chayanne Публикувано Януари 12, 2019 Автор Публикувано Януари 12, 2019 И не трябва да избереш “add to wallet”??? Или някак си магически се появява в wallet без да си му разрешил... !?Редовно летя с различни авиокомпании — седем, ако трябва да съма точен, и никога пасса не се появява сам в портфейла. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Януари 12, 2019 Публикувано Януари 12, 2019 Как да стане ако не дадеш команда “add to wallet”? Как ще се намърдат директно ми е интересно ?Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Януари 12, 2019 Публикувано Януари 12, 2019 То и последния пост ти е за триене , индианци сме били...? Дали?Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Януари 12, 2019 Публикувано Януари 12, 2019 (редактирано) Ох Григореее, напишках се бе ???????? Чети какво те питат хората, инъче става че всички спорят колко е 1+1 , единия казва 2, другия отрича и казва 2 е Явно със "И въобще това приложение с айфон за територията на страната ни си е чисто безсмислено" ние сме разбрали че говориш за Wallet, а ти си говорил за Пасс2 , или ? Ох....изтрийте ми мнението моля ? Редактирано Януари 12, 2019 от profusion Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 13, 2019 Публикувано Януари 13, 2019 Нека по-добре да стои, може тогава и той да разбере думите ти, но едва ли! Цитирай
venelin111111 Публикувано Февруари 10, 2019 Публикувано Февруари 10, 2019 Чудя се за “ЧЕЗ” дали може да се направи. В магазина има едно , но не е ОК Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай
telkyiski Публикувано Април 4, 2019 Публикувано Април 4, 2019 Здравейте ,имам iphone xs , във приложението wallet не ми излиза бутона със койъо трябва да добавя карта , от къде може да идва този проблем, Благодаря Цитирай
tedonsa Публикувано Април 4, 2019 Публикувано Април 4, 2019 Ами проблема е че за Apple регион България не значи нищо . Цитирай
telkyiski Публикувано Април 4, 2019 Публикувано Април 4, 2019 Извинявам се аз съм във лондон забравих да кажа , приятелката ми има xs max ,и го няма този проблем 1 Цитирай
chayanne Публикувано Април 4, 2019 Автор Публикувано Април 4, 2019 То не пречи да си в Лондон. Въпроса е регионалните настройки да са ти за UK, а не за България.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
profusion Публикувано Декември 29, 2019 Публикувано Декември 29, 2019 Pass4wallet Много лесна за ползване, добавя всичко Цитирай
Русев Публикувано Декември 30, 2019 Публикувано Декември 30, 2019 Pass2U wallet има доста повече темплейтиSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Декември 31, 2019 Публикувано Декември 31, 2019 Е да, макар и някой и доста грозни 1 Цитирай
asen1312 Публикувано Ноември 29, 2021 Публикувано Ноември 29, 2021 Здравейте! Виждам, че в темата е объсждано приложението Pass2U Wallet. Полвам го от няколко дни, успешно добавих и използвах картата си за Лидл, но не мога да добавя тази за Била. Когато сканирам баркода ми излиза, че темплейта има различен тип баркод от този, който сканирам. Самия темплейт е с баркод '128', но баркода на картата ми Била е 'EAN-13', имате ли идея как мога да си добавя картата? Всички темплейти (доста от тях създадени от българи) са с баркод '128'. Мерси предварително! Цитирай
profusion Публикувано Ноември 29, 2021 Публикувано Ноември 29, 2021 Ще ти го конвертира на 128 и ще работи пак, четеца в била ще го разпознава Цитирай
asen1312 Публикувано Декември 2, 2021 Публикувано Декември 2, 2021 (редактирано) на 29.11.2021 г. в 22:17, profusion написа: Ще ти го конвертира на 128 и ще работи пак, четеца в била ще го разпознава Благодаря! За съжаление нещо не се получава, пробвах с 3 различни карти на Била, поне 5 различни темплейта в приложението и след това в магазина картата не се разчете при нито един от опитите.. Успявам да сканирам само физическа карта, дигиталната, която имам не успява изобщо да се сканира, излиза ми грешка 'The default barcode type of the template is not applicable with your scanning, please use other card'. Явно нещо не успява да конвертира дигиталната.. Редактирано Декември 2, 2021 от asen1312 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 2, 2021 Публикувано Декември 2, 2021 Приложението на самата Била си има дигитална карта, ако не е много зор да е в портфейла, можеш да си ползваш нея.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 2, 2021 Публикувано Декември 2, 2021 Моята била карта е през приложението(новата карта) и си работи без проблем. Пробвай ръчно да сложиш данните.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
asen1312 Публикувано Декември 2, 2021 Публикувано Декември 2, 2021 преди 4 часа, dessyteneva написа: Приложението на самата Била си има дигитална карта, ако не е много зор да е в портфейла, можеш да си ползваш нея. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Аз си ползвам тази в приложението, но идеята ми е да не се налага да влизам в него всеки път, а да я добавя в 'Wallet' и по-бързо да я сканирам.. живе до магазин Била и ходя доста често до там. преди 4 часа, venelin111111 написа: Моята била карта е през приложението(новата карта) и си работи без проблем. Пробвай ръчно да сложиш данните. Sent from my iPhone using Tapatalk Пробвах и ръчно да я добавя, по няколко различни начина въвеждах номера на самия баркод (с поставяне на интервали на различни места) Сканирах си я в приложението на CardBox и въведох номера и по-същия начин в Pass2U, но пак не проработи.. А ти кой темплейт точно ползваш и как си я въвел, както е написана в приложението на била ли - '9 хххххх хххххх' или '9ххх хххх хххх х' (CardBox я въвежда по вторият начин). Благодаря за отзивите! Цитирай
profusion Публикувано Декември 2, 2021 Публикувано Декември 2, 2021 (редактирано) Не зная как не работи при теб, 3 карти съм направил, и работят както на каса така и на селф-чекаут. Имам и темплейт публикуван търси с ключова дума billa card никнейм vebaev. ПП ръчно никога не съм пробвал. Редактирано Декември 2, 2021 от profusion Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 2, 2021 Публикувано Декември 2, 2021 То и аз ръчно не съм ги слагал данните, бе само предложениеSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
asen1312 Публикувано Декември 3, 2021 Публикувано Декември 3, 2021 Днес най-накрая проработи, изтрих приложението и пак го изтеглих. Благодаря на всички! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.