wsgar3 Публикувано Август 24, 2018 Публикувано Август 24, 2018 Привет, от вчера Messeges app на iPad Pro показва, че имам едно непрочетено съобщение, а всички съобщения са изтрити?!?! Спирах и пусках iMessege, рестартирах пада, пращах си съобщения..... и нищо, все си седи червената единица. Моля за съвет! Благодаря! Цитирай
0 Alxx® Публикувано Август 24, 2018 Публикувано Август 24, 2018 Спри нотификациите, ресни и после ги пусни пак. Цитирай
0 kawabiker Публикувано Август 24, 2018 Публикувано Август 24, 2018 Увери се, че му е сверен часовника и датата и кажи на Сири да ти отвори непрочетените съобщения . Цитирай
0 wsgar3 Публикувано Август 24, 2018 Автор Публикувано Август 24, 2018 Накарах я.....любезно ми отговори, че нямам съобщения Цитирай
Въпрос
wsgar3
Привет,
от вчера Messeges app на iPad Pro показва, че имам едно непрочетено съобщение, а всички съобщения са изтрити?!?!
Спирах и пусках iMessege, рестартирах пада, пращах си съобщения..... и нищо, все си седи червената единица.
Моля за съвет!
Благодаря!
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.