Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Има ли начин да гледам предаванията от Nova Play без Коди (не го понасям честно) а приложението им не е оптимизирано за андроид ТВ?

Публикувано

За да не отварям нова тема, ще попитам тук. Някой намери ли работеща виртуална клавиатура от IOS към MiBox 3? След ъпдейта до андроид 8.0 и двете които ползвах (Android TV и Kodi Remote) спряха да работят. Или има нещо по настройките, което пропускам?

Публикувано

Ще пробвам Android TV.

mi box има ли таск меню да се види кое пролижение работи в беграунд и да се махне ако не е нужно?

Публикувано

Пробвай да задържиш този бутон.

e8749eb66dd5bccfaf00fbd1fd3f45fe.jpg

На друг бокс с андроид тв ми вади всички активни приложения така и си затварям едно по едно.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Това го има на Nvidia Shield и е супер удобно. На Филипса го няма.

Публикувано
Пробвай да задържиш този бутон.

e8749eb66dd5bccfaf00fbd1fd3f45fe.jpg

На друг бокс с андроид тв ми вади всички активни приложения така и си затварям едно по едно.

Това дистанционно е от друг модел! Не мисля, че ще успеете.
Публикувано

Преди 3 дни си взех телевизор с андроид тв и има същата функция ,като се задържи Home бутона дистанционното.

Това ме навежда на мисълта ,че ще става на всяко устройство с андроид тв , само да се уцели бутона.

П.п И телевизора и бокса са с Android 7 ,ако има значение

Публикувано

А какъв е телевизора?

Публикувано

Sony XF90

Публикувано

Ми бокс е с андроид 8 не става с задържане на хоум бутона (кръгчето)

Публикувано

IMG_0436.jpg

Още една опция за показване на активните процеси с възможност за спиране.

Програмата се казва CPU Monitor

Публикувано

Мога ли да сложа Апъл мюзик на бокса? (помня че имаха апп за андроид)?

Публикувано

Нали знаеш как най-лесно се инсталира на бокса от GooglePlay store? С браузер от телефон/ комп (един и същ gmail с бокса) , намираш каквото ти трябва в стора и инсталираш, ако ти позволява. Апликацията се появява на бокса.

Публикувано

да, ама бокса е на друг акаунт от телефона ми... Сложих Aptoide но там го няма, ама ако иска мишка няма да го слагам щото нямам излишна за бокса в момента :)

Публикувано

За бокса си взех 3 в 1,мишка,клавиатура и дистанционно,работи добре към момента.

Публикувано

С този Elementum.burstBG нищо не можах да направя. Виждам филмите в замунда, но до там не плейва нищо. С фюжъна същата работа зарежда до 100 процента и нищо явно иска още нещо. Това на mibox 3.

Публикувано

Виж малко по-нагоре.. от репото на Марто трябва да е! Булсат си имат чудесно приложение за андроид и плъгин за Коди не ти трябва!

Едит: Elementum от собственото си репо също работи! Версия 0.0.62

Публикувано

Така е приложението на булсата е чудесно все ено си с техния бокс 1:1 е дори менюто и е леко а Коди само твари бокса до изпотяване...за това почнах да ползвам Мувиана за торенти от арената просто не го понасям Кодито и хилядите му бъзикни...

Публикувано

Жалкото е, че може и да не дочакаме булсат за Apple tv:(

Публикувано

Булсата го пробвах за спорта по-интересно ми беше магнет линковете от замунда да подкарама ама не става.

Публикувано

Теглете Movian от Android store-a, чрез него гледам филми от zamunda и арена, има и plug-in за субтитри.

Публикувано

Мире, не следиш внимателно темата! Разсеян си нещо:)

Публикувано

Баш за тука е! Сваляйте и гледайте!

Публикувано

То хубаво, но е писано по-нагоре!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...