svgn Публикувано Август 6, 2018 Публикувано Август 6, 2018 Някой поръчвал ли е macbook или друг apple продукт различен от базовите модели от оторизираните магазини? Питах няколко магазина и ми казаха, че доставката на персонализирана модификация на macbook pro отнема до 25 работни дни. Чудя се дали наистина отнема толкова време или просто се презастраховат. Цитирай
JmeLche Публикувано Август 6, 2018 Публикувано Август 6, 2018 Толкова е, че някой път и повече!Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 6, 2018 Публикувано Август 6, 2018 По-бързо и по-евтино - apple.co.uk + gabcoSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
svgn Публикувано Август 7, 2018 Автор Публикувано Август 7, 2018 Мислех го ама нещо нямам им толкова доверие, за да си поръчвам толкова скъпо нещо през такива услуги. Реално дори и в държавите, където имат apple store чакат около 2 седмици за доставка + 1 седмица доставка от англия до тук става горе-долу същото. Благодаря ви все пак. Ще се чака. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 9, 2018 Публикувано Август 9, 2018 Що се касае до доверието, до момента габко са ми доставили без проблеми 2 аймака (вкл Про), 3 макбука, мини, 2 айпада и около 5 айфона. Повечето директно от Епъл Стор, някои от ибей. Sent from my iPad using Tapatalk 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 10, 2018 Публикувано Август 10, 2018 Аз също съм поръчвал доста неща, не толкова скъпи електроники но маратонки, дребни ел. уреди и дори стола за детето за колата и няма никакви проблеми. Аз ползвам габиели, просто защото са ми много по-близко като офис. Само търпение да дойдат за седмица - десет дни, иначе никакви грижи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.