surr3a1 Публикувано Септември 21, 2018 Публикувано Септември 21, 2018 (редактирано) преди 13 часа, gog написа: Преди 4 дни прогнозирах, че Xs max, 64 гб с план 24,99 лв по програма ъпгрейд ще стъпи на цена под 116 лв, при което имаше съмнения във форума. Оказах се много близо. Точно 110,58 лв, тоест не съм бил оптимист, а реалист. Не че ще си го взема с ъпгрейд, но цената му в брой с абонаментен план е поносима. Колега, аз мислех, че си включил и планът в тази цена, но видях, че съм сбъркал. Прав беше :)! По темата: Не знам дали забелязахте, че от А1 са с 7-8лв по-ефтини във всеки план, така се получава, че с ъпгрейд-а ще стъпи към 15-16лв отгоре. Аз поръчах един Max 64 Gold от Теленор пък да видим. Страшно много се чудех за 256, но там идва 160лв на месец с план (64 идва 145лв). Ето ми логиката и моля за корекции ако виждате грешка и съм пропуснал цяла група. Досега съм бил 2г с 32GB и не съм усещал някаква огромна нужда от повече(при 16 беше мъка): ~5-6GB - iOS ~20GB - Музика ~10GB - Игри ~5GB - Снимки/Тапети и подобни ~5GB - Приложения ~20 - Свободни за разширяване на горните Редактирано Септември 21, 2018 от surr3a1 Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 21, 2018 Публикувано Септември 21, 2018 Ясно ми е, че е само за Китай, но важното е, че честотите са сходни, а и мога да се сдобия с него просто нека да излезе на пазара. Този китайски флагман ми решава проблемите с мъкненето на 4 сим карти Sent from my iPhone X using Tapatalk 1 Цитирай
gog Публикувано Септември 21, 2018 Публикувано Септември 21, 2018 (редактирано) преди 35 минути, surr3a1 написа: Не знам дали забелязахте, че от А1 са с 7-8лв по-ефтини във всеки план, така се получава, че с ъпгрейд-а ще стъпи към 15-16лв отгоре. Аз поръчах един Max 64 Gold от Теленор пък да видим. Страшно много се чудех за 256, но там идва 160лв на месец с план (64 идва 145лв). Ето ми логиката и моля за корекции ако виждате грешка и съм пропуснал цяла група. Досега съм бил 2г с 32GB и не съм усещал някаква огромна нужда от повече(при 16 беше мъка): ~5-6GB - iOS ~20GB - Музика ~10GB - Игри ~5GB - Снимки/Тапети и подобни ~5GB - Приложения ~20 - Свободни за разширяване на горните В Теленор с всеки план който съответства като цена на план от А1, цената на Max 64 е по- ниска при закупуване в брой, на лизинг цената е по- ниска при А1. Предимство при Теленор е, че може да се вземе на лизинг като се заплати 1/4 или 1/2 от стойността на апарата като тогава цената е по приемлива. Прави ми впечатление от публикации на колеги във форума, че тази година цвят Gold е предпочитан от повечето желаещи направили регистрация. Редактирано Септември 21, 2018 от gog 1 Цитирай
surr3a1 Публикувано Септември 21, 2018 Публикувано Септември 21, 2018 преди 34 минути, gog написа: В Теленор с всеки план който съответства като цена на план от А1, цената на Max 64 е по- ниска при закупуване в брой, на лизинг цената е по- ниска при А1. Предимство при Теленор е, че може да се вземе на лизинг като се заплати 1/4 или 1/2 от стойността на апарата като тогава цената е по приемлива. Прави ми впечатление от публикации на колеги във форума, че тази година цвят Gold е предпочитан от повечето желаещи направили регистрация. Белият е стандартен и не е лош, но някакси е познат цвят. Черният лично на мен не ми харесва просто защото "с нищо не блести". Златният е най-добрият им златен цвят до момента и предвид факта, че за първи път е златен цвят с черен дисплей(ако си спомняте досега златният цвят беше винаги с бял дисплей) остава като добър избор. Разбира се, ако много се притеснявате от идеята, че е "женски" цвят - не е вашият :). 1 Цитирай
