Александър Т. Публикувано Август 17, 2018 Публикувано Август 17, 2018 Здравейте, искам да си закупя iPhone от официалния магазин на Apple. Искам да попитам някой има ли мнение за фирма, която може да извърши доставката и да ми каже колко пари излиза (доставката)? Не държа фирмата да е българска. Поздрави, Александър Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Август 18, 2018 Публикувано Август 18, 2018 Най-добре да ти го донесе познат/приятел ако се прибира от Щатите към България. Не знам има ли фирми, който да предлагат подобна услуга, след като в Европа има официални магазини на Епъл, откъдето няма проблем да си го поръчаш и да ти го доставят. Цитирай
0 ML16 Публикувано Август 18, 2018 Публикувано Август 18, 2018 Ако някой познат ще ти го купи или получи, миже да го пусне по DHL. Доставката ще излезе около 150лв. И тук ще платиш 20% ДДС върху стойността на телефона и доставката. Общо взето не е оферта. Както колегата е казал най-добре е някой приятел да ти го донесе. Цитирай
0 Александър Т. Публикувано Август 18, 2018 Автор Публикувано Август 18, 2018 (редактирано) преди 6 часа, Asen_77 написа: Най-добре да ти го донесе познат/приятел ако се прибира от Щатите към България. Не знам има ли фирми, който да предлагат подобна услуга, след като в Европа има официални магазини на Епъл, откъдето няма проблем да си го поръчаш и да ти го доставят. преди 4 часа, ML16 написа: Ако някой познат ще ти го купи или получи, миже да го пусне по DHL. Доставката ще излезе около 150лв. И тук ще платиш 20% ДДС върху стойността на телефона и доставката. Общо взето не е оферта. Както колегата е казал най-добре е някой приятел да ти го донесе. Благодаря ви! Много ми е интересно защо в Европа цените са много по-скъпи в сравнение с тези в US. Примерно iPhone X там е $999.00, а тук е към $1 300. Редактирано Август 18, 2018 от Александър Т. Цитирай
0 Александър Т. Публикувано Август 18, 2018 Автор Публикувано Август 18, 2018 https://www.shopr.bg/ https://www.ushoppr.com/ Намерих тези два сайта и писах на имейл колко ще излезе доставката до България, но все още не съм получил отговор. Цитирай
0 ML16 Публикувано Август 18, 2018 Публикувано Август 18, 2018 (редактирано) Имай предвид, че ще излезе по скъпо от тях/цитираните фирми по горе/ от колкото е тук . Върху тези 999$ ще се добави VAT /ДДС/ според щата. Примерно в Масачузетс е 6.25% VAT. След това ще имаш транспорт, плюс Българско ДДС върху фактурната стойност на продукта и върху транспорта. Накрая фирмата ще сложи и комисионна. А и има доста чакане. Абе тъпо.. За продукти на Apple, които по принцип са скъпи и искаш да ползваш качествен спедитор и застраховка/тоест обявяване на реална цена/ съм се обедил, че има смисъл само ако се разходиш на екскурзия до САЩ или някой ти ги донесе. Сметката иначе не излиза. Виж нямаш ли приятел студент, който е на бригада. Повечето се връщат септември, октомври Редактирано Август 18, 2018 от ML16 2 Цитирай
0 Александър Т. Публикувано Август 18, 2018 Автор Публикувано Август 18, 2018 (редактирано) преди 19 часа, ML16 написа: преди 14 часа, gorgior написа: Благодаря на всички! Явно ще си го закупувам от България. Редактирано Август 19, 2018 от arm11 Цитирай
Въпрос
Александър Т.
Здравейте,
искам да си закупя iPhone от официалния магазин на Apple. Искам да попитам някой има ли мнение за фирма, която може да извърши доставката и да ми каже колко пари излиза (доставката)? Не държа фирмата да е българска.
Поздрави,
Александър
6 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.