Anthony Публикувано Март 16, 2021 Публикувано Март 16, 2021 Аз имам такъв. Ъпскейла не работи навсякъде, а ако е кофти качеството на това, което гледаш, по-добре го изключи, щото става отврат. Иначе казано, подобрява при 720p и нагоре. Колкото дали си струва - няма по-добър андроид тв бокс. Не бих си причинил нищо друго. 1 Цитирай
mirror Публикувано Април 16, 2021 Публикувано Април 16, 2021 Кажете какво у-во да си купя, което да възпроизвежда безпроблемно 4К филми от външнен хард(SSD)? Имам SONY XF9005 с android 8.0, но филмите буферират през 10 мин. с VLC player, MX Player и KODI... Ресетвах го, а ма файда никаква, а не мога да му върна старата версия 7.0. Цитирай
stangen Публикувано Април 16, 2021 Публикувано Април 16, 2021 (редактирано) Хъм, странно. Аз съм с XE9005 и гледам през WiFi от NAS-a с VLC 4К съдържание без никакви драми. Също съм с Андроид8. Поне на моя телевизор се оказа, че Lan порта е 100 мегабитов и през него няма как да гледам съдържание с по-висок битрейт/ резолюция. Добре поне, че WiFi-я на телевизора подържа 5G честотите. Редактирано Април 17, 2021 от stangen Цитирай
gosta Публикувано Април 18, 2021 Публикувано Април 18, 2021 Със XF 9005 и потвърждавам ,че вградената LAN карта e 100 мегабита . По WIFI 4К върви без насичане при мен с вградения плеър на телевизора . NAS-a е Synology 215+. Коди и VLC имах инсталирани на телевизора , но ги махнах и не съм пробвал. Следващия вариант за външно устройство , който мога да ти препоръчам е Firestick 4k + допълнителен гигабит мрежов адаптор . Вървят на пушка всички 4к файлове бе никакъв дерт през коди . Като недостатък мога да спомена само , че кодито на файърстик не подържа пастру на многоканално аудио . Има врътки с които да се подкара , но си иска занимавка. Ако имаш някой файл наум , който искаш да пробвам дай да го сваля и ще инсталирам коди и VLC на телевизора , да го пробвам Цитирай
mirror Публикувано Април 19, 2021 Публикувано Април 19, 2021 Нищо не стриймвам, искам да ми чете коректно меидиа файловете от външното ssd. @gosta, имам проблем с 90% от филмите и това е от андроида и малкото рам, който има Сонито. Поради тази причина качествен TV BOX с поне 4GB RAM. Цитирай
stangen Публикувано Април 20, 2021 Публикувано Април 20, 2021 При положение, че ние с колегата нямаме драма с гледането на съдържание, явно проблема не е в малкото памет (която също е 4 гиги, но пък процесора е трагичен. Добре, че има хардуерна подръжка за съвременните кодеци). Може да има несъвместимсто с външното ти ССД. На моето Сони ползвам само VLC (задал съм му да ползва хардуерно декодиране от настройките). Между другото на другият телевизор ползвам на Xiaomi TV box-a и съм изненадан колко добре работи. Идва си с Android TV OS и e сертифициран от Нетфликс. 1 Цитирай
profusion Публикувано Април 24, 2021 Автор Публикувано Април 24, 2021 (редактирано) Някой знае ли как да блокна вбесяващите ютюб реклами ,като ползвам оригиналния апп? Пробвах дори адгард с лиценз и нищо, ДНСи също.....:( ПП не ми се ползва онова смартютюб щото е дървено и дразни. Редактирано Април 24, 2021 от profusion Цитирай
Kery70 Публикувано Април 24, 2021 Публикувано Април 24, 2021 Има youtube vanced, аз лично не съм го тествал. Опитай с него. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
arm11 Публикувано Април 25, 2021 Публикувано Април 25, 2021 Аз ползвам Vanced на андроид и отдавна съм изтрил оригиналната апп. За iOS не знам дали става. Цитирай
