Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

iPhone от Америка

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

искам да си закупя iPhone от официалния магазин на Apple. Искам да попитам някой има ли мнение за фирма, която може да извърши доставката и да ми каже колко пари излиза (доставката)? Не държа фирмата да е българска.

Поздрави,

Александър

6 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Най-добре да ти го донесе познат/приятел ако се прибира от Щатите към България. Не знам има ли фирми, който да предлагат подобна услуга, след като в Европа има официални магазини на Епъл, откъдето няма проблем да си го поръчаш и да ти го доставят.

• 0
Публикувано

Ако някой познат ще ти го купи или получи, миже да го пусне по DHL. Доставката ще излезе около 150лв. И тук ще платиш 20% ДДС върху стойността на телефона и доставката. Общо взето не е оферта. Както колегата е казал най-добре е някой приятел да ти го донесе.

• 0
Публикувано (редактирано)
преди 6 часа, Asen_77 написа:

Най-добре да ти го донесе познат/приятел ако се прибира от Щатите към България. Не знам има ли фирми, който да предлагат подобна услуга, след като в Европа има официални магазини на Епъл, откъдето няма проблем да си го поръчаш и да ти го доставят.

преди 4 часа, ML16 написа:

Ако някой познат ще ти го купи или получи, миже да го пусне по DHL. Доставката ще излезе около 150лв. И тук ще платиш 20% ДДС върху стойността на телефона и доставката. Общо взето не е оферта. Както колегата е казал най-добре е някой приятел да ти го донесе.

Благодаря ви! Много ми е интересно защо в Европа цените са много по-скъпи в сравнение с тези в US. Примерно iPhone X там е $999.00, а тук е към $1 300. :) 

Редактирано от Александър Т.
  • 0

Имай предвид, че ще излезе по скъпо от тях/цитираните фирми по горе/ от колкото е тук .

Върху тези 999$ ще се добави VAT /ДДС/ според щата. Примерно в Масачузетс е 6.25% VAT.

След това ще имаш транспорт, плюс Българско ДДС върху фактурната стойност на продукта и върху транспорта. Накрая фирмата ще сложи и комисионна. А и има доста чакане. Абе тъпо..

За продукти на Apple, които по принцип са скъпи и искаш да ползваш качествен спедитор и застраховка/тоест обявяване на реална цена/ съм се обедил, че има смисъл само ако се разходиш на екскурзия до САЩ или някой ти ги донесе. Сметката иначе не излиза.

Виж нямаш ли приятел студент, който е на бригада. Повечето се връщат септември, октомври :)

Редактирано от ML16
  • 0
преди 19 часа, ML16 написа:

преди 14 часа, gorgior написа:

Благодаря на всички! Явно ще си го закупувам от България. :( 

Редактирано от arm11

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...