algor Публикувано Септември 15, 2018 Публикувано Септември 15, 2018 Здравейте, компанията! Прибирам се привечер, включвам стария, боен другар (Mac-а, имам предвид) и се сблъсквам с най-странния от 9 -10 години проблем: на перфектно бачкащата ми клавиатура Apple Magic Keyboard, не работят само цифрите 1, 2 и 3 с прилежащите символи на клавишите. Всичко останало си рабоит както трябва - пробвал съм един по един всичко. Из съпорта на Apple видях и пробвах съветите да направя SMC RESET, както и да стартирам машината в Safe Mode режим и после с рестарт да я върна обратно в нормалния. Както се сещаме вече и двете неща не помогнаха, а преди това пробвах смяна на батериите с нови, за да отхвърля варианта нисък остатък на заряд на батериите. Някой, ако има вариант с предложения какво да опитам, за да отстраня проблема, нека сподели. Или вече е за смяна клавиатурата...?!?! Благодаря предварително на отзовалите се за изкуствено дишане на клавишчетата ми! Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 16, 2018 Публикувано Септември 16, 2018 Корозийка Санде. И за жалост нищо не помага. Ако играеш ва банк, единствен шанс е да я накиснеш цялата в изопропанол да постои и после да я оставиш на слънце няколко дни, но има шанс и по-зле да стане. 1 Цитирай
algor Публикувано Септември 16, 2018 Автор Публикувано Септември 16, 2018 Без да разбирам нещата колкото теб, предполагах, че е за боклука, с оглед годините, които ми служи вярно и безпроблемно. Благодаря ти, братле! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.