apomarinov Публикувано Септември 21, 2018 Публикувано Септември 21, 2018 (редактирано) Аз си поръчах един Макс Голд 64 от мтел с цел да го разгледам за ден два и след това мисля да го пусна за продан за около 2.4, а ако някой от тук му се прииска може и за 2.3 специална промоция за съфорумци, стига недай си Боже да ми хареса и да искам да си го запазя Редактирано Септември 21, 2018 от apomarinov 1 Цитирай
surr3a1 Публикувано Септември 21, 2018 Публикувано Септември 21, 2018 Целия интернет прерових и не мога да намеря информация, колко е заетото пространство на чисто нов XS/XS Max телефон? Някакви идеи? Цитирай
Fatalizr Публикувано Септември 21, 2018 Публикувано Септември 21, 2018 World strongest glass? Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 21, 2018 Публикувано Септември 21, 2018 Нима някой очаква нещо друго? Колкото и да е здраво си остава СТЪКЛО. Цитирай
chayanne Публикувано Септември 21, 2018 Публикувано Септември 21, 2018 Не видях А1 да предлагат ъпгрейд. Някой има ли идея дали имат такава опция? Поръчах един sMAX онлайн и никъде не видях такава възможност. Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 21, 2018 Публикувано Септември 21, 2018 Нямат, защото Теленор е официален представител за България!Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай
turganay Публикувано Септември 22, 2018 Публикувано Септември 22, 2018 Купувам го и в това състояние Цитирай
Simchoy Публикувано Септември 22, 2018 Публикувано Септември 22, 2018 Нямат, защото Теленор е официален представител за България!Sent from my iPhone X using TapatalkТака е, но когато ги попиташ за часавника - нищо не знаят Да ги *** в официалните представители за България. Sent from my iPhone X using Tapatalk 1 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 22, 2018 Публикувано Септември 22, 2018 Е часовника и да го пуснат пак ще е по-евтино от юк или САЩ с DHL отколкото от бгSent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
kalas_x Публикувано Септември 22, 2018 Публикувано Септември 22, 2018 Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk 1 Цитирай
Fatalizr Публикувано Септември 23, 2018 Публикувано Септември 23, 2018 https://plesio.bg/search.html?keyword=iPhone x&catalogue=undefined&mode=searchlist Цитирай
skpavlov Публикувано Септември 23, 2018 Публикувано Септември 23, 2018 До колкото знам Плесио ги продават само със заводската гаранция. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 23, 2018 Публикувано Септември 23, 2018 Нищо не знаеш. Чети ЗЗП. 2 Цитирай
algor Публикувано Септември 23, 2018 Публикувано Септември 23, 2018 Плесио си ги продават както трябва - с две години гаранция. Купувал съм 1-2 апарата от там през годините и всичко им е както трябва. Не разбрах само този линк към сайта им в каква връзка е постнат?!?! Цитирай
skpavlov Публикувано Септември 23, 2018 Публикувано Септември 23, 2018 преди 7 часа, Alxx® написа: Нищо не знаеш. Чети ЗЗП. Не знам какво знам, ама си го пише. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 23, 2018 Публикувано Септември 23, 2018 Пише една година от Епъл, не пише една година по принцип. Който е балък да го тълкува като една по принцип, за останалите има Закон за защита на потребителя и съответните задължения на търговеца. 5 Цитирай
seldom Публикувано Септември 23, 2018 Публикувано Септември 23, 2018 В крайна сметка струва ли си ъпгрейдът към ХС спрямо Х? Цитирай
killer4o Публикувано Септември 23, 2018 Публикувано Септември 23, 2018 Ебати въпроса, честно. Цитирай
seldom Публикувано Септември 23, 2018 Публикувано Септември 23, 2018 Какво му има на въпроса? Ако някой има двата модела, моля да сподели... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.