Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple Watch S4

kal1ch

Recommended Posts

Публикувано

Да за това говорим. На моя часовник това го няма.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Вече съм в Гърция, смених региона на Гърция от телефона и ми позволи да активирам ЕКГ:

2b3b477e954ba83363366eadb0e0294c.jpg

Публикувано

Колеги, на моя часовник (4), когато пусна outdoor run и започва съответно да отчита и пулса. Обаче в 90% от случаите след около 15-20 Мин спира да го отчита. Помислих, че е нещо свързано с изпотяването, но дори и да избърша китката и часовника не се оправя. Забелязал съм, че понякога след около 20 Мин пак започва да отчита. Някой с подобни наблюдения?

Публикувано

Като отвориш тренировката, се вижда дали ти е отчитан пулса през цялото време.Иначе не съм следил, дали през цялата тренировка показва пулса на дисплея.

Публикувано

Не го отчита явно през цялото време. Странна работа.

53df86384c954738890abecda020b04f.jpg

Публикувано

Включи си тази опция:
IMG_4583.JPG

Публикувано

Аз до колкото разбирам, ако я включа, тогава ще имам неточности и т.н?

Публикувано

Опа, да. Грешка на езика. Т.е. не трябва да ти е включено.

Публикувано

Смених телефона колеги, трябва ли да ресетвам часовника за да го сдвоя с новия тел? Нещо не мога да намеря друг вариант да го закача за новия телефон. А не ми се настройват нещата по часовника н ново. Благодаря предварително.

Публикувано

Е то си има бекъп, няма да настройваш, ако си го направил де.

Публикувано

Реших да не създавам нова тема, но в последната бета на watchOS 6 са открили информация за титаниев и керамичен Apple Watch.

Белия керамичен модел яко блазни. Дано само да не пуснат 4та серия с нови покрития, че ще съм с много смесени чувства. 

Публикувано

По повод горното мнение, някой дали знае ще излиза ли нов модел? Засилил съм се да купувам стоманения, и ще е тъпо да не изчакам два три месеца, но приятелят ми сега е в Америка и може да купи. Ако са само подобрения няма проблем, но се носеше слух че ще пуснат модел който да мери и захарта?

Публикувано

Това със захарта е от много време, но мисля че още не са готови да го направят. Иначе ми е блян голям това ...

Публикувано
преди 1 час, bobiikonomov написа:

По повод горното мнение, някой дали знае ще излиза ли нов модел? Засилил съм се да купувам стоманения, и ще е тъпо да не изчакам два три месеца, но приятелят ми сега е в Америка и може да купи. Ако са само подобрения няма проблем, но се носеше слух че ще пуснат модел който да мери и захарта?

Стоманените са само Cellular и са по-скъпи, а в БГ няма E-sim.Алуминиевите са само около 40$ по-скъпи тук, от колкото в Щатите.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Днес ходихме от работа на тези годишни медицински прегледи.

Използвах възможността и помолих кардиолога да направим веднага след него и с часовника ЕКГ и да ги сравни и даде мнение. Разбира се, няма как само часовника и с един пръст да ти направи пълно ЕКГ, все пак техния уред има сензори по цялото тяло.

Но беше учуден как това, което часовника мери е доста точно. Каза, че за хващане на аритмия е супер.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

9209CBB7-1C2F-41D6-90A7-DBE4E96096AC.thumb.png.e7fa6fb65703e68cd715a06fff86486d.png
Вярно си е топ оферта. Поръчах един :) Такава оферта очаквах по Коледа, но закъсня с 2 месеца :D 

Публикувано

Бързо работят тея Теленор. Вчера го поръчах, след час ми пратиха мейл, че го пращат и днес дойде :) 

B60C75B3-BC0E-47ED-9E18-A9AF9784E26A.jpeg

Публикувано

Честито, със здраве.

Публикувано

И аз поръчвам един сега. Цената ми се струва супер. Дори в чужбина не успях да открия такава цена. Днес го гледах наживо и 44 ми приляга много добре на ръката.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Публикувано

Здравейте. В момент в теленор apple watch series 4 е на 599 лв. Въпроса ми е каква е разликата между този часовник и другите от series 4 които са по около 850 лв. И въобще има ли такава или просто е на промоция в теленор ?

Публикувано

Според мен просто чистят складови наличности,защото реално Apple спряха да го произвеждат. Дори като го взех от куриера на кутията има цена 899.99лв. Аз взех моя в сряда и съм супер хепи. Сега трябва да си сменя и телефона с 12 живот и здраве.2218d1b077ba988ca1b0be2744f2eece.jpg

Публикувано

Добър ден, някой случайно да има информация дали Теленор имат Apple Watch в наличност по магазините?

Идеята ми е просто да мина да разгледам / пробвам на ръката. 

Благодаря!

Публикувано

Моя опит показва,че няма. Обиколих няколко магазина в Пловдив и навсякъде ме отрязаха като в единия едва не ми се скараха,че съм искал такова нещо. Най-добре ако имаш възможност отиди до iStyle. Имат изложение и двата размера на 5-та, която като размери е същата.

Публикувано

Протектор за екрана ползвате ли?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...