Donchew Публикувано Юни 14, 2018 Публикувано Юни 14, 2018 Здравейте, понеже търся варианти за слагане на допълнителна памет към Macbook Pro и попаднах на Nifty. Въпросът ми е някой има ли опит или е чувал отзиви относно устройството. На практика е просто един micro sd card holder, в който слагаш карта по избор и лаптопът ти го разпознава като втори storage disk. За бързина няма да говорим, тя зависи от картата, която сложа например сандиск ултра е до 100МБ/сек, което си е доста прилично, но ми е чудно дали ще мога да стартирам програми директно от него. В момента самото устройство без карта е намалено от 29.99€ на 9.99€, като взема и 200GB сд карта като споменатата преди малко не излиза повече от 70-80€ общо. Четох и за tardisk, което на практика е също сд карта, но се обединява със самия storage на компютъра и дефакто излиза все едно я няма, но там цената е и доста по-висока - 149$ за 128GB. Та реших да се допитам до вас, ако някой може да ми бъде полезен, давайки информация за тях или ми предложи друг вариант, ще бъда много благодарен. Поздрави! Цитирай
kracode Публикувано Юни 14, 2018 Публикувано Юни 14, 2018 Този вариант можеш да разгледаш https://www.transcend-info.com/Products/No-638 1 Цитирай
londongunner Публикувано Юни 14, 2018 Публикувано Юни 14, 2018 Може ли линк за 200gb карта за 70-80€ че и аз търся ?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Donchew Публикувано Юни 14, 2018 Автор Публикувано Юни 14, 2018 (редактирано) Заповядай за 55€ даже. Варианта на transcend също излиза по-скъпо и по-малко ГБ. Редактирано Юни 14, 2018 от Donchew 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.