Nixing Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 В момента тегля "OSX Муха ве" и ще пусна един фийдбак. 1 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 Определено съм доволен , днес цял ден разцъквам и в сравнение с високата сиера, мохавето лети на моя еър. И с dark mode е доста по приятно. Цитирай
gosta Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 И аз много доволен за сега. Особено интеграцията телефон-компютър , която най-много ползвам е светкавична. Всичко от облака е налично веднага.Съобщенията , повикванията , видео разговорите всичко се ъдейтва на секундата.Няма пропуснати и липсващи части От чата.На сиерата беше едно отписване, вписване в iCloud и iMesages , докато нагодя що-годе всичко да върви.ПУ да не и е урокиSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 При мен не работи camera continuity. Дава грешка device timed out (както за снимка, така и за сканиране). Гугъл не даде резултат за друг с такъв проблем. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 Всичко работи НО, в мига в който ми кажат да активирм two-factor щото било секюрити мега гига хипер и тази функция отпада автоматично от списъка с използваните. Цитирай
londongunner Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 Е то не е задължителноSent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 А и не знам дали знаете, ама ако се включи, не може после да се деактивира и завинаги оставате с двуфакторното. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 25, 2018 Публикувано Септември 25, 2018 :))) не е за изключването, дразнещо е да ме карат да правя нещо което смятам за безумно... Задължително е за някои функции за жалост. 1 Цитирай
pa4ataa Публикувано Септември 26, 2018 Автор Публикувано Септември 26, 2018 Някой с този проблем ? Всички други езици дето пробвах сменят датата само с Български не става. Цитирай
arm11 Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 Някой знае ли как може да се върне старата комбинация за смяна на езика cmd+space bar, а не както е сега control+space bar? Знам че може и с капс лок-а, ама навика си е навик. Цитирай
ML16 Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 преди 10 часа, DreamcatcheR написа: А и не знам дали знаете, ама ако се включи, не може после да се деактивира и завинаги оставате с двуфакторното. Sent from my iPhone using Tapatalk Доколкото бях чел, от другата година ще е задължително за всички, най-вероятно с iOS 13.... Към момента освен, че ако се включи не може да се изключва, всички нови акаунти са с него по default. Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 (редактирано) Не може да се изключи само за мак ли, защото мъжа ми си го беше пуснал при ъпдейта на телефона и му го спрях без проблем, само поиска паролата да сменя. Редактирано Септември 26, 2018 от dessyteneva Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 Преди и аз го бях включил, и след това го спрях. Бях 11.4.1 тогава. Иска нови въпроси и отговори.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 Преди седмица-две не ми даваше през браузър. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 Аз на компютъра го направих с линка от имейла, който прати при включването сега след ъпдейта до 12ката Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 (редактирано) Мдааа, включиш ли го сега, имаш две седмици да се върнеш назад иначе оставаш завинаги на двуфакторно, като връщането става само през линка в мейла с потвърждението, че е включено! Паролата се сменя задължително, като се спира. Ще взема да си направя още 10 ID-та , да ми е спокойно , че имам едно което ползват 15 човека, а в него има приложения за $$$$ и все хакери, та да не се зачете някой и да вземе да го включи за да е "сигурен" ? Редактирано Септември 26, 2018 от kawabiker Цитирай
arm11 Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 преди 6 часа, kracode написа: Е да, ама не. От високата сиера го нямам въобще като комбинация... Цитирай
londongunner Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 Нещо при теб е проблема. При мен си остана и след ъпдейта към MojaveSent from my iPhone X using Tapatalk Pro 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 Modifier keyboard Ако контролите които ползваш не разпознава тези по дефоут си ги настрой от това меню и след това ги биндваш , понеже ползвам различна клавиатура и всичко ми е бинднато.Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай
arm11 Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 Всъщност цъкаш върху самата комбинация и ти дава ти да си направаш твоя. 1 Цитирай
momchil_g Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 Преди плъзгах наляво с 3 пръста и ми се отваряше календар, калкулатор и там каквото съм сложил. Сега нищо не става. Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 26, 2018 Публикувано Септември 26, 2018 Стартирай си отново дашборда.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 1, 2018 Публикувано Октомври 1, 2018 на 25.09.2018 г. at 22:32, DreamcatcheR написа: При мен не работи camera continuity. Дава грешка device timed out (както за снимка, така и за сканиране). Гугъл не даде резултат за друг с такъв проблем. Sent from my iPhone using Tapatalk Не само при тебе. Дос пич1(dosdude1 ) пише, че нещо са понаакали екстенжъна за камерите не само на неподдържаните макове има някакво разминаване с екстенжъните за видеото и става конфликт. Сега...набих мОхата на 11,3 iMac. Пали бързо(обикновен хдд Мохаве пали наравно със ССД/Напушена Сиера), камерата работи както и всичко по хардуера. Ама без хардуерното ускорение на видеокартата, което е безобразно дразнещо. Нямам артефакти в светъл режим както е описал авторът, в тъмен също. Обаче като местя прозорец на приложение, видимото съдържание изчезва при наслагването на пиксели :@ Дашбордът сече нечовешки, още не съм пробвал игра или тежко видео. Иначе останалото джитка прилично добре. Ако се заинатя ще купя PCIe Nvidia и ще префлашна платката за да заработи като хората. С Nvidia-та няма драми. А, има драма със създаване на директории във външни дискове. Създава я, но без права за писане по нея Съвет: ако не сте със ССД, не ползвайте АФПС защото няма никакъв смисъл. Ползвайте си ХФС+. 2 Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 2, 2018 Публикувано Октомври 2, 2018 Всичко добре но имам въпрос. След ъпдейта електрония подпис спря да работи, той и преди правеше мизерии с булбанк но сега и с търговския регистър отказа. Пише че няма ява плъгин и в добваките на мозилата пише че е изключен. Някой ако има идея да сподели, предварително благодаря. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.