profusion Публикувано Април 25, 2021 Автор Публикувано Април 25, 2021 (редактирано) За андроид ТВ става ли? До колкото чета е моднат оригинален апп? Едит: виждам че е само мобилна версия значи не ме устройва Редактирано Април 25, 2021 от profusion Цитирай
Kery70 Публикувано Април 25, 2021 Публикувано Април 25, 2021 В андроид форума пишеше, че се тегли през сайта им, и си бил за андроид тв. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Април 26, 2021 Автор Публикувано Април 26, 2021 Аз чета в гитхъба им и си е мобилно не нативно за ТВ. Цитирай
profusion Публикувано Април 27, 2021 Автор Публикувано Април 27, 2021 Върнах се пак на Smart Youtube с Lite ланчера е 1:1 като оригинала, само нямам тъмблейл превю въпреки че съм го включил от опциите. Цитирай
profusion Публикувано Юни 20, 2021 Автор Публикувано Юни 20, 2021 Тук има 2-3 интересни програми: https://helpix.ru/appinion/202104/2411-android_tv-delaem_android_tv_udobnee.html 1 Цитирай
profusion Публикувано Юни 21, 2021 Автор Публикувано Юни 21, 2021 Нова ново приложение vPlay е добре направено (още е алфа), но му трябва торент плеър и ползвам Мувиан-а. Има ли други хубави торент плеъри (стриймъри бе да се сваля) който да могат да търсят субтитри също из нета? Цитирай
PROXIMO Публикувано Септември 13, 2021 Публикувано Септември 13, 2021 Оправих Аренабг за мовиан и отново работи със свободен достъп в репото ми.Изпратено от моят SM-G998B с помощта на Tapatalk 5 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 8, 2021 Автор Публикувано Октомври 8, 2021 Някой да сподели добър апп за чистене на бокса, че уж нямам кой знае какво инсталирано а 4ГБ са се стопили до 0…..? Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 8, 2021 Публикувано Октомври 8, 2021 От настройките можеш да почистиш донякъде. Цитирай
PROXIMO Публикувано Октомври 8, 2021 Публикувано Октомври 8, 2021 4GB са прекалено малко спри автоматичните ъпдейти и ако имаш системни приложения, които не ползваш махни ъпдейтите им, защото те се качват в тези 4гб понеже не могат да презаместят системните такива. Изчисти кеша и деинсталирай ненужни апкта, това е.Изпратено от моят SM-G998B с помощта на Tapatalk 3 Цитирай
Monro Публикувано Октомври 12, 2021 Публикувано Октомври 12, 2021 Не ползвате ли Elementum с добавките за субтитри a4kSubtitles и Bulgarian subs на mar33 мисля, че друго не ви е необходимо за гледане на филми... 2 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 13, 2021 Автор Публикувано Октомври 13, 2021 Коди ми е най-антипатичното приложение евър! Цитирай
Monro Публикувано Октомври 15, 2021 Публикувано Октомври 15, 2021 на 13.10.2021 г. в 17:33, profusion написа: Коди ми е най-антипатичното приложение евър! Защо, последно време се държи стабилно, добавките за филми и субтитри се обновяват редовно и работят добре Цитирай
PROXIMO Публикувано Октомври 19, 2021 Публикувано Октомври 19, 2021 Успях с доста трудности да подкарам субс и от easternspirit за мовиан. Беше трудничко за мен заради нетипичния сайт (форум) и рандом ключовете към линловете + липсата на стандарт при изписване на сериите. Но мисля че стана. Тествах малко филми и сериали и работеше чудесно.Изпратено от моят SM-G998B с помощта на Tapatalk 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 23, 2021 Публикувано Октомври 23, 2021 Някой има ли идея какво се случва с Da player? При смяната на телефона изгубихме приложението и сега се оказва, че го няма в апстора?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.