johnnybravo Публикувано Март 8, 2011 Публикувано Март 8, 2011 Малко повече са промените За да ви работи Air Play, трябва да сте с 4.3 и версията на сървъра да е 2.4.5-beta3 или по-висока. Към момента последната версия е 2.4.5-beta5 Air Video Server 2.4.5-beta5 released Наистина с тази версия нещата се получават изключително бързо Цитирай
BANNN Публикувано Март 8, 2011 Публикувано Март 8, 2011 Не е задължително да сме на 4.3, работи и на 4.2.1. Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 8, 2011 Публикувано Март 8, 2011 Май не четеш внимателно, Air Play няма да ти работи ако не си на 4.3, не Air Video. Цитирай
arm11 Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Air Video Server трябва да си инсталираш, иначе нямам как пада да комуникира с пц-то ти. Аз преди малко я тествах програмата. 1. Лесна за работа, удобна и бърза. 2. Работи без насичане, конвертва си всичко сама и общо взето само гледаш Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Май 5, 2012 Публикувано Май 5, 2012 Имам странен проблем 3 от филмите ми тръгват със субтитри, а на четвъртият ми излизат въпросителни. Също така искам да попитам при самото конвертиране, което сама си прави програмата конвертирания файл записва ли се на телефона?. Ако е да къде се записват. Предварително Благодаря! Vlc streamer отваря субтитрите, както от телефона, а така също и от компютъра. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 6, 2012 Публикувано Май 6, 2012 Когато избираш файл за плейване има бутон Download, така че - не, не се записва, освен ако не му кажеш да го направи. Стриймва се. Цитирай
zdravko hristov Публикувано Май 7, 2012 Публикувано Май 7, 2012 Когато, ползвам друга интернет мрежа, т.е не домашната приложението Air video, не може да се свърже към домашния сървър. Има ли някакви настройки, които трябва да се направят за да работи отдалечено. В момента само към домашния интернет мога да го ползвам, а ми се иска да го ползвам, и когато не съм в къщи. Предварително Благодаря! Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 7, 2012 Публикувано Май 7, 2012 Работи си и през 3G, но трябва се направи пренасочване на пакетите, които минават през порт 45631 и да се адресират към вътрешното IP на компютъра, където е инсталиран Air Video Server. От настройките можеш да промениш порта. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 7, 2012 Публикувано Май 7, 2012 Инсталирах сървара на комп с Уин7 и като го задам през програмата не тръгва (не ми показва шернатите папки). Дава ми Unable to resolve... Четох в гуугъл, във форума им.. пробвах почти всичко и не ще. Преинсталирах бонжур, спирах антивирусната, файруола е спрян напълно.. Въобще още веднъж Уиндоус ми доказа, че е най-калпавата компютърна ОС. Цитирай
Grievous Публикувано Май 7, 2012 Публикувано Май 7, 2012 Аз съм с най-калпавата система, но ми тръгва от първия път. Проблемите ми бяха със свързването от друг рутер, но с малко помощ и там нямам грижи. Никакъв бонжур, никакви стени не съм пипал. Антивирусната също. Цитирай
gogi6 Публикувано Май 7, 2012 Публикувано Май 7, 2012 Проблема е в рутерите!UPnP трябва да е включено от настройките на рутера! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 7, 2012 Публикувано Май 7, 2012 (редактирано) С Time Capsule съм. UPNP e включено разбира се! 19000% не е проблема в рутера, защото със същия рутер ми работи сървъра под Mac OS X. Но на бозата, не щеее.. Редактирано Май 7, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 7, 2012 Публикувано Май 7, 2012 Задай ръчно друг порт на windows сървъра. Ако искаш пиши ЛС. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 What's new in Version 2.4.11 * iPad Retina Support * H.264 Passthrough (Requires iPad, iPhone 4 or iPhone 4s and latest Air Video Server beta version) Цитирай
Grievous Публикувано Юни 29, 2013 Публикувано Юни 29, 2013 Air Video - Watch your videos anywhere! 2.4.14 What's new:* Fix playback for certain iOS versions Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.