dessyteneva Публикувано Ноември 16, 2018 Публикувано Ноември 16, 2018 След като така и не видяхме на пазара прословутата подложка за безжично зареждане на Apple, AirPower, компанията просто актуализира своето зарядно за Apple Watch. Всъщност физическият му дизайн изглежда непроменен, така че разликите се крият вътре. Номерът на устройството е MU9F2AM / A, а старият модел е MLDW2AM / A и то беше открито в документацията на Федералната комисия по комуникации. Описанеито сочи „устройство за магнитно зареждане, което има единична индуктивна бобина за зареждане на Apple Watch с честота 326.5 kHz и максимална консумация на енергия 5W”. От доклада не става ясно, кога точно ще се появи на пазара новото зарядно. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 16, 2018 Публикувано Ноември 16, 2018 Имам въпросното зарядно и откакто съм със С4 не работи включването на екрана при "тупване" около него при режим bedside mode. С друго подобно зарядно, което ми стои на бюрото, няма проблем. Не си го обяснявам по никакъв начин. Дали коригират нещо в случая с този нов модел... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.