ne4o Публикувано Декември 9, 2021 Публикувано Декември 9, 2021 Последно време яко се бъгна опцията за отключване на телефона с маска, чрез часовника. Рестарти, вкл. изкл. на опцията и не работи. Някакви идеи, за решение на проблема ? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 9, 2021 Публикувано Декември 9, 2021 При мен работи добре, но доста се влоши отключването на часовника посредством телефона. Преди беше достатъчно да го сложа на ръката и с фейс ай ди на телефона дори на локскрийн веднага се отключваше. Сега трябва да отключа телефона изцяло и да чакам поне 5 секунди на спрингборда с иконите. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
ne4o Публикувано Декември 9, 2021 Публикувано Декември 9, 2021 Часовника и при мен се отключва с известно забавяне, но се отключва все пак. Проблема ми е, че с маска въобще не ми се отключва телефона. Преди чат пат засичаше отключването, но от около седмица е пълен блокаж. Не съм слагал бети и съм с iOS 15.1 от ден първи, но чак сега започна проблема и затова ми е необяснимо. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 10, 2021 Публикувано Декември 10, 2021 Аз съм на 15.1.1. едва ли има значение това, но.. Скоро трябва да излезе 15.2. Дано оправи проблемите. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ne4o Публикувано Декември 10, 2021 Публикувано Декември 10, 2021 И аз на това разчитам. Другата седмица, има вероятност да пуснат ъпдейта. Цитирай
nbotov Публикувано Декември 10, 2021 Публикувано Декември 10, 2021 Аз съм с 4-ка и 13 и нямам проблем с отключването с маска.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ne4o Публикувано Декември 11, 2021 Публикувано Декември 11, 2021 Както често се случва, проблема сам съм си го създал. От седмица съм на план с неограничен по количество нет и си изключих WiFi, че мобилния нет ми е по-бърз от домашния. Бях забравил, че за да работи отключването на телефона с маска, трябва да е пуснато и WiFi . Цитирай
penmark Публикувано Декември 11, 2023 Публикувано Декември 11, 2023 (редактирано) Толкова години го имам тоя часовник, чак сега видях че дори и изключен да е пак показва часа за 5 сек с двоен клик на короната. Редактирано Декември 11, 2023 от penmark Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.