tonygiphone Публикувано Август 4, 2018 Публикувано Август 4, 2018 здравейте iBlacklist в Cydia от одавна не работи някой ако знае някоя работеща версия за ios 6.1.6 да напише
gogi6 Публикувано Август 4, 2018 Публикувано Август 4, 2018 Имаше нещо.. SMS ninja ли беше. iBlacklist платен ли е? Ако не, не се надявай!
tonygiphone Публикувано Август 4, 2018 Автор Публикувано Август 4, 2018 инсталирах sms ninja работи iBlacklist е платена
baronbg Публикувано Август 5, 2018 Публикувано Август 5, 2018 Навремето съм я ползвал, но сега можеш да блокираш и от стоковото меню. Не се сещам какво друго предлагаше.
gogi6 Публикувано Август 5, 2018 Публикувано Август 5, 2018 Той е с 6.1.6 Там нямаше don’t disturb. 1
tonygiphone Публикувано Август 14, 2018 Автор Публикувано Август 14, 2018 на 05 август 2018 at 18:51, gorgior написа: Аз лично му се чудя защо се мъчи с 3GS-ката. 5S има и за под 200 лв. вече !? Каквото и да му сложиш на стареца песента му е изпята. брато още когато излезнаха iPhone 4 на врория месец си го взех чисто нов от германос от Гърция след това когато излезнаха ipad 2 купих два ! по късно от Германия ми пратиха 2 iPhone 5 имах ги за кратко време но ги имах всичко продадох след това ми станаха интересни iPhone 2G 3G и 3GS започнах да си купувам такива стари телефони имах и iBook G4 така че тъпо е да напишеш че се мъча с този 3GS и мн добре знам какви са цените на по новите iPhone съжалявам за подробностите но се ядосах малко брато
Alxx® Публикувано Август 14, 2018 Публикувано Август 14, 2018 Еми брато и аз малко се ядосах. Има тема за Блеклист, ама е хубаво да я потърсиш. Пиши там каквото те мъчи и остави този раздел за актуални проблеми. Иначе за спорта и аз имам работещи 3GS ,4S и 5S, ползвам ги в брутални условия в автосервиз. Седмицата стана на г*з и я мъчат в сервиза на форума да стане телефон отново.
Recommended Posts