикувано Февруари 22, 2019 Човече не смееш да си ползваш у-вото, защо си си го купил изобщо, ползвай си го има зарядни у-ва не се вманиачавай бре! Sent from my iPhone XS max Dual using Tapatalk Pro 2 Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 22, 2019 Публикувано Февруари 22, 2019 Какви дни, какви чудесии Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! Цитирай
krasiem Публикувано Февруари 22, 2019 Публикувано Февруари 22, 2019 Ползвам си го бре хора,повече приказки,малко чат и малко игра преди сън...ама си спирам 4G то и WiFi то ,когато не ми трябва затова карам повече дни...не ми трябва непрекъснато. Цитирай
niksan76 Публикувано Март 9, 2019 Публикувано Март 9, 2019 Странно нещо забелязах току що. Когато говоря по десятката и телефона ми е до ухото отсреща не се чъва околния шум и телевизора. Щом го махна от ухото и сложа на масата ( без да пускам спикърфон дори), човека отсреща започва да чува околния шум и телевизора. Това нещо при макса го няма. Никаква разлика дали телефона ми е до ухото или не, околния шум се чува и човека отсреща чува телевизора и в двата случая. Ще се ходи явно на сервиз и с втория ми МАКС пак за същия проблем. Въпроса е какво да им обясня в iStyle, че да ме разберат къде е проблема? Цитирай
simba4 Публикувано Март 9, 2019 Публикувано Март 9, 2019 Това което обясни на нас!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! Цитирай
niksan76 Публикувано Март 13, 2019 Публикувано Март 13, 2019 В Понеделник го занесох в сервиза на iStyle в МОЛ "Сердика" и обясних подробно за проблема. Сега получих мейл - "Елате си вземете телефона, не бе установена повреда". Или аз живея в някакъв кошмар с тези МАКС-ове или участвам в скрита камера. Купувам два апарата от две различни места, двата с един и същ проблем, и за двата ме отрязват по един и същ начин, от два различни сервиза. Не съм от хората, които се занимават с глупости и мисля за далеч по-сериозни неща, но в случая вече...................... Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 13, 2019 Публикувано Март 13, 2019 Твоят случай е направо мистерия... Може би да го изтърпиш оше 6 месеца и да вземеш от новите есента, или да го смениш за малкия, ако много те дразни, не знам, като се познавам аз нещо като не ми е наред как се вторачвам в него, изцяло те разбирам. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 13, 2019 Публикувано Март 13, 2019 Аз щях да си отворя кейс в лайв чата на Епъл преди да посетя "сервиз". Гавра. 1 Цитирай
simba4 Публикувано Март 13, 2019 Публикувано Март 13, 2019 Хах, аз като отворих кейс за пращенето в микрофона на XS-а, все същото, изпратиха ме в сервиз и само о dear, sorry dear.... Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! 2 Цитирай
niksan76 Публикувано Март 14, 2019 Публикувано Март 14, 2019 Тествали го били с не знам си какви софтуери и не знам си какво, всичко било наред и нямало показания за проблем. Помолих ги да ми пуснат новини в магазина, а служителя да иде отзад в сервиза и да го набера последователно от десятката и от МАКС-а. Каза, че наистина има "лека" разлика и по Макса чува звука от телевизора повече, но с това нещо нямало как да претендират пред епъл за гаранция, защото и те щели да го тетват със същите тестове и пак да установят, че му нямало нищо. Думите бяха - "Да наистина има разлика, но няма за какво да се хванем, това не е достатъчно и дори да го пратим на епъл, те имат същите тетстове като нас и ще кажат също, че му няма нищо". Взех си телефона и си тръгнах. Мисля да пиша мейл на епъл или там каквото се прави, но не съм запознат и не знам как се процедира. До сега не бях се сблъсквал с подобно нещо и съм просто в безизходица сякаш. Два телефона от различни места с еднакъв проблем, няма как да го проумея. Съжалявам много Колеги, че Ви занимавам с моя проблем, но няма към кого друг да се обърна, виждате търговците ни велики как постъпват! 2 Цитирай
kalas_x Публикувано Април 8, 2019 Публикувано Април 8, 2019 (редактирано) Ами,минаха точно 4 месеца и 12 дни от покупката ми на моят XS и днес проверявайки и ровейки си в settings забелязах че болната тема Battery Health е паднала на 96% Наглед,грам не се притеснявам,но ми е интересно как вълбще това нещо работи. Имам приятел със същият телефон купен 2 месеца преди моят - и той е също на 96% интересно нали? Производителността или самата батерия по никакъв начин не се е променила от както го взех,но просто тези гадни %чета ми бъркат в здравето. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Април 8, 2019 от arm11 Огромните скрийншотове се трият! Цитирай
simba4 Публикувано Април 8, 2019 Публикувано Април 8, 2019 И аз съм на 4 месеца със 96%, споко Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 8, 2019 Публикувано Април 8, 2019 Е моят XS, купен на 2 октомври е на 100%, но никой няма да ни обясни как работи измерването, надявам се при вас да не е точно Цитирай
simba4 Публикувано Април 8, 2019 Публикувано Април 8, 2019 Никак Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro! Цитирай
kalas_x Публикувано Април 8, 2019 Публикувано Април 8, 2019 Явно Инстаграм дърпа много, друго обяснение лично за себе си нямам Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 8, 2019 Публикувано Април 8, 2019 Те всички на фейсбук дърпат, но и аз ги имам. Да не говорим, че и играя и го зареждам безразборно и го ползвам на зарядно и въобще терор. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.