Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

macOS Mojave

Recommended Posts

Публикувано

В момента тегля "OSX Муха ве" и ще пусна един фийдбак. 

Публикувано

Определено съм доволен , днес цял ден разцъквам и в сравнение с високата сиера, мохавето лети на моя еър. И с dark mode е доста по приятно.

Публикувано

И аз много доволен за сега.
Особено интеграцията телефон-компютър , която най-много ползвам е светкавична.
Всичко от облака е налично веднага.
Съобщенията , повикванията , видео разговорите всичко се ъдейтва на секундата.
Няма пропуснати и липсващи части От чата.

На сиерата беше едно отписване, вписване в iCloud и iMesages , докато нагодя що-годе всичко да върви.

ПУ да не и е уроки

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

При мен не работи camera continuity. Дава грешка device timed out (както за снимка, така и за сканиране). Гугъл не даде резултат за друг с такъв проблем.

Публикувано

Всичко работи НО, в мига в който ми кажат да активирм two-factor щото било секюрити мега гига хипер и тази функция отпада автоматично от списъка с използваните.

Публикувано

Е то не е задължително

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Публикувано

А и не знам дали знаете, ама ако се включи, не може после да се деактивира и завинаги оставате с двуфакторното.

Публикувано

:))) не е за изключването, дразнещо е да ме карат да правя нещо което смятам за безумно...

Задължително е за някои функции за жалост.

Публикувано

Някой с този проблем ? Всички други езици дето пробвах сменят датата само с Български не става. :(

Screen Shot 2018-09-26 at 7.19.59.png

Публикувано

Някой знае ли как може да се върне старата комбинация за смяна на езика cmd+space bar, а не както е сега control+space bar? Знам че може и с капс лок-а, ама навика си е навик.

Публикувано

Аз го оправям от тук.

Screenshot 2018-09-26 at 10.09.35.png

Публикувано
преди 10 часа, DreamcatcheR написа:

А и не знам дали знаете, ама ако се включи, не може после да се деактивира и завинаги оставате с двуфакторното.

Доколкото бях чел, от другата година ще е задължително за всички, най-вероятно с iOS 13....

Към момента освен, че ако се включи не може да се изключва, всички нови акаунти са с него по default.

Публикувано (редактирано)

Не може да се изключи само за мак ли, защото мъжа ми си го беше пуснал при ъпдейта на телефона и му го спрях без проблем, само поиска паролата да сменя.

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Преди и аз го бях включил, и след това го спрях. Бях 11.4.1 тогава. Иска нови въпроси и отговори.

Публикувано

Преди седмица-две не ми даваше през браузър.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Аз на компютъра го направих с линка от имейла, който прати при включването сега след ъпдейта до 12ката

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано (редактирано)

Мдааа, включиш ли го сега, имаш две седмици да се върнеш назад иначе оставаш завинаги на двуфакторно, като връщането става само през линка в мейла с потвърждението, че е включено!

25FB1C6C-D5CA-4FC0-A76F-35D53B36E203.png

Паролата се сменя задължително, като се спира. 

Ще взема да си направя още 10 ID-та , да ми е спокойно , че имам едно което ползват 15 човека, а в него има приложения за $$$$ и все хакери, та да не се зачете някой и да вземе да го включи за да е "сигурен" ?

Редактирано от kawabiker
Публикувано
преди 6 часа, kracode написа:

Е да, ама не. От високата сиера го нямам въобще като комбинация...

710290455_Screenshot2018-09-26at17_04_42.thumb.png.049ca33e7fab6547236b310541c48780.png

Публикувано

Нещо при теб е проблема. При мен си остана и след ъпдейта към Mojave

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Публикувано

1ce1a25a3bbb2be43428b6640e32980a.png
Modifier keyboard
Ако контролите които ползваш не разпознава тези по дефоут си ги настрой от това меню и след това ги биндваш , понеже ползвам различна клавиатура и всичко ми е бинднато.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано

Всъщност цъкаш върху самата комбинация и ти дава ти да си направаш твоя.

582776730_Screenshot2018-09-26at18_11_54.thumb.png.253f51272d63ec9e618dee5f8dd5079b.png

Публикувано

Преди плъзгах наляво с 3 пръста и ми се отваряше календар, калкулатор и там каквото съм сложил. Сега нищо не става.

Публикувано

Стартирай си отново дашборда.

Публикувано
на 25.09.2018 г. at 22:32, DreamcatcheR написа:

При мен не работи camera continuity. Дава грешка device timed out (както за снимка, така и за сканиране). Гугъл не даде резултат за друг с такъв проблем.

Не само при тебе. Дос пич1(dosdude1 :) ) пише, че нещо са понаакали екстенжъна за камерите не само на неподдържаните макове има някакво разминаване с екстенжъните за видеото и става конфликт.

Сега...набих мОхата на 11,3 iMac. Пали бързо(обикновен хдд Мохаве пали наравно със ССД/Напушена Сиера), камерата работи както и всичко по хардуера. Ама без хардуерното ускорение на видеокартата, което е безобразно дразнещо. Нямам артефакти в светъл режим както е описал авторът, в тъмен също. Обаче като местя прозорец на приложение, видимото съдържание изчезва при наслагването на пиксели :@ Дашбордът сече нечовешки, още не съм пробвал игра или тежко видео. Иначе останалото джитка прилично добре. Ако се заинатя ще купя PCIe Nvidia и ще префлашна платката за да заработи като хората. С Nvidia-та няма драми.

А, има драма със създаване на директории във външни дискове. Създава я, но без права за писане по нея :)

Съвет: ако не сте със ССД, не ползвайте АФПС защото няма никакъв смисъл. Ползвайте си ХФС+.

Публикувано

Всичко добре но имам въпрос. След ъпдейта електрония подпис спря да работи, той и преди правеше мизерии с булбанк но сега и с търговския регистър отказа. Пише че няма ява плъгин и в добваките на мозилата пише че е изключен. Някой ако има идея да сподели, предварително благодаря.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...