nasko261 Публикувано Юни 12, 2018 Публикувано Юни 12, 2018 Добър Ден! Ситуацията е следната: Имам намокрен , прегряващ Iphone 7 с сменен дисплей (не оригинален извън гаранционно ) и не работещ HOME BUTTON. Въпроса ми е заслужава ли си да го подменя срещу 786лв от Креатив Център? Само малко се притеснявам че ще ми изпратят телефон по-зле от моя , ако някой е заменял моля да сподели мнение мисля че това е най-удачния вариант. Доста теми прочетох и останах в лошо впечатление от КЦ. Моля да ме посъветвате какво да правя. Благодаря Предварително! ? Цитирай
0 kawabiker Публикувано Юни 13, 2018 Публикувано Юни 13, 2018 Някак не смятам, че изобщо някой ще го замени твоя. Щом е отварян от Мили-Ванили сервиз , ще си го ползваш така, докато не се спомине всеки момент, щом грее ... Цитирай
0 nasko261 Публикувано Юни 13, 2018 Автор Публикувано Юни 13, 2018 преди 2 минути, kawabiker написа: Някак не смятам, че изобщо някой ще го замени твоя. Щом е отварян от Мили-Ванили сервиз , ще си го ползваш така, докато не се спомине всеки момент, щом грее ... Аз ще заплатя за смяната просто искам да видя дали някой друг от форума е сменял. Цитирай
0 killer4o Публикувано Юни 13, 2018 Публикувано Юни 13, 2018 Какво те кара да си мислиш, че ще ти дадат телефон, който е по-зле от твоя? Аз няколко пъти съм ползвал refurbished модели и по нищо не се различават от новите. Освен това имаш 3 месеца гаранция в случай, че все пак има някакъв проблем. Цитирай
0 MacIlian Публикувано Юни 13, 2018 Публикувано Юни 13, 2018 @nasko261 Потърси в магазините за втора уптореба, които предлагат така наречените refurbished телефони, ще го вземеш за по-малко пари а дори ще има и 12 месеца гаранция. Цитирай
Въпрос
nasko261
Добър Ден!
Ситуацията е следната: Имам намокрен , прегряващ Iphone 7 с сменен дисплей (не оригинален извън гаранционно ) и не работещ HOME BUTTON.
Въпроса ми е заслужава ли си да го подменя срещу 786лв от Креатив Център?
Само малко се притеснявам че ще ми изпратят телефон по-зле от моя , ако някой е заменял моля да сподели мнение мисля че това е най-удачния вариант.
Доста теми прочетох и останах в лошо впечатление от КЦ.
Моля да ме посъветвате какво да правя.
Благодаря Предварително! ?
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.