kal1ch Публикувано Септември 23, 2018 Публикувано Септември 23, 2018 Въпрос на лично предпочитание. Затова колегата се възмути от въпроса. За мен не си заслужава, за някой друг си заслужава. Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 23, 2018 Публикувано Септември 23, 2018 Ето ви лизинговите схеми на iCorner, не мисля, че на iStyle ще са по-различни!iPhone X max 64/256 GBSent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай
skpavlov Публикувано Септември 23, 2018 Публикувано Септември 23, 2018 Няма да споря повече. Обадете се и питайте. Ако не съм прав простете ме! Цитирай
OXYGEN Публикувано Септември 23, 2018 Публикувано Септември 23, 2018 преди 13 часа, skpavlov написа: Цитати, цитати... Няма какво да се обаждаме. Те могат да си пишат каквото поискат, но ние сме в България и закона казва друго. Иначе си е твое право да не си знаеш правата и да се доверяваш на нещо написано от търговеца...Те реално точно за такива клиенти са го написали... Sent from my iPhone using Tapatalk 5 1 Цитирай
Dean Публикувано Септември 24, 2018 Публикувано Септември 24, 2018 преди 18 часа, seldom написа: Какво му има на въпроса? Ако някой има двата модела, моля да сподели... Аз ги нямам и двата, все още, но за мен напълно си заслужава покупката на XS MAX. Моите аргументи са - ПО-ГОЛЯМ ЕКРАН!!! Дори абсолютно никаква друга новост да нямаше, пак щях да го взема защото за мен големият екран е много важен и с този на X се измъчих, трябваха ми няколко месеца, за да свикна. Иначе дизайна, качеството на дисплея и всичко останало ми харесва страшно много, сега в големи размери вече съвсем нищо няма да ми липсва в телефона. Друг аргумент - Аз използвам телефона си за снимки и обработка на такива, в случая smart HDR и контролирането на bokeh ефекта са game changer-и и по отношение на камерата също си заслужава. За мен това са главните две причини да оставя 10-тката зад гърба си, но определено не мога да кажа, че ако не ти трябва толкова голям екран си струва да взимаш XS, може и направо X, разлика в скоростта на телефона няма да се усети, а камерата пак си е страхотна, имаш и същия дизайн. Честно казано, ако не беше дисплея, сигурно нямаше да ъпгрейдвам, а не мисля, че и Apple пускат този модел с очакване хората с X да минават на него, той е по-скоро за потребителите на по-старите модели. Както и винаги е било според мен до момента, или си избираш да си с основния модел 2 години, или с S-модел. В случая за тези, на които не им е нужен по-голям екран, а вече имат X, бих препоръчал да си останат с него защото догодина се очаква модел с още по-малки рамки, тройна задна камера, по-малък нотч (за тези на които им пречи) и ред други екстрички. Всеки сам да преценява! 3 Цитирай
seldom Публикувано Септември 24, 2018 Публикувано Септември 24, 2018 Поздравления за отговора. За мен лично Х-са ми малее и това е водещото, което ме кара да ъпгрейдна. 1 Цитирай
algor Публикувано Септември 24, 2018 Публикувано Септември 24, 2018 (редактирано) преди 4 часа, Dean написа: Честно казано, ако не беше дисплея, сигурно нямаше да ъпгрейдвам, а не мисля, че и Apple пускат този модел с очакване хората с X да минават на него, той е по-скоро за потребителите на по-старите модели. Не знам защо повечето хора ограничават дали има или няма причина за ъпгрейд само за ползвателите на iPhone. Трябва да ви кажа, колкото и да ми е странно на мен, че около мен 3-4 души, фенове и ползватели поне от 2-3 години на серията Самсунг, ще скачат сега на XS Max по идентични на тук написаните причини - дизайна не предлагал нищо ново, дисплея им бил ръбест и едикакъвси, камерата нямала съществен ъпгрейд, спрямо S8 и S8+ и S9 моделите и не си струвал ъпгрейда към Ноут 9, поради което рипат на XS Max. С която вметка искам да кажа, че явно дойде времето (бях го споменал някъде из темите преди 2-3 седмици) феновете на която и да е марка да се уморяват от еднообразието и непредлагането нищо съществено за ъпгрейд, поради което сменят ОС генерално. Технологичен лек застой, в който марки като Apple и Samsung просто се засилват (според мен) и до година-две ще видим неща, които наистина ще ни спират дъха. А до тогава с ъпгрейд или не ще вървим напред куцук, куцук (това тези, които имаме моделите от миналата година) или юхуууууу с кеф и наслада на новия модел (за тези, които ъпгрейдват от модел на 2.3 години). Едит: Аз лично (както и миналата година) искам да видя, пипна, разгледам, усетя и ще преценя. За сега по-скоро съм на мнение, че не си струва да сменям Х-ката, но...Винаги има едно голямо НО. Редактирано Септември 24, 2018 от algor 8 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 Нещо започват оплаквания от силата на сигнала, wifi и cellular...Притеснен съм, а чакам доставка към 8-ми в щатите 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 Не се притеснявай! Важното е да го държиш правилно. А как е правилно? Apple ще покажат! 1 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 (редактирано) Хихи, антенката му е отдолу, значи го хващаш с два пръста в горния ъгъл и се молиш да не го изпуснеш, че става мазало. Редактирано Септември 25, 2018 от dessyteneva 1 Цитирай
ML16 Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 Спомени от далечното минало, когато ни подаряваха безплатни бъмпери. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 25, 2018 Автор Публикувано Септември 25, 2018 Надай се на Безплатно от чичо ти Тим. Всичко се плаща вече, дори и приходника от жак към лайтанинг ... 1 Цитирай
Tarashev Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 Хахаха! - "прИходник" е уникално! И технически верно!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 2 Цитирай
arm11 Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 Първите партиди винаги имат някакви проблеми, знаете. Цитирай
Dean Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 Поне да кажат една на колко бройки е дефектна, та като ида в магазина да броя. Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 Ще броиш, ама доста магазини трябва да обиколиш, те нашите нали зареждат по две бройки...а и то, ако е конструктивен проблем, няма да е на бройки, а масово като с четворката. Единственото, дето четох е, че не е рядко срещано, според оплакванията на потребителите. Цитирай
Dean Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 За 2.5 бона толкова. Догодина като стане 3 и обхвата ще работи. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 Ами то вече е 3.2К. Може би имаше предвид 4? )) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Dean Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 Още не ги осъзнавам нещата, сега като ги изтегля и ги видя в ръката ще ми стане лошо пак. Да взема първо Apple Watch 4, за да ми покаже ако ме чака някое инфарктче... 2 Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 ?Sent from my iPhone X using Tapatalk 2 Цитирай
sarmak Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 Айде честито! Със здраве да си го ползваш! 1 Цитирай
gazara74 Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 Еха да ти е честит добре изглежда. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 26, 2018 Автор Публикувано Септември 26, 2018 Честито. Макс лопата ли е 1 Цитирай
RedBull Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 (редактирано) https://money.bg/gadgets/iphone-xs-i-xs-max-eto-kolko-shte-struvat-v-balgariya.html Редактирано Септември 26, 2018 от RedBull Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.