Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Миналата година и тази година се двуумя за покупка,но мисля че ще се спра на garmin fenix 5 накрая.

Публикувано

Аз няма, търпение за плюс версията на Х. Според вас каква ще е първоначалната му цена?

Публикувано

999 за плюса и 899 за малкия. И аз нямам търпение, но дилемата ще е за цветове пак, всичките са много добри...

Публикувано

Дали най-накрая ще има бързо зареждане или пак ще трябва да се купуват допълнителни простотии и прочие ?

Публикувано (редактирано)

Според последните слухове-само за IPad Pro ще има 18w зарядно в коплекта, за по бързо зареждане.

Редактирано от Fatalizr
Публикувано

Снимки на цветовете на очаквания iPhone 6.1

Dm0iIKhW0AI372y.jpg-large.thumb.jpeg.a3ab228ad7fe9b1da0f31cb6c36e0247.jpegDm1ITG4XsAEHl72.jpg-large.thumb.jpeg.e30f2eda22664fbbd66d75f6f719c247.jpeg

Публикувано

Нещо за левскарите?:)

Публикувано

В колко часа ще е представянето?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Както винаги в 20:00 часа започва.

Публикувано

Ако имам време ще гледам,защото ми е любопитно само за ipad pro.

Публикувано

Мен ме интересуват дати за пускане и цени на новите iPhone модели. Време е за ъпгрейд :) 

Така като гледам събитието ще е 2 часа. Според мен ще представят само телефоните и новия часовник, заедно с AirPower и новите AirPods, а следващия месец ще има отделно събитие за iPad Pro и нови макове. 

Аз вече реших, че най-после ще си купя часовник. :D 

Редактирано от kal1ch
Публикувано

А как видя, че ще е два часа? iPad мисля, че ще си върви с iPhone, не е лошо да има още едно събитие, но не ми се вярва, според мен ще използват еуфорията покрай теелфоните, за да покажат всичко наведнъж.

Публикувано

Напоследък не отделят много време на телефони. Повече отделят на услуги и софтуер. Според мен ще представят телефони и таблети, интересно е до къде са с часовника и ще има ли нови функции освен по-големия дисплей който се очаква. 

Публикувано
преди 3 часа, dessyteneva написа:

А как видя, че ще е два часа? iPad мисля, че ще си върви с iPhone, не е лошо да има още едно събитие, но не ми се вярва, според мен ще използват еуфорията покрай теелфоните, за да покажат всичко наведнъж.

Когато си добавиш събитието в календара от официалния сайт е от 8 до 10 часа.

9to5mac са се разровили в сайта и са открили референции към iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr в 5 разцветки и всички нови модели на часовника. (40 и 44 мм)

Както предположих, няма и следа от таблети и нови макове. ;) 

Публикувано

Този път от сайта на Апъл има нов леак, от който става ясно на имената на новите у-ВА а те са: Apple XS, XS max, Apple XR и нови часовници от 4 серия 40мм и 44мм. Вероятно и 42мм от 3 серия.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Тук, във форума, ще се отразява ли събитието (както всяка година) или вече да се чувстваме андроид ю/лузери и всеки се оправя кой както намери за добре?!?!

Публикувано

Явно ще се гледа, а после почват коментарите. Биха ме изненадали приятно, ако пуснат 6,5 инч. модел с две сим карти за Европа, но е абсурд да стане още тази година

Изпратено от моят Redmi Note 4 с помощта на Tapatalk

аз бих се изненадал ако пуснат печка с една фурна и 4 котлона!

Редактирано от MacIlian
Публикувано

На живо в ютуб

Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано

Дисплея мернах 120Hz?

Публикувано

за сега само гейм-конзолата представят...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...