DreamcatcheR Публикувано Юни 17, 2018 Публикувано Юни 17, 2018 Хора, откакто имам Х, никога не килвам приложенията. И преди не го правех често, но сега вече не виждам абсолютно никакъв смисъл, освен ако не искам да оправя някакъв проблем със зациклило приложение. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 17, 2018 Публикувано Юни 17, 2018 Това е, защото най-вероятно не ползваш приложения, които наистина работят в мултитаскинг. Цитирай
Kery70 Публикувано Юни 17, 2018 Публикувано Юни 17, 2018 Дори ако се наложи рестарт на телефона, пак ще стане същото. Конкретно за music app говоря.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Ангел Петков Публикувано Юли 11, 2018 Публикувано Юли 11, 2018 на 15.06.2018 г. at 11:05, gogi6 написа: Важното е, да е красиво.Или по-точно шареничко. Което всъщност е до гледна точка. Като възможности обаче, Spotify са недостижими. Да, като човек на изкуството, за мен дизайна е изключително важен и възможностите на Apple Music са ми напълно достатъчни. Или пак ще намериш нещо, за което да се направиш на интересен? 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.