skpavlov Публикувано Август 2, 2019 Публикувано Август 2, 2019 (редактирано) Току що прочетох в reddit, че проблема с дрейна съществува от последната бета на ios 13. Часовника е свален сутринта от зарядно, а сега е на 58%. С бета 3 си издържаше два дни. А телефона без много употреба до 3 дни. Дали е възможно да се свали до бета 4 с 3UTools. Редактирано Август 2, 2019 от skpavlov Цитирай
blackadder Публикувано Август 2, 2019 Публикувано Август 2, 2019 В istyle не видях стоманени — само алуминиеви корпуси предлагат към момента. Може само да опипват пазара с по-евтини модели. Sent from my iPhone using TapatalkСтоманените са с ЕКГ и за това предполагам, че не ги внасят.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 2, 2019 Публикувано Август 2, 2019 Всички С4 имат ЕКГ. Просто опипват почвата. А и сигурно не очакват да се избият да продават стоманени на българския пазар. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
hgeorgiev Публикувано Август 3, 2019 Публикувано Август 3, 2019 Това EKG има ли вариант да се активира тук, или трябва да търся vpn? Цитирай
ne4o Публикувано Август 3, 2019 Публикувано Август 3, 2019 Аз пробвах различни варианти,включително с нов щатски акаунт,спиране на локализацията и VPN, но не можах.По-назад се каза, ако съм разбрал правилно, че ако излезеш в страна, която потдържа EKG, може да се активира. 1 Цитирай
hgeorgiev Публикувано Август 3, 2019 Публикувано Август 3, 2019 За навън е ясно. То вариантите да си “навън” са ip адрес или локализация. Може би нещо и с оператора...там вече не съм наясно. За това питах дали някой се е заигравал. Благодаря. Цитирай
OXYGEN Публикувано Август 3, 2019 Публикувано Август 3, 2019 Извинявам се за може би глупавия въпрос, но не съм следил досега информацията за часовниците на Apple.Видях, че сред страните, където ЕКГ е активно е и Гърция. Аз така или иначе до края на лятото съм тук, как мога да го активирам, ако си закупя часовника?Да го купя от тук, да си го взема от БГ, но да го активирам тук, да сменя региона на телефона на Гърция?И после наесен като се прибера, тази функция ще продължи ли да работи?Благодаря.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
skpavlov Публикувано Август 3, 2019 Публикувано Август 3, 2019 Някой пробвал ли е в Турция да активира ЕКГ-то? Цитирай
ML16 Публикувано Август 3, 2019 Публикувано Август 3, 2019 Не нужно нищо специално, може да си с български акаунт с българска локализация, само да си в страна която се подържа. Активираш го в Гърция и докато не си ресетнеш часонвника ще работи, навсякъде. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 3, 2019 Публикувано Август 3, 2019 Важно е да се спомене, че освен физически да си в гърция/турция, трябва и региона на устройствата да се смени на съответната страна. Писали сме го това вече...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ML16 Публикувано Август 4, 2019 Публикувано Август 4, 2019 Аз с Български регион съм го активирал. Цитирай
hgeorgiev Публикувано Август 4, 2019 Публикувано Август 4, 2019 Някой да предложи читаво зарядно? Искам да имам още едно в колата. Взех едно от алито....трагедия. Загрява, зарежда с 10% на час. Бих дал и някаква по голяма сума - стига да е читаво. Цитирай
venelin111111 Публикувано Август 4, 2019 Публикувано Август 4, 2019 Някой да предложи читаво зарядно? Искам да имам още едно в колата. Взех едно от алито....трагедия. Загрява, зарежда с 10% на час. Бих дал и някаква по голяма сума - стига да е читаво. IStyle там не продават ли ? Аз съм купувал кабел скъпичък 50 лв , но оригинален.Можеш да провериш. https://istyle.bg Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 5, 2019 Публикувано Август 5, 2019 Belkin 2A 20лв по памет. Работи без грешка. 1 Цитирай
blackadder Публикувано Август 6, 2019 Публикувано Август 6, 2019 Всички С4 имат ЕКГ. Просто опипват почвата. А и сигурно не очакват да се избият да продават стоманени на българския пазар. Sent from my iPhone using TapatalkДа, грешката е моя. Стоманените имат eSIM.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
momchil_g Публикувано Август 6, 2019 Публикувано Август 6, 2019 Алуминиевите също имат версия с е-сим. Познават се по червеното кръгче на коронката. https://www.apple.com/uk/shop/buy-watch/apple-watch/space-grey-aluminium-black-sport-band?preSelect=false&product=MTVD2B/A&step=detail# Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 6, 2019 Публикувано Август 6, 2019 Тъпото е, че няма стоманени без cellular. Така че ако искаш такъв, взимаш cellular варианта, без да можеш да го ползваш реално у нас. Може би това е основната причина да ги няма по нашенските магазини. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
jh_ivanov Публикувано Август 9, 2019 Публикувано Август 9, 2019 Имам следния проблем. Не ми се появява и съответно не мога да инсталирам ЕКГ апа от приложението Health на телефона на часовника. Дали от бетите на ios 13 се дължи или имам някакъв друг проблем. Цитирай
ne4o Публикувано Август 9, 2019 Публикувано Август 9, 2019 Ако си в БГ, не можеш.То и си ти изписва, че в този регион услугата не се поддържа. Последните страници има доста писано по въпроса. Цитирай
jh_ivanov Публикувано Август 9, 2019 Публикувано Август 9, 2019 то въобще не мога да инсталирам апа на часовника в телефона не ми излиза тази опция Цитирай
jh_ivanov Публикувано Август 9, 2019 Публикувано Август 9, 2019 (редактирано) не пия и не съм нали от хелт на телефона трябва да ми излезе опция да се инсталира в часовника - е там нямам тази опция нито в часовника имам такъв апп Редактирано Август 9, 2019 от jh_ivanov Цитирай
ne4o Публикувано Август 9, 2019 Публикувано Август 9, 2019 В профила ти не пише с коя серия iwatch си. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.