jh_ivanov Публикувано Август 14, 2019 Публикувано Август 14, 2019 Да за това говорим. На моя часовник това го няма. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
OXYGEN Публикувано Август 14, 2019 Публикувано Август 14, 2019 Вече съм в Гърция, смених региона на Гърция от телефона и ми позволи да активирам ЕКГ:Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
hgeorgiev Публикувано Август 15, 2019 Публикувано Август 15, 2019 Колеги, на моя часовник (4), когато пусна outdoor run и започва съответно да отчита и пулса. Обаче в 90% от случаите след около 15-20 Мин спира да го отчита. Помислих, че е нещо свързано с изпотяването, но дори и да избърша китката и часовника не се оправя. Забелязал съм, че понякога след около 20 Мин пак започва да отчита. Някой с подобни наблюдения? Цитирай
ne4o Публикувано Август 15, 2019 Публикувано Август 15, 2019 Като отвориш тренировката, се вижда дали ти е отчитан пулса през цялото време.Иначе не съм следил, дали през цялата тренировка показва пулса на дисплея. 1 Цитирай
hgeorgiev Публикувано Август 15, 2019 Публикувано Август 15, 2019 Не го отчита явно през цялото време. Странна работа. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 15, 2019 Публикувано Август 15, 2019 Включи си тази опция:Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
hgeorgiev Публикувано Август 15, 2019 Публикувано Август 15, 2019 Аз до колкото разбирам, ако я включа, тогава ще имам неточности и т.н? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 15, 2019 Публикувано Август 15, 2019 Опа, да. Грешка на езика. Т.е. не трябва да ти е включено. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
hgeorgiev Публикувано Август 19, 2019 Публикувано Август 19, 2019 Смених телефона колеги, трябва ли да ресетвам часовника за да го сдвоя с новия тел? Нещо не мога да намеря друг вариант да го закача за новия телефон. А не ми се настройват нещата по часовника н ново. Благодаря предварително. Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 19, 2019 Публикувано Август 19, 2019 Е то си има бекъп, няма да настройваш, ако си го направил де. Цитирай
kal1ch Публикувано Август 20, 2019 Автор Публикувано Август 20, 2019 Реших да не създавам нова тема, но в последната бета на watchOS 6 са открили информация за титаниев и керамичен Apple Watch. Белия керамичен модел яко блазни. Дано само да не пуснат 4та серия с нови покрития, че ще съм с много смесени чувства. 1 Цитирай
bobiikonomov Публикувано Август 25, 2019 Публикувано Август 25, 2019 По повод горното мнение, някой дали знае ще излиза ли нов модел? Засилил съм се да купувам стоманения, и ще е тъпо да не изчакам два три месеца, но приятелят ми сега е в Америка и може да купи. Ако са само подобрения няма проблем, но се носеше слух че ще пуснат модел който да мери и захарта? Цитирай
kawabiker Публикувано Август 25, 2019 Публикувано Август 25, 2019 Това със захарта е от много време, но мисля че още не са готови да го направят. Иначе ми е блян голям това ... Цитирай
ne4o Публикувано Август 25, 2019 Публикувано Август 25, 2019 преди 1 час, bobiikonomov написа: По повод горното мнение, някой дали знае ще излиза ли нов модел? Засилил съм се да купувам стоманения, и ще е тъпо да не изчакам два три месеца, но приятелят ми сега е в Америка и може да купи. Ако са само подобрения няма проблем, но се носеше слух че ще пуснат модел който да мери и захарта? Стоманените са само Cellular и са по-скъпи, а в БГ няма E-sim.Алуминиевите са само около 40$ по-скъпи тук, от колкото в Щатите. Цитирай
OXYGEN Публикувано Септември 18, 2019 Публикувано Септември 18, 2019 Днес ходихме от работа на тези годишни медицински прегледи. Използвах възможността и помолих кардиолога да направим веднага след него и с часовника ЕКГ и да ги сравни и даде мнение. Разбира се, няма как само часовника и с един пръст да ти направи пълно ЕКГ, все пак техния уред има сензори по цялото тяло. Но беше учуден как това, което часовника мери е доста точно. Каза, че за хващане на аритмия е супер. 8 Цитирай
penmark Публикувано Февруари 27, 2020 Публикувано Февруари 27, 2020 Вярно си е топ оферта. Поръчах един Такава оферта очаквах по Коледа, но закъсня с 2 месеца 1 Цитирай
penmark Публикувано Февруари 28, 2020 Публикувано Февруари 28, 2020 Бързо работят тея Теленор. Вчера го поръчах, след час ми пратиха мейл, че го пращат и днес дойде 5 Цитирай
nbotov Публикувано Февруари 29, 2020 Публикувано Февруари 29, 2020 И аз поръчвам един сега. Цената ми се струва супер. Дори в чужбина не успях да открия такава цена. Днес го гледах наживо и 44 ми приляга много добре на ръката.Sent from my SM-G975F using Tapatalk Цитирай
Янислава Публикувано Март 6, 2020 Публикувано Март 6, 2020 Здравейте. В момент в теленор apple watch series 4 е на 599 лв. Въпроса ми е каква е разликата между този часовник и другите от series 4 които са по около 850 лв. И въобще има ли такава или просто е на промоция в теленор ? Цитирай
nbotov Публикувано Март 6, 2020 Публикувано Март 6, 2020 Според мен просто чистят складови наличности,защото реално Apple спряха да го произвеждат. Дори като го взех от куриера на кутията има цена 899.99лв. Аз взех моя в сряда и съм супер хепи. Сега трябва да си сменя и телефона с 12 живот и здраве.Sent from my SM-G975F using Tapatalk Цитирай
iceniko Публикувано Март 6, 2020 Публикувано Март 6, 2020 Добър ден, някой случайно да има информация дали Теленор имат Apple Watch в наличност по магазините? Идеята ми е просто да мина да разгледам / пробвам на ръката. Благодаря! Цитирай
nbotov Публикувано Март 6, 2020 Публикувано Март 6, 2020 Моя опит показва,че няма. Обиколих няколко магазина в Пловдив и навсякъде ме отрязаха като в единия едва не ми се скараха,че съм искал такова нещо. Най-добре ако имаш възможност отиди до iStyle. Имат изложение и двата размера на 5-та, която като размери е същата.Sent from my SM-G975F using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.